10 nasvetov, ki vam bodo pomagali, da se boste počutili bolj ženstvene | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 nasvetov, ki vam bodo pomagali, da se boste počutili bolj ženstvene

10 nasvetov, ki vam bodo pomagali, da se boste počutili bolj ženstvene

Spregovorimo o ženskosti. Odraščanje, veliko nas mislili, da smo vedeli, kaj ženskosti je. Dokler smo oblečeni v cvetličnih poletni obleki, nosila visoke pete naše matere v šolo plesno zabavo in prevlečeni s svojimi ustnicami v svetlo rdečo šminko, smo bili ženski, kot je mogoče.

Edina stvar, ki jo potem potrebno storiti, da bo res top stvari off je bil kraj, našo roko na naših bokih v vsakem trenutku.

Toda obstaja razlika med videti kot dama in deluje kot eden. In ko sem odraščal, moram priznati, da sem imel velike težave izvršitve zadnji del posla. Seveda, sem sported polka dot obleke in najvišje pete, vendar nisem bil, kaj bi rekli ženski. Jaz bi prisegam kot mornar, napil s fanti v ozadju kolesa prelil po šoli, in mi ni motilo riganje v Taco Bell.

load...

Torej, kako dama deluje? Oglejmo pogled z našimi top 10 nasvetov o tem, kako biti bolj ženstvena.

Sprostite se!

To je čas, da se sprostite in počasi - ker to je tisto, kar ženski ženske delajo najbolje. Mi globoke, razkošne kopeli dišeče s solmi in prepihavanje več s pisanimi mehurčki.

Mi gremo za masažo za odpravljanje napetosti, ali pa lagodno sprehode v parku z našim psom.

Pomembno je, da se počutite sproščeni, ne pa poudaril. Stres odstrani ženskost od vas, struženje življenje v chore, da smo našli težko delo svojo pot skozi. Namesto pranje naše lase z novim zeliščni šampon, smo namesto da bi ga trgajo, ker je dobil tiskalnik spet zataknil.

load...

Bodite hvaležni za tem trenutku

Včasih sem, da je ženska, ki bi hitenja okoli ves dan. Sem se zbudil pozno za delo, bolt po stopnicah, hitro pivo skodelico kave, preden gorenja moj jezik. Nato bi odpluli v tuš, stubbing moj prst na strani avtobusa v postopku.

Do takrat, ko sem dobil na avtobus, sem bil pripravljen kričati na vsakogar, ki si je drznil me je dotaknil.

To ni zelo dama podobno, vendar sem spoznal, da nisem živel v sedanjem trenutku.

Ko živite v tem trenutku (in so hvaležni za življenje v njem), boste cenili vse okoli sebe. Vzameš trenutek ceniti, kako na novo vzcvetelo Latica zaniha v vetru, in način, kako sonce zajema drevesa v senci. Ti cenijo zvok prometa zjutraj kot nekaj zvenečimi na svoj način.

V bistvu, boste upočasnili in prebudite svoje čute na svetu. To je čudovito občutek.

Datum Yourself

To je še en velik namig o tem, kako biti bolj ženstvena. Ti si ženska in si zaslužijo, da se obravnavajo kot eno. Namesto čakanja za prijatelja, da se vrnem k tebi, in namesto da bi se spustili še enkrat ga je g narobe, bi se ven na dan in pustiti, da drugi čakajo na vas roko in nogo.

Declutter!

Ko sem vas, da declutter, ne pomeni le fizično - tudi mislim psihično.

To je zelo težko, da se počutijo žensko, ko ste obkroženi z junk v vaši hiši. Če je vaša spalnica je tip in da ne more najti niti par čistih nogavic, vam ne bo ljubeče življenje zelo prav zdaj.

Ampak lahko nered doma zlahka privede do nered mislih. Mogoče imaš nekaj projektov, ki jih še ni končano, ali pa vaši urniki so popolnoma neobvladljiva.

Če vaše fizično in duševno življenje je nered, trdo delati, da jih declutter v najkrajšem možnem času. To bo sprostilo vaš um, ki vam omogoča, da vidite stvari z večjo jasnost in prescience.

