10 nasvetov o tem, kako izvajati samozavest in se počutite dobro vsak dan | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 nasvetov o tem, kako izvajati samozavest in se počutite dobro vsak dan

10 nasvetov o tem, kako izvajati samozavest in se počutite dobro vsak dan

Dober občutek o sebi je tema nešteto knjig in člankov. Ko jih preberete vse zdi tako logično, da zdrave pameti, pa vendar je tako težko doseči. Želimo, da bo lepši, pametnejši, bogatejši, bolj uspešni, kar hočete. In to zato, ker to konstantno lovu za več vsega, da pozabljamo, kako biti srečen s tem, kdo smo zdaj, kako ljubiti sebe. Tukaj je deset nasvetov, kako ustaviti skrbi, da bi lahko sami radi:

1. Denar

Nikoli nismo imeli dovolj denarja, da je navaden resnica in to je posledica dejstva, da je več bomo zaslužili, da je treba več začnemo imeti. To je iluzija, seveda - večina teh novih potreb so samo želi v preobleki. Pomislite na nekaj - koliko stvari, ki mislite, da morate res potrebujete? Lahko bi bil presenečen, če si pošten do sebe!

load...

2. Oblačila

Nov par hlač, lahko se boste počutili lepši in srečnejši sami s seboj za nekaj časa, nato pa boste začeli razmišljati o ceni, še posebej, če je bilo to drago hlače. In potem boste madež z rdečim vinom. Toliko za kratkoživih sreče. Ali vaša ljubezen do sebe zelo odvisen od vaših oblačil ?!

3. Teža

Verjetno ste prisegam, da boš srečnejše, če ste izgubili teh dodatnih funtov, vendar pa se bo res? Če nastavite zdravstvene vidike stran, zelo verjetno, da vaši občutki za sebe nimajo nič opraviti s svojo težo. Zdravstveni dejavniki, mimogrede, povsem legitimna, ampak nekaj kilogramov več kot vaš popoln teže niso ravno resen problem teža.

load...

4. Napake

To je pogosta zmota, da živijo na naših napak. Pokliči jo nekatere oblike samoohranitev instinkt - z razmišljanjem o odpovedi skušamo izogniti prihodnjih napak. Toda preveč osredotoča na to, kaj si nam ni uspelo narediti, namesto tega, kar smo dosegli nas ne ščiti pred prihodnjimi napak, bo to trajalo samo veselje od uspeha.

5. Zamujene priložnosti

Kaj je smisel sprašujete, kaj bi se zgodilo, če bi to storili, ne pa to na neki točki v preteklosti? Saj ne more iti nazaj in drugačno izbiro. Verjetno je, da boste veliko srečnejši, če boste sprejeli odločitve, ki jih ne bi in ne izgubljajte časa za razmišljanje o tem, kaj bi lahko (ali pa tudi ne, pravzaprav), zgodilo se je da si naredil drugačno izbiro.

6. Breakups

Če ste negotovi in ​​vam sebe ne vidim kot zdravstveno, dragoceno osebo, ste verjetno krivi sebe za breakups. Toda razpadu ni nikoli odgovoren enega od ljudi, ki sodelujejo v odnosu. Naučite lekcijo in korak naprej. To ni bila tvoja krivda, včasih se stvari pač ni izšlo. To traja dva vseeno tango.

7. Napake

Vsi delamo napake in je potrebno le malo truda, da sprejme to dejstvo in se naučijo živeti s posledicami. Biti odgovoren posameznika ne pomeni, da bi si nesrečna, ker si nepopolno. Ni take stvari kot popolno človeško bitje ni. Izdihom.

8. Druge

Večina od nas se nenehno primerjajo z drugimi ljudmi. To je način za izgradnjo samozavesti, ampak to je samo v primeru, da ugotovimo, da smo boljši od ostalih ljudi, ki jih poznam. In to je le redko tako. Ali res potrebujete to? Boljši si pri nekaterih stvareh in slabše na drugi, pa kaj? Ne pozabite: nihče ni popoln.

9. Pričakovanja

Mogoče tvoja družina je imela velika pričakovanja za vas. Morda vaše ambicije so bile drugačne od teh pričakovanj in si šel z njimi, namesto da se bori za nekaj, kar ne želite storiti. Če bi se to, da se počutite nesrečen? Ne, to ne bi smelo, zato pozabi na ta pričakovanja.

10. Going s tokom

V tem primeru mislimo po mainstream, tudi če je v nasprotju kako se počutiš. Zakaj bi se trudil? Nisi več v šoli, kjer lahko pritisk vrstnikov biti duši. Ti si odrasla oseba in ste popolnoma sposobna sprejemati lastne odločitve in svoje izbire, v skladu s tem, kar si, in ne kdo drug, meni pomembno.

load...