10 nasvetov, ki vam bodo pomagali postati srečnejši in srečnejši iz dneva v dan | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 nasvetov, ki vam bodo pomagali postati srečnejši in srečnejši iz dneva v dan

10 nasvetov, ki vam bodo pomagali postati srečnejši in srečnejši iz dneva v dan

Če vprašate nekoga, kar bi jih z veseljem, veliko ljudi pravi nekaj podobnega, zmagovalni loteriji, ali pa je ugotovila, da so dolgo izgubljeni sorodnik niso slišali jim je zapustila sreča, vendar je verjetnost za tiste vrste stvari dogajajo zložene proti tebi. To ne pomeni, da ne more biti srečen, čeprav, saj obstaja veliko majhnih stvari, ki jih lahko storite, da bo imel velik vpliv na vaše ravni sreče. Sreča v resnici je samo stanje duha, in če se odločite, da želite, da bi bil srečen, si lahko. Tukaj je deset stvari, ki jih lahko vsakdo storiti, da postane malo srečnejši vsak dan.

1. Fake ga, dokler ne postane resnična

Lahko spremeni svoje stanje duha, ki se pretvarja, da ste srečni, tudi če se ne počutite na ta način, da začnete s. Nasmeh na sebe v ogledalu zjutraj in delujejo, kot ste veselo. Boste presenečeni, kako hitro boste začeli počutiti srečnejši, če vam. Ko hodiš v službo, hum veselo melodijo zase in da bo dvignil vaše razpoloženje pa tudi.

2. Wake up prej

Vstati zgodaj zjutraj in boste ugotovili, da se počutite srečnejši ves dan. Zgodaj zjutraj je najboljši čas dneva. To je svež, je čista, in nihče je okoli vas moti. Lahko dobite nekaj opravila storiti, ali zgodaj začeti delati in se pred igro. To vam bo dal tudi več časa, da bi dobili svoje telo in duha v prestavo, pred rednimi hassles dan začetka.

load...

3. Preštejte svoje blagoslove

Začnite vsak dan tako, da se hvaležni za to, kar imate, in za dobre stvari, ki so se zgodile na vas. Push negativne misli iz svojega uma in jo napolni z mislimi vseh čudovitih stvari, ki ste jih storili, in veliko stvari, ki jih lahko biti hvaležen. Zagon svoj dan s hvaležnostjo bo življenje zdi celo veliko bolje, kot ste mislili, da je in vam pomaga soočiti z preostanek dneva z nasmehom na obrazu.

4. Odpadkov, da naj drugi ljudje vas dol

Stop poslušanje toliko, kaj drugi ljudje imajo za povedati in ne dovolite, da vas dol. Nikoli ne morejo nadzorovati, kaj drugi ljudje pravijo, in to, da jih pustimo, da se to, in jih ignorirati. Zapomnite si: "Palice in kamni bo prekinil kosti, ampak besede, vam nikoli ne bo škodovalo."

5. Ne poskušajte biti popolna

To lahko storite samo svoje najboljše, zato poskusite začeti ne pričakuje vse, kar delate, da bi bil popoln vsakič. Seveda, to je super občutek, da veš, da si naredil nekaj res dobro, vendar, če Obuzimati o dobili vse, kar je mesto na, boste vožnjo si nor! Preživite več časa počne stvari, ki vam srečno in manj časa vznemirjenje nad izdelavo vse popolno.

load...

6. Pomoč drugih ljudi

Greš ven z svojo pot, da pomaga drugim ljudem, je dober način za izboljšanje svoje sreče. Poskusite priti v navado vsaj eno naključno dejanje dobrote na dan, in obljubljamo vam, bodo vaše lastne vrednosti sreča poveča. Ni nujno, da je kaj veliko. Samo imajo odprta vrata za nekoga, ali pomoč starejši osebi s svojimi vrečkami bo naredil. Odkrili boste, da bo nasmeh, da boste dobili v zameno za vašo dejanju se boste počutili kot celota veliko srečnejši.

7. Naučite se nekaj novih spretnosti

Naučite se nekaj novega vsak dan in da se boste počutili, kot da rastejo kot osebo in napredek. Začetek bo na razred zvečer, ali pa se naučite novih spretnosti doma. Učenje novih spretnosti, vam bo dala večji občutek dosežka in ki vam bo pomagal počutili srečnejše o življenju kot celoti.

8. Razgibajte

Vaja je ne samo dobro za vaše zdravje; počutiš srečnejši preveč. Če ste sposobni, boste imeli veliko več energije, da uživajo dan in stvari ne bodo občutili toliko boj. Tudi nekaj tako enostavno, kot živahne hoje bodo pomagali, da boste fit in se počutite srečnejše. Ki opravljajo tudi javnost počutijo dobro hormonov v telesu, ki bodo pomagali, da vas bo razveselilo.

9. Dobili dovolj spanja

To je težko, da se počutijo srečni, ko so napol v spanju! Priti v posteljo malo prej, in boste verjetno počutili veliko srečnejši naslednji dan. Če želite biti vaš najboljši čez dan, kar potrebujete približno dobili ur kakovostnega spanja na noč, ne poskušajte gorijo sveče na obeh koncih, ali pa bo samo se počutiš nesrečna.

10. Izkoristite vsak dan

Če pogledaš dovolj močno, da je nekaj, da je vesel vsak dan. Bodite več obvestilo o tem, kaj se dogaja okoli in živeti v sedanjosti. Skrbi za prihodnost, ali obžaluje preteklost, ne boste dobili nikjer, tako da se osredotočijo na tisto, kar se dogaja zdaj in boste veliko srečnejši.

load...