10 nasvetov o tem, kako se izogniti naysayerjem in sledite svojim sanjam | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 nasvetov o tem, kako se izogniti naysayerjem in sledite svojim sanjam

10 nasvetov o tem, kako se izogniti naysayerjem in sledite svojim sanjam

Ali imate velike sanje, da ste strasten približno, vendar pa drugi ljudje hočejo, da pour mrzlo vodo nad?

Stopiš ven iz tega, kar se dojema kot normalno naš družbeni krog, lahko nam zdi, kot radikalen. Ko sem bil mlajši in dela na svojem prvem delovnem mestu, sem zaupal moji kolegi, da sem hotel biti animacija za Pixar. Nisem videl nič narobe s tem sanje. V naysayers, pa je vztrajal, da bo "nikoli ni zgodilo."

Razmišljanje, kot da ni škatla bo pritegnila pozornost; nekaj pa bo dobro, ampak nekaj pa bo slabo. Ni vsakdo se dogaja, da vas potisnite odličnosti. Tam se bodo ljudje v vašem življenju, ki vam povedo, da se vaše sanje ni mogoče. To je prevelika. Zakaj so to storili? Pogosto se zdi, da je zato, ker se bojiš, da boš presegajo njihovo raven. In zato so želeli, da bi vas kot njihove enako.

load...

Sanje se lahko zdi grozno, ampak tudi zanimivo. Da bi se prepričali, da ne dajejo v negativnosti vas obdaja, tukaj je 10 nasvetov o tem, kako se izogniti naysayers in namesto slediti svojim sanjam.

Poskrbite, da vaš Dream je specifična

Če vaše sanje res nejasno, bi se naysayers ima prav, da je to neizvedljivo. Tukaj je primer nejasen sanje:

"Želim biti animator."

Dobro zate. Ampak zato, ker te sanje je tako nejasna, je to bo zelo težko za vas, da načrte, ki vam bo pomagal, da ga dosežemo.

Moraš biti bolj specifičen. Všečkaj to:

"V petih letih, želim, da se dela na mobilni animatorjev na Disney v Ameriki."

Imaš realen rok, kot tudi določen cilj. Od tod lahko sedaj začeti vzpostavljati vrsto manjših ciljev, ki bodo pomagali, da vključite svoje sanje v resničnost.

Vam ni treba, da se upraviči kaj počnete za vsakogar

To je popolnoma res. Vaše podjetje je vaše podjetje, in ne bi počutili, kot da imate za utemeljitev nikomur.

load...

Ne delite svoje cilje s Naysayer

Obstaja zelo preprost način, ki se ukvarjajo z naysayer takoj, in to tako, da ne delijo s svojimi cilji z njimi od začetka.

Če je oseba, ki v svojem življenju, je dobro znano naysayer, ne delijo te stvari z njimi. Tudi če si prijatelj, da svoje cilje za sebe. Zaščitni njih.

Vprašajte se, zakaj želite slediti teh sanj

Kaj vas motivira za opravljanje te posebne sanje? Kaj vam pride iz postelje zjutraj? Kaj vas vožnjo?

Na kratko, zakaj počne to sanje zadevo za vas?

Mislim, da je dobra vaja na tej točki predstavljam, kaj bi bilo življenje kot čez nekaj let, če ne doseže svoje sanje. Vprašajte se, koliko moraš izgubiti, ki jih daje v naysayers in poravnave za drugi najboljši. Paint sliko o tem, kako super bi bilo vaše življenje, če ste dosegli svoje sanje. To je razlog, zakaj to počnete.

Oceni Naysayer je Verodostojnost 

Včasih lahko naysayer nas prepričati, da spremenite svoje misli o nečem, saj zvenijo zelo avtoritativen na tem področju. Morda imajo izkušnje, preveč. Morda ste že poskusili, kaj si naredil in ga ni ven.

"Verjemite mi, da sem že bil tam. Ne želiš storiti. "

Na tej točki, to je enostavno, da se z njimi strinjate in se odreči. Konec koncev, smo bili tam. Oni niso tako da nam ni treba!

Toda preden boste vzeli nasvet neke naysayer za evangelij, oceniti njihovo. Kako verjetna je njihovo mnenje? Zakaj jim ne uspe? Samo zato, ker jim ni uspelo to ne pomeni, da bo.

Družim z pozitivnimi ljudmi

Pravijo, da ptice pero jate skupaj. V bistvu, če ste sami obkrožajo s kopico negativnih Nelson je, boste sčasoma postali sami.

"Ja, prav imaš. Moje sanje so neumna. Naj se držijo kar vem najbolje. "

"To je duh!"

Ne! Če se počutite, kot da imaš tako preveč naysayers v svojem življenju prav zdaj, obrniti stvari na bolje, ki se obdaja z več pozitivnimi ljudmi.

Saj ni treba, da se počutijo slabo za "opuščanje" svojim prijateljem. Če ne morejo spodbuditi in podpreti vas, oni niso zelo dobri prijatelji, so?

Nastavite Pogovorne Meje

Če ne želite zmanjšati naysayer iz svojega življenja, ker oni prijatelja, morate določiti vsaj pogovorno meje z njimi. Če ne želite govoriti o svojih sanj z njimi, ker so le, da se počutite slabo, jim povedal, da tema je off-topic.

Izzovite sebe

Spomnim se, ko sem govoril o svojih sanjah ljudem. Sčasoma pa mi je rekel: "Ti govoril o svojih sanjah veliko, vendar ne vidim počneš ničesar o njih. Vsi ste pogovor in ne ukrepa. To je zato, ker veš, da to ni mogoče. "

Sprva sem vzel kritiko slabo in zvila v klobčič. Potem pa sem spoznal, da so bili ti ljudje dejansko prav. Govoril sem veliko, vendar nisem jemal nobenih ukrepov.

Dokazati, da si, da je vaše sanje naredi lahko, morate tvegati. Torej, zakaj ne bi začeli zdaj? Nastavite si izziv in reševanje je na glavo. Pustite svoje cone udobja. Pokazati svetu, da ste pripravljeni storiti, kar je potrebno, da bi dosegli svoje sanje. Naredite začetek.

Embrace Failure

Eden od glavnih razlogov, zakaj nekdo ne dosežejo svoje sanje, ker oni strah ni.

To ni ravno presenečenje. Od mladosti, smo naučili, da je neuspeh umazana beseda. Vemo, da je D imamo v matematičnem razredu ne bo šel dol tudi s svojimi starši. Mi popolnoma zanič, kajne?

Ne! Neuspeh je učitelj, ki vam kaže, kje si šel narobe. Inteligenca ni fiksna, ampak je drsna lestvica. Če vam ni uspelo prvič okoli, vse, kar morate storiti, je analizirati, kaj je šlo narobe in da so potrebne izboljšave.

Neuspeh ni slaba beseda sploh. Vsi ne. Objem. Pokaži naysayers ste pripravljeni, da tu in tam padec. Vendar boste vedno dobili nazaj gor.

Ostani pozitiven!

Nazadnje, to je zelo pomembno, da si vedno ostati pozitivni. Bodi srečen. Bodite smiley. Zbudi razmišljanje o svojih sanjah in kako se bo spremenilo vaše življenje.

In ne pozabite - če lahko verjameš, ga lahko dosežemo.

load...