10 nasvetov o tem, kako se zbuditi srečno in zjutraj napolniti z motivacijo in radostjo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 nasvetov o tem, kako se zbuditi srečno in zjutraj napolniti z motivacijo in radostjo

10 nasvetov o tem, kako se zbuditi srečno in zjutraj napolniti z motivacijo in radostjo

Kako se zbudiš zjutraj? Ste eden tistih, ki ne marajo prebudil, vedno znova in znova pritisnete gumb za dremež, zavlačuje neizogibno za tako dolgo, kot je to mogoče? Ali ste eden izmed tistih, ki so spomladi iz postelje, razporek nazaj zavese in samo ne more čakati na dan za začetek? No, če ste član večnega gumba snooze brigade, nato pa nehati misliti, da je postelja najboljše mesto, da se in preberite nasvete o tem, kako, da se zbudiš Happy napolnjena z vsak dan veselja in motivacije:

1. Izogibajte se spreminjajo svoj spalni vzorec

Naš prvi namig o tem, kako, da se zbudiš srečen - poskusite, da gredo v posteljo in se zbudiš ob istem času vsak dan. Spanjem prezgodaj ali prepozno, lahko dejansko se boste počutili bolj utrujen naslednji dan. Naše telo ure, kot so redni ritem, tako spreminjajo svoj spalni vzorec pogosto vam bo dala enake simptome kot jet lag. Odrasli potrebujejo okoli osem ur spanja dnevno; in ne ležijo ob koncu tedna, bo to, da se počutite slabše, ko ponedeljek je spet naokoli.

2. Ko se zbudite, SMILE in se osredotočiti na novo, lepo danes!

Ko se zbudite, se prepričajte, da je nasmeh prva stvar, ki jo naredite zjutraj! To preprosto "nasmejan ritual" samodejno nastavi vam za odlično, pozitivno razpoloženje in bo vaš nov dan pojavljajo svetlejši in srečnejši; nato pa vstal in misliti na povsem nov, lep dan naprej. Če ležijo v postelji, razmišljal o preteklosti in prihodnjih problemov in obžaluje, bodo vse te težke misli zdijo nepremostljive, še posebej, ker ste še vedno napol v spanju. Osredotoči se na vseh blagoslovov novi dan, pozitivnosti in hvaležnosti... Ti očarljiv misli in občutki, bo vaš jutro veliko svetlejša!

load...

3. Začnite dan z veselo pesmijo, plesom in nekaj vaje

Odličen način za začetek dneva z motivacijo in veselje je ples! Ples, medtem ko poje svojo najljubšo pesem. Kratko malo razteza in telesne vadbe bo tudi pomagalo otresti zaspan občutek in dobili boste zjutraj. Saj ni nujno popolno vadbo, ampak izvaja javnost endorfinov v telesu, ki so telesa zelo lasten "vesel" kemikalija, ki se boste počutili čudovito!

4. Ustvarjanje motivacija ploščo

Vaš partner ne sme biti preveč navdušeni na visi ogromen table v vaši spalnici, ampak ima svoje sanje in želje so predstavljeni v slikah in napisal veliko, kjer si jih lahko ogledate prva stvar zjutraj, vas bo spomnil, zakaj ste dobili up, ki vam bo dala krila navdušenja in napolni motivacije baterije.

5. Zgostitev vaš dom

Če se boste zbudili v nered okolje in jedi zadnje noči še vedno so v koritu, to je komaj bo inspirativno začetek dneva. De-nered vaš dom in svoj delovni prostor res lahko spravil v boljši okvir mislih in vam pomaga negovati te pozitivne občutke.

load...

6. Postavite si cilje in nato iz mini cilji

Velik, življenje spreminja, cilji so tisti, ki vam bo navdih za ukrepanje vsako jutro, vendar se je na poti do teh velikih ciljev, bo veliko manjših ciljev za doseganje poti. Bodite pozorni na manjših, odskočna ciljev kamna in se prepričajte, da čestitam in se nagradite z nekaj prijetnega, vsakič, ko boste dosegli enega. Vsak korak doseči, je korak bližje vaš veliki cilj!

7. Spoznajte, kaj je okoli vas - prisotni v ZDAJ!

Vzemite si čas, da opazijo majhne stvari, ki so okoli vas; ne moreš uživati ​​v življenju, če ne vem, kako, da je prisoten v tem trenutku in kako obvestilo življenje dogaja. Vzemite svoje misli od dela in težav in samo poglej okoli, biti prisoten, uživajo sedaj in hvaležni; svet je čudovit kraj, ko ste vzeli čas, da si...

8. Pripravljen za navdušenega produktivnost?

Imajo načrt za dan, in vztrajati pri tem. Flitting iz ene stvari na drugo in končno nič, bo le dan zdi izguba časa in se počutite ne bodo navdih za reševanje naslednji dan. Nekateri ljudje radi, da pripravi seznam stvari za početi v večernih urah, tako da zjutraj ste pripravljeni in pripravljeni za ukrepanje. Še en odličen nasvet je, da pišejo le tri najbolj pomembne in velike stvari, ki jih želijo doseči v dan; izogniti sezname, ki so predolgo, saj lahko odvrne le od delovanja in vodi do zavlačevanja, namesto navdušenega produktivnosti.

9. Si privoščite počitek na dan

Če veste, da ste se soočili s trdne dvanajst ur dela, potem se ne bodo veseli, da je, zato poskrbite, da urnik redne, majhne razpoke v dan. Študije so pokazale, da si naredil svoje najboljše delo v prvih devetdesetih minutah, po katerem repi vaša produktivnost off, tako da ob kratkem premoru po devetdesetih minutah vas bo ustanovljena za naslednje devetdeset lepo.

10. Vedno cilj, da si vaš najboljši

Ko pogledate svoje najboljše, se počutite bolj samozavestni in bolj sposoben narediti stvari dobro. Tudi če delate od doma, smartening se zjutraj se boste počutili veliko bolj motivirani in pripravljeni za ukrepanje.

Kako vam je všeč za začetek dneva? Kaj vam daje motivacijo in veselje zjutraj? Prosimo, delite svoje misli in nasvete o tem, kako, da se zbudiš z veseljem zjutraj v komentar oddelku spodaj.

load...