10 nasvetov o tem, kako premagati strah pred neuspehom in začeti verjeti vase | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 nasvetov o tem, kako premagati strah pred neuspehom in začeti verjeti vase

10 nasvetov o tem, kako premagati strah pred neuspehom in začeti verjeti vase

Ne obstaja ena sama določen vzrok za strah pred neuspehom. Vaš osebni strah pred neuspehom je lahko posledica preveč zaščitnih staršev, ali pa bi lahko bila posledica negativnih in travmatičnih izkušenj iz otroštva. Ne glede na vzrok, strah pred neuspehom, je tisto, kar nas ustavi napredovanje in doseganje nekaj z našim življenjem.

Problem je, da lahko ta strah postal nezavesten. V časih, morda ne boste niti zavedali, da imate strah pred njo; si drift skozi življenje tako enake možnosti, ne da bi jim celo daje drugi mislili. Ampak, če ste danes tukaj, je v končni fazi pomeni, da ste prizna svoj strah. To je pomemben korak. Zdaj pa si oglejte na 10 nasvetov o tem, kako premagati strah pred neuspehom in začnemo verjeti vase.

1. Poiščite vzrok

Poskušajte ugotoviti, kje je vaš strah pred neuspehom izvira. To bo trajalo nekaj časa, zato vam priporočam, da nastavite nekaj trenutkov na stran in se vprašajte, ko oblikujejo svoj strah.

load...

Ko boste odkrili, kaj je povzročilo strah, si lahko ogledate tudi, zakaj ste prav, da se bojijo neuspeha. Če ste imeli strogega učitelja, ki vas je strah, da bi dobili nekaj narobe, morate zavedaš, da je samo zato, ker so imeli svoje najboljše namene pri srcu.

Enako je s pretirano zaščitne starši. Želeli so, kar je bilo najboljše od vas.

To je ključnega pomena, da jih prouči in analizira vzrok strahu, saj vas bo navdihnila, da začnete delati spremembe.

2. Poenostavite Vse

Obstajajo nekatere naloge v življenju, da se zdi preveč zapleteno. Če ste morali kuhati božično večerjo, čeprav imajo veliko izkušenj s kuhinjo, je lahko enostavno, da se počutijo preobremenjeni.

load...

Morate razgradi kompleksne naloge v preprostih, ukrepati kosov. Nastavite svoje cilje in jih razčleniti. Poenostavitev bo vse, da vaše življenje celota veliko lažje.

3. Če ne... Pa kaj ?!

Še en dober namig o tem, kako premagati strah pred neuspehom je, da je "Torej, kaj« odnos. Podjetniki igrajo igro z visokim tveganjem, in so vedeli, da bo prišlo do napak na poti. Vendar pa si "Torej, kaj?« Odnos, ker vedo, da je neuspeh sprosti svoj čas, da se nekaj trenutkov, da oceni, kaj je šlo narobe. Gradijo se malo več znanja in se vrnejo, oboroženi z boljše možnosti za uspeh.

4. Sprejmi To Napaka se zgodi

Neuspeh se zgodi vsakomur. Ne morem dovolj poudariti to. To je, kot je neizogibno v življenju kot davki. Celo najbolj uspešni podjetniki niso uspeli na stvari, vendar so dobili nazaj gor. So videli neuspeh kot priložnost za učenje in zgladiti napake.

Neuspeh se bo zgodilo, ampak to je, kako se spopasti s tem, da je pomembno. Namesto, da dajanje Jeepers Creepers do vas, boste morali, da jo objameš in ga uporabi za pomoč pri rasti kot oseba. Če vaše podjetje podjetje ne deluje takoj, si oglejte, kaj je šlo narobe. Poskus, test vode, in izboljšati.

5. Ne poskušajte tako težko

Ko smo strah ni, moramo bolj potruditi. Delamo hitreje. Toda, ali ste kdaj opazil, da ko boste to storili, boste dejansko zadeli zid?

Medtem ko potiska vsak Tetiva moči, da bi dosegli svoje cilje, si naporno sami ven. Delate težje.

Oseba, ki se ne bojijo neuspeha deluje pametnejši. Medtem ko delate izčrpanosti, oni lenarjenje. Oni sproščeno o stvareh, in jih vetrič do svojih ciljev.

6. Če je ni uspeha "Nasproti

To je težko razumeti neuspeh kot nasprotje uspeha. Konec koncev, ko se vam ne bo kilometrov stran od uspeha - in si ga res počutim.

Če pa ni nasprotje uspeha, ker to ni bilo vse in na koncu vse. Dobiš drugo možnost ves čas. Neuspeh je priložnost za napredek; njegova priložnost zgladiti svoje napake in izboljšati. To je samo takrat, ko stagnira, da ste na nasprotnem koncu uspeh.

7. Prositi za pomoč

Ni popolnoma nič narobe, če prosi za nekaj pomoči, ampak če nas strah ni, da smo strah prosi za pomoč. To je na nek način pa so naše slabosti pojavljajo osvetljeni in čutimo ranljivi.

Ampak to je nemogoče, da vedo vse o vsem. Razlog organizacija počne tudi zato, ker gre za timsko delo. Vsakdo ima svoje posamezne naloge, in vsak ima svoje sklopov spretnosti. Torej, če potrebujete malo pomoči od nekoga, zakaj jih ne vprašaš? Njihova pomoč bo zagotovila, da boste srečali svoje cilje veliko hitreje.

8. Obžalovanjem Res je najslabša stvar

Grozno občutek obžalovanja je veliko slabše, kot je strah pred neuspehom. To je, da godrnjav vprašanje "Kaj če?"

Če ne poskusite svojo roko na nekaj, ki jih preprosto ne vem, kaj bi lahko bilo. Nekaj ​​let po vrsti, morda se borijo v življenju in lahko, da boš ozrl nazaj na tisti dan, ko ste imeli odločitev, da - in ti ni uspelo.

Vsakič, ko se bojijo neuspeha, razmišljati o tem, kako bi se počutili, če ste bili grenak priokus, za preostanek svojega življenja.

9. Bodite potrpežljivi in ​​Imej vero

Nekateri od nas se bojijo neuspeha, ker mislimo, da bo to imelo katastrofalne in trajne posledice. Mi skrbi, da bi lahko ena napaka pomeni konec vsega.

To preprosto ni res. Ti ne veš, koliko časa imate na zemlji, in ne veste, kje bo končna parcela vašega življenja vas. Tisto, kar potrebujete, je malo potrpežljivosti in vere. Čas je na vaši strani, zato ne bi smeli hiteti stvari. Embrace napak, prejeli nekaj življenjskih lekcij, in premakniti na naslednjem poglavju.

10. Izogibajte se svoje slabosti

Če imaš slabost, ki se dogaja, da vas pristalo v težave, je najbolje, da se prepreči in igrajo na svoje prednosti. Igranje za vaše prednosti vas postavi v prednosti, in da pomaga graditi svojo samozavest in prepričanje. Če igrate s svojimi slabostmi, boste vedno našli, da je napaka zgodi več, kot je potrebno.

Ko imate nekaj prostega časa, ga lahko uporabite za delo na svojih slabosti.

load...