10 nasvetov o tem, kako prinesti srečo v svojem življenju | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 nasvetov o tem, kako prinesti srečo v svojem življenju

10 nasvetov o tem, kako prinesti srečo v svojem življenju

Verjetno ste že slišali vse ponudbe glede sreče:

"Naredite svojo srečo na tem svetu."

"Ne morem dobiti srečen odmor."

"Vse, kar potrebujemo, je malo sreče in bomo v redu."

Toda kaj je sreča in kako iti okoli dobili nekaj več od tega? Ali je sploh mogoče naročiti srečo?

No, v resnici je. Sreča je skrivnostna stvar, ki deluje v skrivnostnih načine. Težko je ustrezno pojasniti, kaj je prav, kaj pa to ne stori, je nam omogoča, da ekstra malo nekaj, kar nam prinaša uspeh in srečo. Torej, kaj je, da pogled na nekaj stvari, ki jih lahko storite, da bi nekaj bolj srečo v svojem življenju.

load...

Ne bojte

Če želite to doseči srečo malo bolj pogosto, je čas, da začnete z malo več Zgornji del ženske obleke in pogum in samo delaš stvari.

Ko smo sedeli v zaprtih prostorih, namesto da posežejo zunaj in raziskovanje, sreča nikoli ne bo prišel. Kot velja slavni citat: "Sreča je vedno podpira pogumen". Zato je čas, da začnete pakiranje vaše torbe, zaostruje gor, in postanejo bolj drzni.

Privarčevati

Zanašati na še eno ponudbo, da nikoli ne dežuje, vendar pa prelije.

To pomeni, da ko se dogajajo slabe stvari, veliko slabih stvari se dogajajo.

Z izjemo naše zdravje neuspeha, ena najhujših stvari, ki se lahko zgodi, da nas je finančne težave. Smola je v trojkama, in ko imaš denar težave, se zdi, da imate veliko denarja težav. Računi treba plačuje, posojila potrebujejo odplačevanju, in ga ne morem najti denar.

load...

Če privarčevati, se boste počutili tako srečen, če imaš denar v hrbet, da vas vidim skozi nekaj viharnih časih.

Počisti

Nič ni tako kot čisto, organizirano doma, da bi se bolje počutimo. Ko je naša hiša naloži, smo sposobni, da bi našli stvari lažje. Te manjkajoče DVD-ji bo zavihati. Se nenadoma pojavi ti prejemki, ki ste potrebni, da bi našli.

Čiščenje in organiziranje svojega doma, je res vse o organizaciji svoje življenje. Nered delovne postaje vodi v nered mislih. To pomeni, da stres in pomanjkanje produktivnosti. Spravi svojo hišo v red in sreče bodo sledili.

Bodi pozitiven

Pozitivno mišljenje lahko resnično spremeniti svoje življenje.

Pomislite: če ste negativni, boste manj nagnjeni k dejansko nekaj storiti.

Recimo, da je vremenska napoved pravi, da se dogaja, da se nevihte jutri, na dan, ko je načrtovano, da gredo na prostem vasi fare. Zaradi tega, kar je povedal je vremenska napoved, ste se odločili, da ostanejo v.

Potem, ko pride dan, namesto da se prikaže sonce! Vi preklinjal svojo srečo, ker si zaupal vremensko napoved, in se odločili, da ostanejo v. Drat!

To je čas, da se tvegati in pojdi za njim. Bodi pozitiven. In tudi če bi deževalo, bo pozitiven odnos poskrbite dan je super tako ali tako.

Glejte, da se kot zmagovalec

Če rečeš, da si vsak dan, da si zmagovalec, boste postali zmagovalec.

To se morda sliši neumno, vendar pravijo, vsak dan: "Jaz sem zmagovalec. Jaz zmorem to. Jaz sem pametna, in sem vesel, "lahko res velik vpliv na vaše življenje - in svojo srečo.

Bolj odprt

Pogosto, ko smo nekam pričakujemo in upamo, za določen rezultat.

Gremo na zabavo morda v upanju, da najdejo novega kolega.

Gremo na mreženju tudi v upanju, da pristanek novo službo.

Gremo v trgovinah v upanju, da najdejo nekaj kupčij.

To je zelo enotni mislečimi pristop, ki pušča zdaj prostora za Mrdanje. Namesto da odprta potencialov, ki bi lahko jemljejo naše življenje na nov in razburljiv smeri, hodimo okrog z naše glave znižali, ignoriranje te potenciale, ker imamo samo en cilj v mislih.

To je čas, da se bolj odprti in sprejemajo dobre "presenečenj". To je čas, da se bolj spontano in hoditi okrog prosto. Morda le srečo.

Verjemi v Magic Of življenja

Ok, nadnaravno čarobno morda ne obstaja (čeprav bi lahko!), Ampak tisto, kar zahtevamo, da tukaj storiti, je, da si dovolite sanjati malo.

Sreča ne bo prišel k vam, če ne verjameš v srečo.

Morate verjeti, da lahko čudovite, magične stvari se zgodi, da vas. Moraš imeti vero, da lahko neverjetno stvari zgodi - in se lahko zgodi, da vas. Sprosti se in objemu malo magije.

Ohranijo osredotočiti na nekaj stvari

Morda pa bo socialno metulj, ki ima veliko interesov. Ampak to je čas, da začnete omejuje vašo pozornost na stvari, ki menite, da so bolj zagotovljena, da bi vam uspeh in srečo.

Z širi sami pretanek, da ste povabili nesrečo v svojem življenju. Vi ste v bistvu osredotoča preveč časa za stvari, ki vam lahko prinesejo dol, stres vam ven, in pustil izsušena.

Izboljšajte svoje kvote

Občutek sreče, ker niste dobili, da je en posel, ki ga uporablja za?

Občutek, kot da ste preklet, ker da je ena oseba, ki ste mislili, da je lahko vaša duša vas obrnil navzdol?

Občutek, kot da ste morali hodil pred nekaj slabih mačk, ker je vaša knjiga pravkar obrnil navzdol, ki ga izdajatelj?

To je čas, da začnete izboljšanje vaše možnosti z uporabo za več delovnih mest, igranje več ljudi in tako naprej.

Nekateri od nas srečen, ker smo dali sami boljše možnosti. Če velja za eno delovno mesto, morda le ne razumem. Če velja za 5 ali 10? Imaš več možnosti.

Ne zadrževanja

Če ste porabili ves svoj čas fretting o zamujene priložnosti ali skrbi o prihodnosti, boste zamuditi na sedanje možnosti - in veliko sreče.

Tako da boste morali prenehati razmišljati o preteklosti in vklopite vašo pozornost sedaj. Razmislite o tem, kako lahko spremenite svoje življenje, in se odloči, da danes za začetek oprijemalne priložnosti, da bi lahko spremenili svoje življenje.

load...