Prav tako boste počutili toliko bolj vedro.

Izpolnite vaš dom s cvetjem

Kaj pravi ženskosti več kot kup cvetja?

Cvetje simbolizirajo svojo naravno energijo, pa tudi ljubezen, lepoto in naravo.

Izboljšajte svoj govor

Ena od stvari, ki je bila marring moje poskuse, da bi bilo bolj ženstvena, ko sem bil mlajši, je bil moj govor: Vedno sem bil preklinjali.

Seveda, lahko psovka res vožnjo domov točko, še posebej v segreto argument, kjer se počutite, kot da je druga oseba le ti ni resno jemlje. Vendar pa je v angleškem jeziku povsem polna močnih besed, ki delujejo prav tako dobro. Torej, zakaj se zanašajo na neprijeten, vulgarnih kletvice?

Prečistite vaš govor je odličen način, da postane bolj ladylike. Če je treba, razširiti svoj besedni zaklad, ki ga išče sopomenke spletu. Bodite kultivirani in zgovoren, in izgubijo slenga, prekletstvo besede in celo sarkazem, če menite, da je tudi vas razočaral.

Bodi pozitiven!

Naslednji pomemben nasvet o tem, kako biti bolj ženstvena, je pozitiven. Vsi smo srečali Catty ženske, ki renčati drug drugega.

"Kako za vraga je ona vgradnjo v tej obleki?"

Ta vrsta negativnosti in cinizma je popolnoma un-lady podobni in jih je treba izogniti za vsako ceno. Če želite biti bolj ženstvena, boste namesto tega morali usmeriti pozitivno energijo.

Ko interakcijo z ljudmi, poskusite in prinese nasmeh na obraz - namesto zaskrbljeni namrščeno. Bodi življenje in duša stranke, ki navdihuje druge, s svojimi besedami, namesto cinik, ki je lahko tudi pravkar povedal vsem svetu se konča jutri.

Postane oseba, vsakdo si zapomni, kot tisti, ki vedno razveseli svoj dan.

Cenim Yourself

Poglej se v ogledalo vsak dan in preživite nekaj časa občudovali sami. Ste močna, lepa oseba, ki si zasluži, da bi opazil.

Preuči svoje oči, ustnice in nos. Bodite pozorni na svojo lepoto. Daj mu nekaj spoštovanje.

Bodite Igriva

Veliko ljudi, ki predpostavljajo, da ženski ženske ne vedo, kako naj svoje lase dol in se zabavajte. Oni so "preveč zaposlen, da ženska", da se igrivo. Ampak to ni res.

Morda bi bilo res šokantno, da slišim to, ampak da je žensko bi morali imeti tudi neumno strani.

Ker zategnjen in zelo resen ves čas je vljudno, brez okusa in bo res dobiš ne kam. Boste pravkar prišel čez kot višjega srednjega razreda wannabe, ki naj bi gostovanje večerjo stranke in lov lisic.

Morate igrivo stran, in morate vedeti, kdaj se smejati in ko ne bo vse tako resno.

Spread nekaj ljubezni

Naš končni nasvet o tem, kako biti bolj ženstvena je, seveda, vse o ljubezni. Ženske rojeni za ljubezen? Verjetno. Konec koncev, da smo tisti, ki rodijo naše otroke. Zato moramo vedeti, kako širiti ljubezen!

Ko sem bil mlajši in nosil svoje polka dot obleke, nisem bil najbolj loveable gal na svetu. Včasih sem mrk na geje, ki so poskušali, da bi me danes, in sem se norčeval iz vsakogar, ki je bil preveč bolehen sladko.

V bistvu sem se širi zelo slabe vibracije namesto ljubezni.

Toda ljubezen je sveta vladar, in to je naša naloga kot ženska bi obdržali na to širi. Torej, pojdi naprej in opravlja premišljen dejanja in kretnje vsak dan. Vadi prijaznost do tujcev, nasmeh na ljudi, in pokazati svetu nekaj ljubezni.

Kako biti bolj ženstvena? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...