10 nasvetov o tem, kako izboljšati samozavest | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 nasvetov o tem, kako izboljšati samozavest

10 nasvetov o tem, kako izboljšati samozavest

Vsakdo dobi živčni včasih. Najboljši javni govorci dobili potne dlani pred nastopom, igralci dobili tremo, preden gredo na oder in top TV voditelji včasih dezintegratorjev svoje linije. Edina prava razlika med njimi in tabo je, da so se naučili nekaj trikov in tehnik, ki jim omogočajo, da premagati svoje živce in projekt, ki zrak samozavesti. Vsakdo ima lahko njihovo zaupanje ogrožena preveč. Nekaj ​​slabe izkušnje in jih lahko spiralo navzdol v popolno pomanjkanje zaupanja, tako da tukaj je deset nasvetov o tem, kako stoji visok in ponosen in se polna samozavesti:

1. Sledite svojemu srcu

Pomanjkanje zaupanja izvira iz sebe v primerjavi z drugimi ljudmi ves čas, tako da naš prvi namig o tem, kako izboljšati samozavest, je - določiti svoje cilje in želje ter sledijo tiste, na svojih najboljših močeh; da je tisto, kar je zares pomembno. In ne počnejo stvari, da prosim druge, delati stvari sami.

2. Obleka za del

Kako se oblačiš in vaš splošni videz lahko velike razlike v vaše ravni zaupanja preveč. Če boste v situaciji živčnih wracking, potem dober nasvet o tem, kako izboljšati samozavest, je - obleko gor v svojih najostrejših oblačila in dajo na svojo najboljšo ličila. Presenečeni boste nad razliko, da lahko ima za vaše zaupanje.

load...

3. Walk hitreje

Naš naslednji predlog o tem, kako izboljšati samozavest, je - ujeti ritem, ko hoja in bo dvignil vaše razpoloženje. Če hodiš namensko in s hitrostjo 25% hitreje, kot svoj običajen tempo, bo, da se videz in občutek bolj pomembno. Pravi, da na svetu, ki ste jih krajev, da gredo ljudje videti in da bo res dal spodbudo za vaše samozavesti.

4. Pokažite svojo hvaležnost

Drug velik namig o tem, kako izboljšati samozavest je - stop osredotoča na to, kaj želite ves čas in se spomnite, kaj ste. Nenehno stanovanje na kaj nimate vas bo vleči samo navzdol in se boste počutili manjvredne, tako da z veseljem, kaj vam še, kaj ste dosegli in biti ponosen na to.

5. Ne da dajanje stvari off

Ali je danes kaj niste pričakovali, da se delo do jutri in se boste počutili odlično! Karkoli že je, da ste bili odlašal, pa naj gre za okrasitev svojo spalnico, pridružil klubu ali delajo, prenehate zavlačevanja in dobil na z njim! Zaupanje izhaja iz dosežkov, celo z najmanjšimi, in odlašanje bo odloži le svoje dosežke, zato ne odložiti, ne odlašajo, pravkar dobili storiti stvari in se boste počutili bolj samozavestni.

load...

6. Force si spredaj

Ali ste vedno postavko za zadnji vrsti stolov v prostoru, glede na priložnost? No, naj vas ne skrbi, če boste to storili, ker večina ljudi. Če želite izboljšati svojo samozavest, čeprav, je treba najprej sedel na sprednji strani. Ko razmišljam o tem, strah prvi vrsti je popolnoma iracionalno, tako da ga je šel. To ne bo bolelo, in to vam bo dala veliko spodbudo zaupanja.

7. Pogovorite se v zaupanju

Eden od najboljših načinov za izgradnjo vaše zaupanje je, da se psiha gor. Trenerji dati svoje ekipe Pep pogovore pred pomembno tekmo in lahko storijo enako za sebe s svojo lastno zelo motivacijski govor. Napišite kratek motivacijski govor za sebe z vsemi stvarmi, ki so jih dosegli in vse stvari, ki jih bodo dosegli, nato recitirala sebi, da se sami v zmagovalni razpoloženje.

8. Enostavnost sebe in, gledano navzgor

Ljudje, ki nimajo zaupanja pogosto naredili vse, da bi se izognili govor v skupini nastavitev. Eden od načinov, da se okoli tega je, da si obljubiti, da boste rekli samo eno majhno stvar v vsaki skupini situaciji, da ste naleteli. S tem, da je napor, boste kmalu ugotovili, da govorimo v skupinah počasi postane lažje in vaša samozavest bo rasla.

9. Postavite si cilje, spremljate svoj napredek in praznovanje svoje uspehe

Pomanjkanje samo-izpovedi pogosto prihaja iz zgrešene prepričanju, da si nikoli ne doseže ničesar. Ampak to preprosto ni res, tako da seznam vaših ciljev, vendar je realno, da postane milijonar čez noč, je verjetno za večino od nas! Kaj boste presenečeni ugotovili, čeprav je, da, ko se dokument, kar ste si zadali za cilj, koliko od teh stvari, ki jih dejansko lahko dosegli. Torej, še en namig o tem, kako izboljšati samozavest je - proslavili svoje dosežke, tudi majhne tiste, in boste začeli verjeti v sebe več.

10. Ven s staro in z novo

Da bi pridobili samozavest, boste morali ponovno preučiti negativne misli, ki jih imate o sebi in ga izzivajo. Nekateri od prepričanj, ki jih imate o tem, da vas lahko globoko zakoreninjena in ti so potekali na njih že dalj časa, vendar če pogledate pozorno na njih, boste verjetno ugotovili, da se lahko vrže ven, in da vam bo dala več prostora za pozitivna prepričanja, da korenine v njihovem mestu.

Kakšni so vaši nasveti o tem, kako izboljšati samozavest?

Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

Stau srečen!

load...