10 nasvetov o tem, kako imeti romanco s seboj, preden se pokažete z nekom drugim | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 nasvetov o tem, kako imeti romanco s seboj, preden se pokažete z nekom drugim

10 nasvetov o tem, kako imeti romanco s seboj, preden se pokažete z nekom drugim

Če si kdaj bral o tem, kako je treba ljubiti sebe, preden lahko ljubiš nikogar drugega, potem bi bili levo sprašujete, kako za vraga si šel o tem, da je! No, to ni o tem postanejo egoistični, sebični oseba sploh, gre bolj za učenje več o sebi in se naučiti, kako se obravnavajo prav. To je zelo podoben za vse vrste romantiko res. Boste spoznali osebo, jih zaupate, jih spoštovati, in včasih jih razvajali preveč. Če še niste začeli, da je odnos s seboj še brati teh deset nasvetov, kako lahko razvije romance z vami.

1. Sprejmi, kdo ste

Prvo pravilo ljubezni je sprejemanje osebo, kdo v resnici so, in to velja za učenje, da se ljubim. Lahko si prizadevajo za izboljšanje sebe, da je popolnoma naravno, vendar pa morate sprejeti in ljubiti v realnem vas in ki vključuje vse svoje napake. Ena stvar, ki se nikoli ne storiti je, poskušajte biti nekdo drug.

2. Kompliment sami

Čeprav bi morali biti sposobni sprejeti svoje napake, bi morali priznati tudi dobre stvari v sebi. Ne bojte se pogledati v ogledalo in si recite, kako neverjetno si poglej, ali pat se na hrbtni strani, ko naredite tudi na delovnem mestu. Vse prepogosto ljudje so zelo hitro, da se pretepel, ko so storili kaj narobe, ampak so sami le redko daje nobenih pohvale.

load...

3. Odpusti se za svoje napake

Druga stvar, ki jo morate storiti, če ste, da imajo romance s seboj, je pozabiti na preteklost in odpustiti sebi za napake, ki ste jih naredili. Vi ste zdaj raste in se gibljejo v novo fazo v svojem življenju, zato ne dovolite, misli iz preteklosti nenehno držite nazaj. To ne razlikuje od tistega, kar bi storili, če bi bili kar nov začetek v razmerju z drugo osebo.

4. Vzemi konjičke, ki vas res zanima

Namesto da bi le, da bo od enega dneva do naslednjega naslednje isto staro rutino, pomislite ob nekaj novih hobiji ali celo novo kariero. Imajo dober, dolgo, je težko razmišljati o tem, kaj stvari, ki jih najdete zanimivo narediti in kakšne stvari, ki bi jih z veseljem. Eden varen način, da si privoščite prav je, da to stvari, ki jih želite storiti in ne samo stvari, ki jih drugi ljudje pričakujejo, da narediš.

5. Pazi nase

Če še ne, potem bi morali začeti ob večji skrbi za svoje telo preveč. Začnite jesti zdravo prehrano in traja tudi vadbe. Če ste imeli zelo priljubljenega hišnih kuža, bi ga pravilno hraniti in se prepričajte, da je dobil dovolj gibali, zato je čas, da začnete ob dobri skrbi za lastne potrebe preveč!

load...

6. Poslušajte sebe

Če boste ljubiti sebe, potem boste morali sami zaupajo preveč. Ko se to notranji glas imate pove, da si nekaj prav, poslušati in upoštevati svoje črevesno instinkt. Vi ste edina oseba, ki resnično ve, kaj je pravi za vas, tako da gredo s srcem bolj pogosto in končati to, kar drugi ljudje, vam povem, da storiti, ali kaj menite, da bi rad, da narediš.

7. Odločite se za okoli pozitivne, ljubeče ljudi

Ne moreš vedno izbirajo, kdo si preživeti nekaj časa z, ko pa si lahko izberejo ljudi, ki skrbijo, optimistični in ljubeč. Če visi okoli Zlurad in neskrbni ljudi, nato pa nekaj, da bo Masiranje off na vas. Če boste porabili svoj čas z ljubečimi ljudmi, da vam bo pomagal, da se počutijo bolj ljubil.

8. Get jasno v tvoji glavi, kakšne so vaše vizije in so vaši cilji

Imaš načrt za sebe, ali pa si preprosto jemati vsak dan, saj prihaja? Preživite nekaj časa razmišljal skozi kamor želite iti od tu in kako si šel okoli dobili tam. Nekateri ljudje menijo, da bi bilo koristno imeti vizijo ploščo, kjer lahko pin slike, ki predstavljajo svoje sanje. To je način spomni se, kaj ste si prizadevajo za in zakaj je vredno ljubiti sebe.

9. Privoščite si včasih

Če nekoga ljubiš, potem jih boste privoščili stvari, ki jih poznate, da bo všeč. Enako storite zase včasih. Vzemite si ven nakupovanje, gredo na odmor vikend spa, ali pa si kupite nekaj posebnega. Zaslužiš si!

10. Romance sebe, kot bi romance nekdo drug

Razlog, zakaj ljudje pravijo, da morate ljubiti sebe, preden lahko ljubiš drugo osebo, da mnogi od nas damo tako težko! Ti verjetno nikoli ne bi sanje, da so tako kruto z drugimi ljudmi, kot ste sami s seboj, da si dal odmor in začeti ljubiti sebe preveč.

load...