10 nasvetov o tem, kako dati komplimente, ki jih bodo ljudje ljubili | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 nasvetov o tem, kako dati komplimente, ki jih bodo ljudje ljubili

10 nasvetov o tem, kako dati komplimente, ki jih bodo ljudje ljubili

Pohvale, ki so omenjeni v napačno smer bo šel dol kot svinec balon in bi lahko celo v celoti sprejeti v napačno smer in se berejo kot kritiko, ali sarkazem. To je razlog, zakaj je pomembno, da je iskren, ko daš kompliment in ga dal na pravi način. Ko daš nekoga, pohvale, si želite, da bi jih počutijo veliko o sebi in ponosni. Če ste že kdaj poskusili nekomu kompliment in se je izjalovilo, tukaj je deset nasvetov o tem, kako dati pohvale v napačno smer.

1. Ne bodi predrzen s kompliment

To je zelo težko, da bi to prvo konico v pisane besede, ampak to bom šel. Ko daš kompliment, boste morali, da bi bilo dobro, kot si ti res misliš, zato bodite previdni, o tem, kako v resnici reči besede. Če rečeš besede "ja, to je velik" v predrzen, Nepripravan način, bo slišati, sarkazma, ampak če rečeš "Ja, to je velik", z navdušenjem v vašem glasu, bo zvok kot kompliment.

2. Naj bo edinstven

Pripovedovanje Stephen Hawking, da je zelo dober matematik, ki je komaj dogaja, da svoj dan, ker je imel toliko pohval o svojem delu prej. Poskusi, da bi našli kaj za kompliment osebo, ki še niso slišali, preden se bo veliko večji učinek. Pripovedovanje zelo lepo prijatelj, na primer, da vas občudujem, kako pameten je ona, ki bo šel dol veliko bolje kot samo ji povedal, da izgleda super.

load...

3. Pazite backhanded poklon

Morate zavedati backhanded kompliment tudi. Reči, da nekdo "ti izgledaš, ste izgubili nekaj teže?« Je precej enako, kot pravijo, so bili prekomerno telesno težo prej. Če veste, da je bila oseba, ki poskušajo izgubiti težo, potem je to lahko kompliment. Po drugi strani pa, če je oseba, ki nikoli sami, da so bili prekomerno telesno težo na prvem mestu upoštevati, da bi lahko sprejeli kot žalitev.

4. Kompliment na določeno stvar

Nič ni narobe s splošnimi komplimenti, ampak posebne zaveze bo izvedla večjo težo. Pripovedovanje nekoga, da njihova ličila vedno izgleda odlično, na primer, je v redu, vendar pa jim povedali, da imate radi, kako so storili svoje oči danes, bo veliko bolj učinkovito. Z pohvalami eno posebno stvar, kaže, da ste res opazil nekaj o osebi.

5. Kompliment na trud, ki je bil dosežen

Ponavadi, ko smo kompliment osebo, smo dopolnjuje nekaj, kar so storili, da jim pokažemo, da jih občudovali truda so vložili v doseganje nekaj, kot tudi končni rezultat. Pripovedovanje fant ima veliko postavo, ni nikjer v bližini tako učinkoviti, kot pravijo: "Ti izgledaš, morate izšlo veliko".

load...

6. Naj bo resnično

Predvsem pa mora biti kompliment biti pristen, če naj bo učinkovita. Pravi, da je nekaj super, ko so vsi, vključno z osebo, ki jo poskušali kompliment, ve celoti dobro, da ne gre za kompliment, sploh, to je samo zelo nadležno. Ljudje lahko vidijo skozi komplimenti, kot je ta. To bi bilo, kot pove otroka, je naredil zelo dobro dirko, ker ni prevrne, čeprav je prišel zadnji.

7. Ne pretiravaj

Izogibajte se nad pretiravam preveč, ker to samo sliši neiskrena. Besede, kot so super, najboljša doslej, najboljši na svetu, bodo morali ljudje dvom, kaj praviš. Nekdo bi lahko kuhano čudovit obrok za vas, ampak najboljši ste že kdaj poskusili? Oni bodo vedeli celoti dobro, da je to malo verjetno.

8. Ne vafelj

Dober kompliment ne bi smel vzeti pol ure za izgradnjo do, mora biti jedrnato in do točke. Več si razložiti kompliment manj učinkovito bo. Rekel nekaj podobnega: "Ljubim te čevlje", je veliko bolj učinkovito kot pravijo: "Ljubim te čevlje, so samo tisto, kar sem iskal preveč in gredo odlično v tej obleki. So ravno pravi stil za vas, pete niso previsoke, in niso premajhni. Stavim, da so res udobne za nošenje tudi........ "Do takrat, ko so se končali, oseba, ki jo pohvalami bo več dolgčas, kot so izdelani!

9. Pojasnite, kako nekaj, kar si človek vpliva na vas osebno

Dodate lahko več moči za kompliment z besedami, kako je tisto, kar so storili vpliva na vas. Lahko bi rekli kaj podobnega, "Ti si tako velik, saj si začnejo telovaditi še enkrat, sem se odločil, da gredo nazaj v telovadnico sam«. Ljudje radi slišali, kako so njihova lastna dejanja so pozitivno vplivali na druge.

10. Ne dati kompliment samo zato, ker hočeš nekaj v zameno

Moral bi dati pohvale, ker si resnično mislim in bi radi hvalijo to osebo. Ti naj bi se zelo dobro počutim, ko si jih pohvaliti, ne zadolžene za vas. To bo lepo, da bi dobili Hvala v zameno, ampak to je vse, kar bi bilo res pričakovali.

load...