10 nasvetov o tem, kako biti prepričani o majhnih joških | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 nasvetov o tem, kako biti prepričani o majhnih joških

10 nasvetov o tem, kako biti prepričani o majhnih joških

Veliko žensk je v zadregi zaradi svojih majhnih prsi, ko jim ni treba, da se na vse in da je posledica, v veliki meri, da se vsa sklicevanja na moške všeč velike joške, ki jih vidite, slišite in berete. Realnost je precej drugačna, čeprav, če ste bili vprašati človeka v zasebnem, daleč od njegovih prijateljev, bi ugotovili, da so velike prsi niso visoko na svoj seznam, kaj je ženska privlačna. Obstaja veliko razlogov za vas, da je ponosen na svojih majhnih prsi, in obstaja veliko praktičnih prednosti majhnih prsi preveč. Torej, stop zavist velikih ujeli dekleta, ki jih vidite, ker vsakdo je lepa na svoj način, in prebral teh deset nasvetov, ki vam bo pomagal, da se počutijo bolj samozavestni glede svojih majhnih prsi.

1. Ti dam boljšo držo

Premisli. Če imate velike prsi, nato pa so jih nosi okoli deset ali dvajset kilogramov dodatne teže na prsih. To se dogaja, da te tehtajo dol, vam bolečine v križu in da bo težko ohraniti dobre drže. Kot tudi otežuje stati vzravnano, vse to teža lahko povzroči tudi bolečine v vratu, in pritisk na vratu lahko povzroči glavobol, kot dobro.

2. Vedno lahko, da vaše prsi videti malo večji, če želite

Če imate majhne prsi in si jih želite videti malo večji, lahko vedno jim je spodbudilo veliko različnih trikov, še posebej pa nosil Maximizer, push-up modrček, tudi s prečkanjem svoje modrc trakovi, ali pa jih preprosto izboljšanjem vaša drža.

load...

3. Majhne prsi privabiti bogate moške

Tukaj je korist svojih majhnih prsi, ki jih verjetno niste vedeli. Ženske z velikimi prsmi privabljajo moške, ki nimajo finančnih sredstev za svoje. V študiji, objavljeni v psihologiji danes, so raziskovalci predlagali, da ženske z velikimi prsmi pritegnili zlata kopači fantje, ker so, podzavestno, kažejo, da je človek, ki so več sredstev na voljo!

4. Nihče zares obvestila, razen tebe

Nihče zares ne briga, da imate majhne joške, tako da so veliko bolj pomembne stvari, ki bi se jih skrbi. Tvoje joške so lepe, ne glede na njihovo velikost, in nihče tam z ukrepom trak ali bo, da preverite svojo velikost nedrček, preden so vas na zmenek.

5. Spreminjanje velikosti skodelice ne bo spremenilo, kdo ste

Resnica je, da je veliko žensk, nezadovoljni z velikostjo svojih prsi, in mnoge ženske pritožujejo nad ob prsi, ki so preveliki. Vaš velikost bra ne opredeljuje, kdo ste in ga spreminja ne bo zares spremenilo ničesar. Si prišel kot celoten paket in vaše prsi so le en del tega, kar naredi privlačno, ne ves.

load...

6. Majhne joške da ste videti mlajši

Velike prsi bo sag prej in svoje majhne prsi bo vztrajati dalj časa, tako da boste imeli zadnji smejal, ko si še vedno lik najstnik v poznejših letih. Te majhne prsi, ki jih tako sovražiš danes bo svoje najboljše prijatelje čez nekaj let, ko pogledaš po dobrih petih let mlajši od vse svoje prijatelje.

7. Lahko imaš več zabave v postelji.

Ker so vaše manjše prsi precej manj maščob v njih, bi morali biti veseli, da vedo, da so veliko bolj občutljivi kot velike prsi. V resnici so raziskovalci na dunajski univerzi je pokazala, da so velike prsi približno 25% manj občutljive kot majhne prsi, tako da boste dobili, da se počutijo veliko bolj občutek med predigro.

8. Lahko nosite ničesar

Lahko izgledaš v nič in jutranje za poletje, je veliko lažje preveč. Vsak slog bikini bo videti super, lahko greš Brez dež brez težav in lahko greš braless brez občutka neprijetno. Lahko se celo teči na avtobus, ko ste pozno za delo in ne skrbi, kako izgledaš. Kaj je ne bi radi o svojih majhnih prsi ?!

9. Kakorkoli že, to je le seksistični moški, ki imajo radi velike joške

To je dokazano dejstvo, da je vrsta ljudi, ki imajo radi velike prsi niso le plitva tiste, ki so tudi diehard sexists preveč. Univerza v Westminstru izvedli študijo o povezavi med moškimi, ki pravijo, da je, kot so velike prsi in seksizma. Ugotovili so, da so moški, ki imajo radi velike joške tudi isti ljudje, ki še vedno mislijo, da so ženske šibkejši spol!

10. Niste sami

Ne gre razmišljanje, da imajo vse slave ženske velike prsi bodisi. Morate le, da si pobliže ogledali Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz, Kate Moss in Audrey Hepburn, da vidim, da je veliko znanih žensk po vsem svetu, ki se štejejo za bejbe, so na petite velikosti v oddelku dojke preveč.

Ostanite srečni!

DELNICE

load...