10 nasvetov o tem, kako biti srečni (2. del) | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 nasvetov o tem, kako biti srečni (2. del)

10 nasvetov o tem, kako biti srečni (2. del)

1) Ljubezen sami. Ljubiti sebe ni slabo, niti ni egoističen. Preprosta resnica je, da je oseba, ki nima samo ljubezen ne more dati ljubezni do drugih, prav tako se je lahko ljubil z drugimi, ker je ta oseba, ki nenehno ustvarjajo vibracije "nevrednosti". To ni težko začeti ljubiti sebe - morate opazili in se osredotočiti na svoje močne strani in jih razvijajo več, in ko rečem "močne plati" - mislim zunaj in znotraj podjetja. Osredotočite svojo pozornost na njih in jih izpopolniti še več. Potem "zamenjavo" svoje manj laskave vidike, s pozitivnimi in ko ti uspe na "cesti" sprejemanja sebe v celoti, ne boste mogli storiti ničesar drugega, ampak samega sebe!

2) Ali kaj imate radi in ljubezen, kaj storiti. Statistike kažejo, da več kot 70% ljudi, ki sovražijo svoje delo, tako da ni čudno, da je toliko negativnih ljudi okoli. Ljudje porabijo zelo veliko količino življenja pri svojem delu, zato poskusite najti dejavnost, da boste uživali in vlagajo svoj čas v to - vaše življenje bo srečnejši, ko to, kar imate radi!

3) Pazi nase. Vaše telo si zasluži, da se obravnavajo prav. Tvoje telo je v "hišo", kjer živite, medtem ko na tem svetu, zakaj ne, da bo dobro poskrbel za to ?! Pregovor pravi, da je srečen in zdrav duh živi v srečnem in zdravem telesu. Torej, poskusite redno jesti zdravo, izvajanje, imajo dobre spanca in pijačo ogromno vode. Ko ste vzeli dobro skrbi za svoje telo, vas bo nagradil z zdravjem in dobrim dolgo življenjsko dobo.

load...

4) Bodite pobuda kupcu! Srečni ljudje raje prevzame pobudo in ustvari svojo srečo. Srečni ljudje ne zapravljajo svojo energijo na stvari, ki so izven njihovega dosega, niti ne žalujejo nad stvarmi, ki jih ne morete spremeniti. Ne poskušajte spremeniti tisto, kar ne moremo spremeniti, vendar prevzamejo odgovornost za ustvarjanje življenja, ki si želijo in začeti ustvarjati s tem en majhen korak naenkrat. S tem majhnimi koraki in ob pobudo boste dosegli svoje cilje!

5) Samozavest in samospoštovanje. Ne poskušajte sami pa jih primerjate z drugimi. Ne poskušajte kopirati nikogar. Obstaja pregovor: "Bolje je, da se prvotna potem kopija!" Objem, kdo ste, sami veste in kar najbolje iz tega, kar imaš! Takole vam bo srečnejši.

6) Prevzemite odgovornost za svoje življenje. Srečni ljudje razumeli, da so 100% odgovoren za svoje besede, svoje misli, njihova stališča, njihovo razpoloženje, njihovih dejanj in njihovega življenja. Nihče vas ni mogoče ovreči, če ga ne pusti! Prevzeti odgovornost za svojo lastno srečo in začeti izvajati dobre, pozitivne navade v vašem življenju. Razumite, da ste "kapitan svoje lastne ladje", tako izbrali smer, kamor želite, da "jadra" in začnejo premikati v smeri svojih sanj!

load...

7) Pozitivno duševno odnos. Srečni ljudje so optimisti. Začeli iskati na kozarec na pol poln, namesto pol prazne. Več o tem, pozitiven odnos in poskusite najti dobro v vsaki situaciji. Ostani proč od negativnih misli, če pridejo na misel - jih nadomestiti s pozitivnimi. Se boste počutili srečnejše!

8) Ne kritizirajo in ne sodnik, bodite prijazni! Ko je oseba, prijazen in vesel, ne bo mogoče za ta oseba kritizirati ali soditi druge, ker prijaznost napolni srce. Vsak človek je svobodno živeti svoje življenje in ne moreš soditi drugim iz svojega zornega kota. Kritika ne prinaša nič dobrega za vsakogar! Ne čenče in stop ljudi, ki poskušajo negativno govoriti o drugih, na hrbtu. Gojiti dober odnos do vsakogar in nikoli sodnik. To bo vaše življenje srečnejše.

9) Kaj drugi mislijo, da je njihovo lastno podjetje. Stop skrbi, kaj bodo ljudje povedati, ali tisto, kar se dogaja, da mislim nate. Brigaj se zase in se brez strahu odnosa ocenjeni kot drugi. Če želite postati slikar, športnik, pevec in glasbenik, ampak se bojiš neuspeha in vedenja ljudi, prezreti ta strah in iti pogumno smeri svojih sanj. Ne pozabite, kaj ljudje mislijo, da je njihova stvar!

10) Vse, kar daš - dobiš nazaj. To je eden izmed najbolj pomembnih "zakoni" življenja. Če želite več ljubezni - daje več ljubezni, če želite več sreče - začetek daje več veselja in sreče drugim. Smo prejeli nazaj, kar smo dali. Tako preprosto je to.

Upam, da ste našli nekaj koristnih nasvetov in zdaj bodo izvajale nekatere od njih v svojem življenju. Prosim, vas prosimo, da delite svoje misli v razdelku komentarju spodaj.

load...