10 nasveti o tem, kako prenehati z odlašanjem in začeti živeti bolj izpolnjeno življenje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 nasveti o tem, kako prenehati z odlašanjem in začeti živeti bolj izpolnjeno življenje

10 nasveti o tem, kako prenehati z odlašanjem in začeti živeti bolj izpolnjeno življenje

Zamude niso vedno opravičljiva, še posebej, če ti vplivajo ali ovirati svojo prihodnost. Torej, veliko ljudi večkrat odložiti ukrepe in prepreči drznih odločitev v svojem življenju. Kaj vas zadržuje? En dan kasneje je izgubljen dan. Preverite naš seznam "go-Človek, ki ustvarja" nasvetov in pobota za izpolnitev vaših najbolj neverjetno želje!

Zbudi se zgodaj

Ne izgubljajte časa. Spanje in je bistvenega pomena za vaše dnevne rutine - morate polniti - vendar zaspali vas ne bo nikjer. Get off posteljo pred vsemi ostalimi, pod tuš, zajtrk in vadbo. Vaš dan bo veliko bolj produktivni!

Prednostno

Verjetno imate veliko stvari za početi, ampak, da vam ne bi bilo zapletla v kaotičnem vase. Daj jih na papir v vrstnem redu, ki najbolje opisuje vaše potrebe. Postavite najtežji tisti na vrhu, ali bolje jih izmenično z drugimi, ki so lažje, tako da bi svoja dejanja ravnotežje. Koncentrat vse svoje notranje moči, da bi najprej dosegli svoj najbolj sveto poslanstvo!

load...

Obnovi iz ene misije v drugo

Odpočijte ceniti svojo najnovejšo prizadevajo ali uspeh, preden gredo na naslednjo. Morate zavedaš, kaj ste dosegli doslej, tako da ostanejo motivirani.

Bodite organizirani

Saj ni treba hiteti stvari, brez načrta in na koncu bo po vsem mestu, brez dobrega rezultata. Učinkovitost bi morala biti vaša končna vrednost. Orkester vaša dejanja in dnevne obveznosti, tako da imajo gladek prehod iz ene v drugo. Jih razvrstite glede na lokacijo, trajanje, stopnjo težavnosti in nujnosti. Bodite preprost za branje-in-sledi koledar na spletu s prijavami, ki vas bo na pravo pot.

Nastavitev realne cilje

To je dobro, da "misli veliko" in biti sanjač, ​​vendar ne smete prehiteti svoje dejanske sposobnosti in vire. Pomislite, tako kratkoročne in dolgoročne. To je super, da pogled na podrobnosti in biti perfekcionist, vendar nikoli ne izgubi veliko sliko. Osredotočite se na svoje cilje, vendar se prepričajte, da se ne da veliko.

load...

Take majhne tveganja in preizkusiti svoje meje

Saj ni treba pretiravati, ampak jo je treba ohraniti pustolovski duh. Poskusiti nove stvari, poskus, potisnite si malo in si oglejte dejansko "zmogljivosti". To je vse o samozavedanju. Obstaja toliko ljudi, ki ne ni res imeti jasen pogled na svoje sposobnosti.

Še naprej nasmejan

Vzdrževanje pozitiven odnos do življenja, vas bo spodbudila, naj storijo več, premagali nadloge in dobili prijatelje ali sorodnike na krovu, da vas podpira in vam pomaga s svojimi sanjami. Moraš se navdihuje s svojo odločnost, dinamičnost in optimizem.

Preden zavrne možnost, da spoznajo svoje komponente

Ali vaše raziskave, preverite pogoje in tipične kvalifikacije, ki jih potrebuje. Preskočiti v utemeljenih primerih; v nasprotnem primeru lahko vedno zapustil z "kaj če" na zadnji tvoji glavi.

V pravem trenutku je logična zmota

Ob številnih priložnostih ste odloži stvari, ker mislite, da "to ni pravi trenutek". Pogosto vaša sodba o časovnem načrtu, je nejasen in na podlagi ugibanj o nekdo tok razpoloženje ali je mogoče reakcija. Počakaj, dokler se stvari zrel in na koncu ste izgubili priložnost. Poskusov in napak je vedno boljši pristop. Samo to, če ni v sozvočju, samo malo počakajte in spremljanje.

Nerazumno zavlačevanje, da se stvari narediti vedno ne velja za trde nalog in nemogočih misijah

Včasih odloži stvari, ki so zelo enostavno, nepomembno, dolgočasno ali tvoje oči "dosegljiv". Biti sposoben narediti nekaj, kar je pogosto napačno razlagala, kot da je to storil. Kot dni mimo, ste še vedno prepričani, da lahko pobegniti z njo, kadarkoli. Biti "bohème" zveni očarljiv, ampak tradicionalno vas postavi v težavah.

Neodločnost je lastnost, ki vas zadržuje od osebno izpolnitev

Dal dovolj misel na vaše nerešenih vprašanj in nastavite vaš um na odločitve, ki vas bodo služile najboljše. Pogovorite se sami, ohrani dialog, in obdeluje tudi mnenja drugih na dano temo. Ne izogibajte se vaše skrbi in bojazni; pravkar razpravljali o njih, jih soočiti in se prepričajte, da jih lahko ročaj. Analizirati vse vidike vašega življenja, kot tudi svojo naravno nagnjenje k stvari. Pozdravi svoje negotovosti in trdo delati, ustvariti trdno osebnost.

Biti overachiever ni vedno idealna

Naša kultura spodbuja in nagrajuje izjemna prizadevanja, vendar hkrati prikriva dejanske posledice redno dogaja tudi izven svojih meja. Prej ali slej, prvaki "popolno življenje" zatrli navzdol, fizično in čustveno, razočaral vse tiste, ki so vlagali v svoje velesil! Pogrebne način več odgovornosti, kot si lahko privoščite, vas bo kmalu pripelje do zamude stvari, ki ste jih obljubili. Precenili boste svoje sposobnosti in ni pravočasno. Morate na dotik osnove z realnostjo!

Ali imate druge nasvete o tem, kako ustaviti odlašanje in začeti živeti bolj izpolnjeno življenje?

load...