10 nasvetov o tem, kako biti zadovoljni s tem, kar imate | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 nasvetov o tem, kako biti zadovoljni s tem, kar imate

10 nasvetov o tem, kako biti zadovoljni s tem, kar imate

Biti srečen s tem, kar imaš in ne prosi za več in cilj višji ves čas je, če sem iskren, proti človeški naravi. Kljub temu, da je nemogoče loviti sanje ves čas; Včasih je bolje, da naredimo korak nazaj in odmor, ki uživajo, kaj ste že dosegli. Problem je, da smo nagnjeni k ujeti v dnevni dirki za več denarja, več uspeha in več sreče, in pozabi, kar že imamo. Tukaj je deset opominjajo, da je vaše življenje v resnici dobro in boste lahko tudi uživali:

1. Pomislite, kje ste bili pred petimi leti

Ste bili srečnejši pred petimi leti? premislite, preden odgovorite. Morda ste takrat bili bolj brezskrbno, ali pa si je prizadel težke čase, ki ste bili hvaležni, da je konec in zdaj se počutite kot nova oseba. Uživajte, da cenijo dejstvo, da jo je uspelo premagati težave ste imeli. In kaj, če je obratno in težki časi so zdaj tukaj? No...

load...

2.... Cenim osnov

Tudi če ste začasno dol na svojo srečo, to ne bo trajalo večno. Nič ne. Toda tudi v najhujših časih, vsi imamo nekaj ceniti, nekaj, kar nas počutijo dobro, niti za sekundo. Nisi brezdomce, za začetek. Če berete to, verjetno so vaše osnovne potrebe se zadovoljni, in spomnimo, da so tedenski nakupovalni izleti niso med temi potrebami. Uživajte, ker...

3.... Je tako veliko, ki nimajo kaj imate

Morda se sliši kot lekcijo za otroke, ampak resnica je, da smo le redko razmišljajo o tistih, ki res nimajo nič, vključno z, na primer, oskrba stalna voda ali izpiranje WC. Ne moremo dojeti, tudi ko smo se spomnil o tem z enim od teh verig Facebook statusov, ki vam nekaj statističnih podatkov o nepismenosti in povprečne dnevne plače. Res je, saj veš, nekateri ljudje nimajo dovolj hrane, in ti nisi med njimi. Bodi srečen zaradi tega!

load...

4. Naredite seznam, kaj imate

Ti bi verjetno trdijo, da nič ne more storiti glede na svetu lačen, še posebej, če ste opravili za to promocijo ste tako veseli. To ni konec življenja, veš. Imate prijatelje in / ali družine, ki vas imajo radi, samo daj, da nekaj misli in ga dal v pisni obliki, če ti je všeč. Morda boste presenečeni, koliko ste pravzaprav morali biti veseli.

5. Uživajte vaše zdravje

Imate mozolj na nosu? Nekateri ljudje imajo luskavico, kaj o tem? Ideja o "tam je vedno nekdo na slabšem kot mi" ne deluje vsakič in z vsemi, vendar, resnici na ljubo, je to lahko močan motivator za ustavitev jokav o nekaterih manjših problem, da je vas, ki preprečuje, da bi videli vse velike stvari in ljudje okoli vas.

6. Uživajte v družbi svojih prijateljev

Prijatelji so ljudje, ki jih vodijo, ko smo imeli težave. Oni so tisti, na katere rami smo jokajo po razpadu, če mama je predaleč ali pa nisi, da je blizu. Lahko vidite, zakaj je to razlog, da bi bil srečen? Imate vsaj enega dobrega prijatelja, na katere se lahko zanesete v težkih časih, to je tako enostavno, kot da.

7. Pomislite, kako vaši stari starši živeli

Šele pred tremi generacije stvari so bile tako različne, da je bil povsem druga svet. Razmislite o tem, da je mati samohranilka ali razvežejo ali pa gej, v 60-ih. Danes imamo toliko, da so naši predniki niso mogli niti predstavljati, vendar smo tako navajeni na to, da smo ne more več tako ceniti. Vzemite si trenutek, da se veseli svobode in izbire imate.

8. Ne pozabite svoje otroške sanje

Nekateri sanjal najti zdravilo za AIDS, ko so bili 10, nato pa je postal reklamni strokovnjaki. Kako je vaše otroške sanje izkažejo? Mogoče spominja njih bi se počutiš žalostno, ampak ne pozabite, kako srečni ste bili, ko ste bili mladi in ves svet videti, kot da bi sedel tam čaka, da ga osvojiti ?! Bodite zadovoljni s svojimi spomini, s preprostim dejstvom, da si upal sanjati tako velik. In če ste še vedno sposobni velike sanje, nato pa, da zahteva za praznovanje! Ljudje, ki sanjajo, so srečni ljudje.

9. Bodi srečen s samim seboj

Nekaj ​​nas je verjeti, da so popolni in tudi tisti, ki jih imajo, niso zadovoljni ves čas, saj veste, popolnost potrebuje močno vzdrževanja. Ampak vsak od nas ima dobre plati in da je nesmiselno, da jih podcenjevati. Verjemite vase, verjamemo, da lahko spremenimo svet, tudi če je to v zelo majhnem in specifičen način, kot bi nekdo drug zadovoljen s samo svojo prisotnostjo v svojem življenju in s svojim nasmehom.

10. Če ste zadovoljni, in ti to veš...

To je pravica, ploskajte z rokami. Neumno otroško pesem? To je lahko, vendar pa pove resnico: če ste srečni, da širijo okoli, ga ne skrivajo v notranjosti, je strah, da če si pustil, da je sreča, bo pa letijo stran od vas. In ne mislim, da je nekaj, kar ni pomembno. Vse, kar vas osreči zadeve, še tako majhna, da lahko!

load...