10 nasvetov, kako izkoristiti svoje napake | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 nasvetov, kako izkoristiti svoje napake

10 nasvetov, kako izkoristiti svoje napake

Edini ljudje, ki nikoli ne uspe, so tisti, ki nikoli ne poskušajo na vse to, ne obravnavajo neuspeh kot absolutna katastrofa, dal pozitivno spin na stvari in pogledati, kaj ste se naučili. Kot je Henry Ford je nekoč dejal: "Neuspeh je zgolj priložnost, da se spet začne, tokrat bolj inteligentno", in on se ni preveč hudo, pa je? Tukaj je deset načinov, da neuspeh v brado in koristi od njega:

1. Je samo sprejeti

Vsakdo ne, enkrat v nekaj časa, da sprejme, da je tisto, kar je naredil, je naredil in premakniti na naslednji projekt. Nobenega smisla skrbeti, kaj ne morete spremeniti, in če boste to storili, vas ima samo nazaj.

2. Učite se iz izkušenj

Neuspeh in zavrnitev niso prijetne izkušnje, lahko pa so dragocene narave. Eden od načinov, da koristi od neuspeha je, da se prepričajte, da ste se naučili iz tega. Torej, ne čutijo dol o tem, pomislite, kaj bi lahko storili drugače, in potem ga lahko izognete ponovilo.

load...

3. Več o tem, kdaj prenehati

Prav tako lahko naučijo, ko je čas, da zaprete iz neuspeha. Okvare šele nesreče, ko se ljudje niso pripravljeni sprejeti, kot kockar, ki daje še eno stavo, ali osebe, ki je slab odnos, ki ga daje "samo šest mesecev več".

4. Bodite nasvete in povratne informacije

Lahko analiziramo napako in poskusite razumeti, kaj v resnici je šlo narobe. Bodite čustva ven iz položaja, ki ga prosi druge ljudi, za njihove misli in nasvete. Ne jemljite povratne informacije osebno, čeprav; To je priložnost, da se naučijo.

5. To se lahko naučil, da je bolj skromen

Zaupanje je ena stvar, ampak aroganca je drugo in neuspeh vas bo kmalu naučil, da je bolj skromen. Vse, kar lahko storimo z opominja, da nismo nezmotljivi, včasih pa nas pripelje nazaj na zemljo.

load...

6. To vam bo dala debelejšo kožo

Čudno odpoved, ali dva, vam bo pomagal, da so manj občutljivi in ​​bolj pripravljeni sprejeti kritiko. Ko ste bili skozi korak nazaj, kot je ta, boste prišli iz nje močnejša in boljša oseba.

7. To lahko pojasni svoje cilje

Ko mislite, da ste prepričani, da tisto, kar želite, lahko neuspeh včasih premisliti svoje načrte in, kar pride iz tega je jasno pogled na to, kaj je resnično pomembno za vas. Neopravljenega podjetnik, na primer, bi lahko ugotovili, kako pomembna je njihova družina z njimi.

8. To vas lahko naučimo, da ne morejo storiti vse, kar sami

Številne napake pride, ker ljudje ne poiščejo pomoč, ko je potrebno, ali so pripravljeni sprejeti nasvet ljudi, ki so jim blizu. To vas lahko nauči, da je nihče ni otok in da ste lahko bolj pripravljeni poslušati tudi v prihodnje.

9. To vam daje priložnost, da pomaga drugim

Vsi smo postali malo pametnejši preko naših napak, in to pomeni, da bi morali biti sposobni pomagati drugim ljudem ne bi iste napake, ki smo storili. Zdaj ste sposobni svetovati prijateljem o tem, ali bi lahko celo napisal knjigo o tem!

10. Ne obupajte!

Privoščite napako kot korak nazaj in ni konec sveta. Morda spremeniti smer ali pa morda poskusiti nekaj novega, ampak karkoli narediš, ne obupajte poskušajo v celoti. Zapomni si star pregovor o "kot zapre ena vrata, se odpre še ena". Res je, veš.

load...