10 nasvetov o tem, kako objemati svojo notranjo lepoto | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 nasvetov o tem, kako objemati svojo notranjo lepoto

10 nasvetov o tem, kako objemati svojo notranjo lepoto

Z vsemi podobami slavnih lepote, ki nas bombardirajo z vsakim dnem, to je enostavno priti obesil o lepoti, ki je samo kožo globoko, in pozabili na lepoto, ki leži pod površjem. Vpliv medijev prikazovanje popolno žensko, je bila tako velika, da je zdaj, osem od desetih žensk, pravijo, da niso zadovoljni s svojo zunanjostjo. Prava oseba ni tisto, kar vidite na fotografiji v reviji, ki bo treba pogosto doctored da bi bilo videti bolje. Prava oseba je oseba, ki živi za fasade. Torej, pojdi stran od ogledala za nekaj časa, ustavite se v primerjavi z drugimi ljudmi, in prebral teh deset nasvetov, ki prikazujejo, kako lahko odkrijete svojo notranjo lepoto.

1. Stop boj, kdo ste

Prvi korak k priznanju svojo notranjo lepoto je sprejeti, kaj ste in kdo ste. Vaš rahlo off-center nos, vaši manjše od povprečja joške, ali vaš domiseln nasmeh, so vse del tega, kar vas naredi osebo, s katero so, tako da jih sprejemajo, jih ne sovražim. Stop poskuša spremeniti tisto, kar narava ti je dal, in se osredotočiti svoja prizadevanja na razvoj osebe, ki je na notranji strani namesto.

2. Bodite dober pogled okoli sebe

Traja dolgo težko gledati ljudi, ki jih imate radi, in ljudi, ki vas imajo radi. Ko začnete malo bolj pozorno, boste videli, da so ljudje okoli vas niso ravno oljne slike, bodisi, a še vedno jih imam, in še vedno te ljubim. Ko resnično spoznati osebo, njihov zunanji videz ni res vse to pomembno sploh.

load...

3. Ustavite se v primerjavi z drugimi ljudmi

Ne iščite naprej na druge ljudi in primerjavo njihovega izgleda, da tvoje. Vsakdo je drugačen in vsak ima svoje najboljše lastnosti, kot tudi svoje pomanjkljivosti. Vi ste verjetno samo gledaš en vidik osebe nekako in ignorirajo svoje druge napake, zato naj bodo, kdo so, in se osredotočite na čemer vas.

4. Zapišite seznam, kar imate radi o sebi

Napišite seznam vseh stvari, ki jih radi o vas, ki niso povezane z vašim videzom. Vključujejo stvari, kot so prijaznost, vašo velikodušnost, vašo poštenost, vašo empatijo z otroki in drugih osebnostnih lastnosti in sposobnosti, da ste ponosni. Če ste bili fiksirno na svojem pasivnem lepoto, ste verjetno pozabili vse o stvari, ki v resnici bi si čudovita oseba.

5. Vprašanje negativne misli

Ko imate negativne misli o svojem videzu, ki jih vprašanje in jih nato potisnite iz svojega uma. Če ste mislili: "Sovražim svoje stegna in vsi gledamo na njih", potem pa sprašuje o smiselnosti te misli. Ljudje se v resnici ne dogaja, da vas soditi samo na stegen, zato naj te misli v podzavesti in se osredotočiti na nekaj več pozitivnih misli o sebi.

load...

6. Naj bo seznam pohvale dobite

Okrepiti svoje pozitivne misli o sebi, ki ga držimo seznam komplimenti, ki ga dobite. Sčasoma boste spoznali, da so ljudje opazili veliko dobrih stvari o vas, in ne nujno tudi fizične stvari, ki jih vodijo na skrbi. Vodenje seznama pohvale dobiš bo pomagal povečati svojo samozavest in vam bo pomagal, da vas spomnim, da ste veliko več kot samo svoj videz.

7. Negujte svojo notranjo lepoto

Večina od nas preživijo čas na ličila, oblačila in naših las, vendar pa boste porabili časa gojil svojo notranjo lepoto? Pojdi nazaj na seznam, ki ga iz svojih notranjih lastnosti, zaradi katerih ste nekaj posebnega, in delo na skrb za tiste, preveč. Če ste prijazna in nežna oseba, nato pa te lastnosti na delo vsak dan in da večina sredstev, ki vam jih.

8. Izogibajte pa negativno o drugih ljudeh

Govorimo negativno o drugih ljudeh se bo povečala svojo negativnost o sebi. Namesto, da bi klepetala o videzu drugih ljudi, se osredotočajo na njihovo notranjo lepoto in njihovih dobrih točk. Ko ste začeli videti preko zunanjega videza drugim boste lahko videli notranjo lepoto, ki je v tebi preveč.

9. Pazi nase

Včasih, ko se ljudje obesil na en vidik svojega videza, ki jih zanemarjajo skrbeti za preostanek svojega telesa. Privoščite svoje telo z ljubeznijo in spoštovati ga zasluži z uživanjem prave hrane in ob vajo. Če zdravljenje svoje telo z oskrbo, boste prišli, da ljubezen je več.

10. Obkrožite se s pozitivnimi ljudmi

Preživeti nekaj časa z ljudmi, ki ne priznavajo notranjo lepoto, v drugih in ne ljudje, ki kritizirajo druge, kako so videti. Več časa, ki ga preživijo s pozitivnimi ljudmi, ki lahko vpogleda v tujino nastopov, lažje boste našli ceniti svojo notranjo lepoto.

load...