10 nasvetov o spremembi življenja o tem, kako izboljšati življenje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 nasvetov o spremembi življenja o tem, kako izboljšati življenje

10 nasvetov o spremembi življenja o tem, kako izboljšati življenje

1. Prepoznavanje negativnih misli

Self-dvom in strah so normalni del življenja in oni niso vedno nekaj, kar lahko nadzorujete. Kaj lahko storite, pa je prepoznati negativne misli, kar so. Ko najdete samouničujoče misli popping v glavo, se lahko ustavite in si povedati, da je to samo avtomatsko, illusional negativno misel, ne pa realnost. Spomni se, da je normalno, da se mi to dogaja, ampak tudi to, da je razmišljanje ne bi bilo res.

2. Bodite prijazni do drugih

To se verjetno ne bo presenečenje, vendar pa so bili prijazni do drugih se boste počutili dobro in boste srečnejši v svojem življenju. Ne samo to, če pa spoštovati ostale, oni so bolj verjetno, da vas obravnavajo na enak način.

3. Bodite prijazni do drugih v svoji mislih

Ta točka je kombinacija prvih dveh nasvete. Če se znajdete razmišljam negativne misli o drugih ljudeh, boste sami znižati. Če grdo miselnih pops v tvoji glavi, samo prepoznati in rečeš, da je vsak človek in vsi si zaslužijo spoštovanje, in nato naprej.

load...

4. Bodite hvaležni za to, kar že imate

To je naravno, da želijo stvari iz življenja. Postavili smo cilje in delo, da bi dobili, če hočemo biti zraven, tako da lahko enostavno pozabiti, da so hvaležni za to, kar ste že dobili. Problem s tem, če ste pozabili, da je hvaležen, je, da to pomeni, da ne boste nikoli zadovoljni, ne glede na to, koliko golov si popolna.

5. Uživajte v sedanjost

Ko živiš preveč v preteklosti, da je nemogoče, da se osredotoči na sedanjost. Če ste porabili ves svoj čas razmišljal o prihodnosti, nikoli ne boste ceniti tisto, kar imate sedaj. Poskusite narediti stvari, samo za uživanje jih počne, in poskrbite, da boste imeli zabave vsak dan.

6. Relax

Veliko ljudi bi lahko trdili, da nimajo časa za počitek, ampak dejstvo je, vzeli čas za osvežitev, je eden izmed najbolj učinkovitih stvari, ki jih lahko naredite za vaše dobro počutje. Boste dobili več storiti, ko delate, če ne boste počutili pregorele ves čas.

load...

7. Izogibajte se junk hrane ali, vsaj, ne preveč,

To nima nič opraviti z izgubo teže, ampak če je to nekaj, kar ste v upanju, da se doseže, potem je lahko bonus. Junk hrane lahko zdravljenje in ne nekaj, da se počutijo krive uživati, ko pa postane ves čas stvar je, je to lahko problem. Preveč sladkorja uničuje vašo sposobnost koncentracije in vam odteka vaše energije. Poskusite izpolnjuje svoje sladkarije, ki jih jedo več sadja ali suho sadje namesto tega.

8. Premikanje okoli

Vadba ni vsakogar stvar, vendar če boste obdržali še vedno prepogosto, boste na koncu boleče in stresom, ki ga ob koncu dneva. Samo gre za malo sprehodi, vstal, da se raztezajo in pospravljanje v kratkih poruši ves dan, ne vse naenkrat, lahko se boste počutili veliko bolj sveže do konca dneva.

9. Začetek majhna

Razčleniti stvari, ki jih želimo doseči v manjše, bolj obvladljive naloge in jih zapišite. Na ta način se boste počutili, kot da ste vse bolj narejeno, kot ste lahko, da čez off vsako stvar. Doseganje koristnih ciljev, je najboljši način, da ostanejo motivirani.

10. Dobili dovolj spanja

To je še ena od tistih stvari, nekateri ljudje trdijo, da nimajo časa za, ampak spet, ne morete privoščiti, da ne bi dobili ustrezno spanec. Če ste spočiti, je tvoj cel dan bo bolje in ti bo veliko bolj učinkovito.

Kako bo vaše življenje na bolje? Ali imate druge nasvete?

load...