10 nasvetov o tem, kako imeti zdravo podobo telesa | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 nasvetov o tem, kako imeti zdravo podobo telesa

10 nasvetov o tem, kako imeti zdravo podobo telesa

Ob slabo podobo svojega telesa, je bolj pogosto, kot si morda misli, da če pogledaš v ogledalo in ti ni všeč, kar vidiš; niste edini, ki meni, da je način, o svojem telesu. Če boste to storili, da tako misliš, da ni pomembno, kolikokrat ste prebrali o tem, kako je lepota le kožo globoko in da je tisto, kar je na notranji strani, ki zares šteje, vendar obstajajo stvari, ki jih lahko storite, da vam bo pomagal, da cenim vaše telo več. Vsi smo lahko preveč samokritični na trenutke, mi pa pretiravati v naših glavah negativne občutke, ki jih imamo o naših telesih. Če ste zaskrbljeni nad tem, kako menite, da vaše telo izgleda, brati teh deset nasvetov, ki upamo, da vam bo pomagal ceniti telo, ki živite in vam bolj pozitivno podobo telesa.

1. Naredite seznam stvari, ki jih naredite kot o svojem telesu

Naredite seznam desetih stvari, ki vam kot o svojem telesu in poskušajo in se osredotočajo na tiste. Lahko bi bilo tvoje oči, las, ali dejstvo, da imate seksapilna sliko. Preberite ta seznam, da si vsak dan in boste postali bolj in bolj zaveda stvari, ki jih naredite kot o svojem telesu in ne bo dolgo, preden smo dodajanjem novih stvari na tem seznamu.

2. Hang ven s pravimi ljudmi

Ljudje lahko tako kruto včasih, vendar ne vsi, je na ta način. Če se družite z vrsto ljudi, ki bi Zlurad pripombe o videzu drugih ljudi, nato pa, da se dogaja, da se boste počutili neprijetno in bolj samozavesten, tudi če so te ugotovitve ni usmerjena na vas. Ljudje, ki grdo komentarje o drugih, ne zaslužijo svoje prijateljstvo, zato se družim z ljudmi, ki cenijo ljudi za, kdo so, namesto da bi o tem, kako so videti.

load...

3. Zaprite iz negativnih misli

Kaj je v vaših mislih, je pod vašim nadzorom, zato se odločijo za nedosegljivi svoje negativne telesne podobe misli in jih nadomestiti s pozitivnimi. Sliši se preveč preprosto, da bi bilo res, kajne? To ne deluje, čeprav. Naslednjič, ko boste ugotovili, tvoja glava napolnjena s temi negativnimi mislimi, da se vaš seznam stvari, ki vam je všeč o svojem telesu, in se prisiliti, da razmišljajo o tistih, namesto.

4. Stop videti v medijih, ki vas vznemirja

Eden od glavnih razlogov, da je negativna telesna podoba postala tako običajna stvar v zadnjih letih, je način, da mediji projekti svojo predstavo o popolnem telesu. V svetu slavnih je obseden s telesno podobo, tako da ostanejo proč od stvari, kot slave gossip in drugih medijev, da je veliko preveč osredotočajo na to, kako ljudje gledajo.

5. Nehaj se primerjamo z drugimi ljudmi

Nihče ni popoln in, če pogledaš na drugo osebo in jo primerjajte svoje noge v njen ali boke, ali karkoli že to je o svojem telesu, ki vam ni všeč, vas ignorira vse druge nepravilnosti se, da je druga oseba ima. Vi preprosto ne more neposredno primerjavo med dvema človekoma, kot je ta, ker smo vsi tako različni. Nehal se v primerjavi z drugimi ljudmi v celoti in se osredotočiti na začnejo ljubiti, kdo ste.

load...

6. Poskrbite za svoje telo

Dobiš le eno telo, zato poskrbimo za tistega, ki ga imate in boste prišli do ceniti bolj. Če še ne izvaja, nato pa zagon za vadbe in se sami fit. Če ste telesno bolj dejavni, boste spoznali vaše telo bolje in serviser si, več samozavesti boste imeli.

7. Najti nov cilj v življenju

Ljudje, ki so zaposleni po svoje sanje in počne stvari, ki jih radi nimajo časa, da skrbi o tem, kako so videti. Torej, morda boste morali začeti iščejo nov namen v svojem življenju. Bodite nov hobi, študija za nove kvalifikacije ali začeti početje nekaj prostovoljno delo. Izboljšanje vaše življenje bi bilo veliko bolj ustreza kot skrbi, kako izgledaš.

8. Cenim, kaj vaše telo ne stori za vas

Vaše telo je res neverjetno, tako da ne bo na to teče dol! Razmislite o vseh neverjetnih stvari, da vaše telo ne za vas; lahko diha, lahko smejali, da vam pride od točke A do točke B, in vam omogoča, da sledijo svojim sanjam. Karkoli si mislite o tem, kaj vaše telo izgleda, je pa čudovito delo skrbi za vas, tako da ga odmor in začeti, da se osredotočijo na tisto, kar je super, o svojem telesu.

9. Ne pozabite, vse ljudi, ki vam je všeč, kako ste

Ljudje, ki resnično skrbi zate sploh ne opazijo stvari, ki mislite, da je narobe z vašim telesom, tako da zakaj jih skrbi toliko. Vaši prijatelji in družina ljubim te, kdo ste in ne na velikost vašega nosu, ali obliko telesa.

10. Face dejstva

Kdorkoli že si, in pa pogledaš, resnica je, da bo vedno nekdo, ki je tanjši od tebe, ima daljše noge od tebe, ali pa ima debelejše lase. Nič od tega vas naredi nič manj osebe; to je del tega, kar naredi posameznik. Svet bi bil precej dolgočasen kraj, če bomo vsi videti enako, tako proslavili svojo edinstvenost in samo uživati, kdo ste.

load...