10 nasvetov o tem, kako se motivirate na začetku dneva | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 nasvetov o tem, kako se motivirate na začetku dneva

10 nasvetov o tem, kako se motivirate na začetku dneva

Prva stvar zjutraj ni najboljši čas dneva za veliko ljudi in veliko zdi, da je dovolj močno, da bi dobili iz postelje na vse, kaj šele počutim optimistično in motivirani. Ponedeljek zjutraj je so najhujše, še posebej v zimskem času, to je, ko prevrnitev in šel nazaj spat, kot se zdi najboljši akcijski načrt dneva. Če ste eden izmed tistih ljudi, ki preprosto ne morejo dobiti motor teče v dopoldanskem času, potem berite naprej, saj imamo deset veliko nasvetov, da vas bodo napolnili z energijo in motivacijo na začetku vsak dan.

1. Pojdite v posteljo prej

Eden od razlogov, da bi se počutite tako otrpel v dopoldanskem času, je, da si preprosto ne dobi dovolj spanja. Ne moreš resno pričakujejo, da bo premetavati z energijo po spanju le nekaj ur, tako da dobite spat eno uro prej in dati baterije priložnost, da se napolni. Večina odraslih potrebovali vsaj osem ur spanja dnevno. Lahko upravljate z manj, vendar pa ne bo na vaš najboljši, ko se zbudiš, če vam.

2. Naredite seznam opravil večer pred

Ena stvar, ki vas bo dol zjutraj nenadoma spomniti, da je ogromen seznam stvari, ki jih potrebujejo, da bi dobili storiti. Lahko bi se izognili, da zgodaj zjutraj panike, ki ga porabi pol ure zvečer pred načrtuje svoj dan. Ko se zbudite, boste že vedeli, kaj morate storiti, in kako se bo to naredil. To bo tudi vam pomagajo bolje spali ponoči.

load...

3. Pojdite naravnost iz postelje

Ko se alarm sproži, ne zadeti gumb za dremež, ker je to najslabša stvar, ki jo lahko storite za vašo motivacijo. Dlje ko ostanejo v toplo in udobno posteljo, bolj boste grozo dobili od njega. Če ste gumb za dremež odvisnik, poskusite alarm stran od postelje, tako da boste morali vstati, da ga izklopite.

4. Popijte kozarec vode

Ti postanejo precej dehidrirani, medtem ko si spal in da se lahko počutite zaspani, tako da pitje kozarec vode, prva stvar, ki jo storite, ko se zbudiš. Daj kozarec vode zraven budilka, preden greš spat in da bo tam vas čaka zjutraj. Boste presenečeni, kako veliko razliko lahko kozarec vode, da v dopoldanskem času.

5. Ali nekaj stretching vaje

Ko prvič vstati, narediti pet minut razteznimi vajami in da bodo dobili kri kroži po telesu znova. Ne morete dobiti motivirani, medtem ko so še vedno napol v spanju, tako da se raztezajo svoje noge, roke, vrat in vse ostalo. Da bodo dobili več kisika v možgane in mišice, in se boste počutili veliko več opozorilo.

load...

6. Jejte zajtrk

Boste morali za gorivo svoje možgane, če ste naredili nekaj pozitivnega razmišljanja, tako dober zdrav zajtrk je mošt preveč. Res je, kar pravijo o zajtrk čemer je najpomembnejši obrok dneva, lahko goriva vaše jutro in da razlika do vaše razpoloženje za cel dan.

7. Pregnati negativne misli

Jutro ni nikoli pravi čas, da živijo na napake in težave, tako da pustite vaš zaskrbljujoče, dokler ste bolj budni. Zavestno odločitev, da ne mislite negativne misli prva stvar zjutraj in izpolnite svoje jutro s pozitivno razmišljanje namesto. Ti bodo lahko bolje reševanje težjih vprašanj, če ste bolj budni vseeno, zato jih pustite za kasneje v dnevu.

8. Spomni se svojih ciljev

Če se ne morete spomniti, zakaj vstati tako zgodaj, da gredo na delo, da seznam svojih ciljev in sanj. Spomnite se, kaj je to delate v smeri bodo pomagali vas motivira, da vstanem in grem. Razmišljate o tem sanjskem dopustu ste varčevanje za veliko boljši način za začetek dneva kot razmišljanje o vseh delovnih mest, ki jih morajo opraviti,

9. Razmislite o tem, kaj boste dosegli, ne pa tisto, kar morate storiti

Ko veš, da imaš probleme, da se ukvarjajo z na dan, pomislite, kaj bo všeč, ko je ta problem rešen, ne o procesu boste morali iti skozi rešiti preveč. Če imate res dolgočasno stvar, ki jo je treba narediti, na primer, mislim o vseh zabavne stvari, ki jih lahko, takoj ko bo en majhen problem je s poti.

10. Pridobite si jasnoviden gor

Ko prideš v dopoldanskem času, si recite, kako dobri ste in to danes je dan, da boš zmagal. Daj na nekatere optimistično glasbo in se dobili pri volji za dan. Zgradite si gor in povečati svoje razpoloženje. Lahko motivirati sebe, če poskusite.

Katere so vaše najljubše poti, da se motivirajo zjutraj?

load...