10 nasvetov o miru s kdo ste | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 nasvetov o miru s kdo ste

10 nasvetov o miru s kdo ste

Nič ni narobe, če si prizadeva biti boljša oseba, kot kdorkoli, ki ima kakršne koli ambicije sploh ne bo vedel. Toda, ko je ta ambicija, da vas obrniti v drugo osebo v celoti, nato pa, da postane nedosegljiv cilj in, kot dalajlama je zapisal, da "Mi nikoli ne more dobiti miru v zunanjem svetu, dokler ne naredimo mir s seboj.« Če vas so eden od mnogih ljudi, ki se borijo s konceptom notranjega miru, potem berite teh deset nasvetov o tem, kako narediti mir s tem, kdo ste in kako se naučiti ljubiti sebe več:

1. Naučite se odpuščati drugim, kakor tudi sebe

Holding na zamere nikoli ne bo miru, tako da učenje odpuščati drugih ljudi, je pomembno in učenje odpustiti si je bistveno preveč. Ne moreš spremeniti preteklosti in vsi, vključno z vami, dela napake, da odpusti, pozabi in korak naprej s svojim življenjem.

2. Praznujte svoje dosežke in uspehe, tudi mala

Pozabite na vse stvari, ki jih niste storili in se spomnil vseh stvari, ki ste jih dodelan. Ko sedete in res razmišljam o tem, boste ugotovili, da imate veliko več stvari, da bi bolj ponosni, kot ti, da obžalujem.

load...

3. Sprejmi, kar ni mogoče spremeniti

Ne moremo nadzirati vse, kar se dogaja, in da ne moremo narediti veliko spremembo, kdo smo. Lahko pa spremenite način, na katerega gledamo na te stvari, ki jih ne moremo spremeniti. Učenje priznati, da nekaj, kar je preprosto ni mogoče spremeniti, je dober korak k iskanju notranjega miru in sreče.

4. Nastavite realne izzive in naučiti reči "ne" brez krivde 

Glede na več dela, kot si lahko ročaj ali si nastavite nerealne cilje, boste dobili samo navzdol. Vsakdo ima različne sposobnosti in talente, da se osredotoči svoja prizadevanja na stvari, ki vam dobro in se boste počutili veliko bolje o sebi. Prav tako se naučijo, kako reči "ne", ko ljudje vprašajo preveč zate.

5. Pogled navzven postaviti stvari nazaj v perspektivi 

Misliš, da imaš težave? No, poglej okoli sebe ali pa samo gledajo TV novice in da bo dal stvari nazaj v perspektivi za vas. Nenehno iščejo navznoter bo samo vam overanalyze kar vidite kot svoje lastne težave in pomanjkljivosti, ko so v resnici ni tako pomembna, kot si misliš.

load...

6. Popolnoma objemu svoje prepričanje 

Ne bojte se, da sledijo svoje prepričanje, ali so verni ali kako drugače. Ni kompromisov o tem, kaj mislite, da je prav mogoče ustvariti trdne temelje za svoje samospoštovanje in vašo vero v sebi.

7. Ali stvari, ki jih uživajo, usmerjati svoje življenje proti "Feel Good" stvari

Če sovražiš svojo službo, potem pa nehal! Stvari, kot je ta, so vedno lažje reči kot narediti, ampak se potrudijo, da bi našli stvari, ki jih resnično uživajo in jih narediti. Usmerjati svoje življenje, kot najbolje kot lahko, k se bodo stvari, ki jih poznate, da si srečen, ne stvari, s katerimi lahko drugi ljudje srečni.

8. Ali se ne primerja z drugimi ljudmi, objem svojo edinstvenost, lepoto in talente 

Trava je vedno zdi, da je bolj zelena na drugi strani, vendar je le redko kdaj je, zato ne poskušajte in posnemati druge ljudi ali zamerijo, kaj misliš jih naredi boljši človek od tebe. Bodite ponosni na to, kdo in kaj ste, in ne pozabite, da ti drugi ljudje ne morejo narediti nekaj stvari, kot tudi lahko bodisi. Sprejmite svojo lepoto, svoje talente in svojo edinstvenost, je samo tista, ki jo v tem svetu, si nenadomestljiv!

9. Sprejmi, da ne more vedeti vsega; popolnoma posvetiti in vonj sedanjega trenutka 

Ste delo v teku, tako da se ni pretepel približno niso popolna. Naj učenje, vztrajati težaven in naprej raste kot osebo, in potem ste lahko srečni, da ste najboljša oseba, ki jo lahko, za danes, ampak jutri je še en dan. Izkoristite sedanjega trenutka in poskušajo najti veselje in radost v malih stvareh v življenju.

10. Ljubezen in spoštovanje sebe

Stori drugim, kot bi jih imate storiti za vas, je znan pregovor, kaj pa "delati k vam, kot bi si stori drugim?" Z drugimi besedami, biti prijazni do sebe kot tudi za vašo družino in prijatelji, saj ste oseba, preveč, super oseba!

Kako, da se naučijo, da sami radi več? Kakšni so vaši nasveti?

load...