10 nasvetov o tem, kako premagati strah pred zavrnitvijo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 nasvetov o tem, kako premagati strah pred zavrnitvijo

10 nasvetov o tem, kako premagati strah pred zavrnitvijo

Ali ne bi bilo super, če bi res ni mar zapišete, če ljudje vam je všeč ali pa ni? Popolnoma ne skrbi sploh morda korak predaleč, ampak za nekatere ljudi je strah zavrnitve, je tako močna, da jim preprečuje poskuša na vse. Ta strah je pravzaprav ime, se imenuje atychiphobia, ki je strah pred neuspehom. Toda ta strah je na splošno neutemeljen, tako da se glasi teh deset nasvetov, kako lahko začnete premagati svoje iracionalno strah zavrnitve:

1. Razumeti kjer strah prihaja

Razumevanje, kje se vaš strah zavrnitve prišli, je lahko najboljši kraj za začetek, če želite osvojiti svoje fobije. To bi lahko izvirajo iz zgodnjega otroštva, svojih šolskih dni ali vaše prve zaposlitve, vendar je strah pred zavrnitvijo je z neprijetno epizodo v zgodnjem življenju najpogosteje povzroča. Če boste razumeli, kjer strah prihaja, je to lahko prvi korak v to osvajanje.

2. Tam je dejansko česa bati

Še en dober namig o tem, kako premagati strah pred zavrnitvijo je razumeti, da ni nič bati! Strah pred zavrnitvijo je iracionalno ena, saj ne more dejansko, fizično, vas boli. To ni lepo, je obrnjen navzdol za delo ali damping po prvem dnevu, vendar je gotovo ne bo ubil. Še več, da se ne bo ustavil ponovno poskuša in morda celo naučili nekaj od nekoga, ki pravi: "Ne, hvala".

load...

3. Sprejmi, da zavrnitev je le naraven del življenja

Razumeti, da vsi na svetu trpi zavrnitve ves čas. Tudi najbolj uspešen poslovnež na svetu ve, da ne bodo vsi želeli kupiti svoj izdelek, in najlepša ženska na svetu ne bo privlačna za vsakega moškega. To je življenje, in ne more biti tisto, kar vsakdo želi, ves čas.

4. Nastavite realnih pričakovanj

Naslednji dober nasvet o tem, kako premagati strah pred zavrnitvijo je razumeti, da je lahko samo zavrnitev pravočasno bujenje klic za vas. Če se prijavljate za delovna mesta, ki jasno navajajo zahteve za vsaj pet let izkušenj, in imate nič, potem bi zavrnitev ali dve samo tisto, kar potrebujete, da lahko smola svoje aplikacije na bolj primerne prostih delovnih mest.

5. Zaustavite "konec sveta" način razmišljanja

Še en odličen predlog o tem, kako premagati strah pred zavrnitvijo je razumeti, da ne more napovedati prihodnosti, zato se ne domneva, da vsako posamezno zavrnitev predstavlja konec sveta. To je tisto, kar veliko ljudi. Domnevajo, da je, če ne dobijo to točno tisto delovno mesto, ali to posebno osebo kot svojega življenjskega partnerja, nikoli ne bo drugega kot to, ali da je ta fant (ali dekle) je eden in edini. Ni res, in ti to veš, če si res misliš skozi.

load...

6. Ne vedno pridobiti odobritev drugih, poslušaj svoje srce, namesto

Pogosto smo pravkar iščejo za odobritev druge, in če ne bomo dobili ponudili službo, ali vprašal na dan, ga bomo obrniti navzdol vseeno, samo, da si nekoga drugega! Ta vrsta strahu, ne pa ljudje, odobril je popolnoma neproduktivno in vas bo povlecite samo navzdol. Torej, mislim. Je pa res, da je pomembno za vas, da ste se sprejemajo vse ljudi? Ali si poskušali dokazati, kaj komu? Poslušanje svojem srcu je najboljša možnost.

7. Ne mislite, da imate vedno prav

Še en razlog, zakaj se nekateri ljudje bojijo zavrnitve, da menijo, da so vedno prav. Domnevajo, da so kot nalašč za delo ali da bo popoln ljubimec za fanta ali dekle, vendar ne vem, kaj je ta oseba išče. Lahko bi se išče trodelne dekle s šestimi nogami in dve glavi, nikoli ne veš! Torej, nikar ne mislite, da veste, kaj je prav za njih.

8. Zavrnitev Treat kot lekcija

Obstajata samo dve konstruktivne načine pogledati zavrnitev. Po eni strani se lahko naučite od njega, ki se sprašujete, zakaj niste dobili tisto, kar želite, in na ta način, je lahko dragocena izkušnja. Drugi način, da pogled na to je, da ste imeli srečo pobeg! Bolje, da se naučijo zdaj, da morda ne bi bilo vas združljiva s službo ali osebo, kot izvedeli kasneje.

9. Nič ni treba bati, ampak sam strah

Obstaja ena pomembna stvar za zapomniti. Če vas je strah zavrnitve, potem boste verjetno bo zavrnjena, se imenuje self-izpolnjevanju prerokba. Na kratko, to pomeni, da, če vnesete razmere, pričakujejo, da ne, potem boste zdi, da manjka samozavest in prepričanje, in ja, imaš res veliko priložnost, da se potem ne uspe. V bistvu, če že pol verjamejo, v podzavesti, da vam ne bo uspelo, potem del vas hoče dokazati, da ste bili prav vsi skupaj. Torej, je neustrašen in verjamemo v uspeh, ne glede na to, kaj! Če padeš dol, vstani, in še vedno teče.

 10. Sprejeti "in torej kaj je odnos

Nihče ne more zares sprejme skupno "Pa kaj" odnos, ampak malo na ta način razmišljanja se ne bo poškodoval. Preizkusite in razmišljati o zavrnitvi ne celo poglavje v svojem življenju, ampak samo eno, nepomembna odstavek. In kljub temu, da je njihova izguba, ne tvoja.

Kako premagati strah pred zavrnitvijo? Vas prosimo, da delite svoje nasvete.

load...