10 nasvetov o tem, kako začeti novo poglavje v svojem življenju in znova si znova ustvarjati | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 nasvetov o tem, kako začeti novo poglavje v svojem življenju in znova si znova ustvarjati

10 nasvetov o tem, kako začeti novo poglavje v svojem življenju in znova si znova ustvarjati

"Nikoli nisi prestar, da določi drugega cilja ali sanjati nove sanje."

     - CS Lewis

"Pomembno je, da se sami opredelijo s reinvencijo."

     - Henry Rollins

Všeč mi je, da sem znova, in sem to storil nekajkrat v preteklosti. Nekega dne sem se zbudil in ugotovil, da je šlo ni, kje v življenju, kako stvari grejo. Bil sem v moji sredi dvajsetih in še vedno živi za vikend, medtem ko je večina mojih prijateljev je bilo že poročen in ima otroke. Spoznal sem, da se stvari potrebno spremeniti.

load...

Ena od prvih stvari, ki sem storil sem opustil pitje. Vrnil sem se v šolo in je nov predmet, postaviti nekaj ciljev - in precej spremenila osebo, ki sem bil.

Namišljenega je pomembno za mnoge stvari, ampak morda najbolj bistveno, da nam omogoča, da odkrijete več o svetu, kot tudi o tem, kdo smo. Če boste še naprej delal iste stvari ves čas, nikoli ne potisnite sami. Zato se nikoli izvedeli, kaj si zares sposobni, pa tudi, kaj si resnično uživajo.

Izumljanju se ni enostavno, še posebej, če imate družino in prijatelje, ki vam je všeč, kako ste. Ampak, če iščete narediti spremembo v svojem življenju, je tu deset top nasvetov o tem, kako to storiti prav to.

load...

Learn From The Best

Odpira novo poglavje in izumljanju si lahko zdi tad strašno na prvi, kot ste poskušali najti svoje noge. Morda ne veste, kje ste naslov, in vas bo morda res prepričani vase. Lahko celo občutek, kot hoja po tanki vrvi brez vsega, da bi nas počutijo varno.

Najboljša stvar v tej situaciji je, da se učijo od najboljših. Ko ste se odločili, kaj želite storiti, izvedeti, kako podobni ljudje dosegli. Preberite si njihove biografije, članki, blogi in tako naprej in modeliranje se na njih.

Ustvarite Vision

Vzemite si nekaj časa, da sliko, kaj morate pustiti za seboj zdaj. To lahko vključuje prijatelje, družino, službo, mesto in tako naprej. Nato sliko vrsto prihodnje bi radi, pa naj gre za novo delovno mesto, novi prijatelji, dolgoročni partner, in tako naprej.

Predstavljajte si, kako se počuti, da je v tej prihodnji viziji. Predstavljajte si hodil v njej, poslušajo zvoke, vonj vonjave, in počutim se dotakne. Predstavljajte si nasmejan, kot ste obkroženi z vsemi stvarmi, ki jih želite, s sonce sije na obrazu.

Predvideva, kaj je prvi korak na poti k ga dosegli.

Pisanje o svoji prihodnosti

Ni pomembno, če ne pisati, saj lahko vsakdo to nalogo. Vse, kar potrebujete, je pisalo, nekaj papirja - in dobro domišljijo.

Zapišite, kjer boste videli sami živijo čez let. Pisati o tem, kako ste preživeli cel dan, od jutra do večera. Koga družiti z? Kaj boste porabili svoj denar?

Naj bo pisanje za tako dolgo, kot želite. Ustvari prizorov in dialoga. Naredite svojo prihodnost prišel živ na papirju, tako da je skoraj tako kot filmski scenarij in ste osrednji lik. Počutili kot doma v tem prihodnost.

Povežite se z novimi ljudmi

Ne moremo vedno odprla novi poglavji sebe, ampak potrebujejo nekaj pomoči. Če ste občutek, da je to vas, je čas, da se posvetim nekaj prizadevanja za povezovanje z ljudmi, ki jih boste potrebovali.

Lahko uporabite socialnih medijev v omrežje, ali lahko greš na povezovanje dogodkov v resničnem življenju. Karkoli, kar morate storiti, da bi pridobili še eno stopnico na lestvi, da to storite. Poiščite prave vrste ljudi, ki jih izpolnjujejo in spoznajte jih.

To storite zdaj

Nikoli ni bil boljši čas, da naredite nekaj od sedanjosti. Uspešni ljudje, ki bi spremembe se znova ne odloži na jutri, kar lahko storite danes.

Neuspešni ljudje, vendar, naredil točno to. Samo, jutri nikoli ne pride.

Približuje novo poglavje s prijetjem in živcev, je v redu, vendar nikoli ne sme se približati s priložnostno, iz-back odnos. Če boste to storili, boste neizogibno vodijo jo zavlačevanja.

Odpiranje nove potrebe poglavje, da se je zdaj ali nikoli situacijo - in morate izbrati prav zdaj.

Naučite se novih spretnosti

V filmu Groundhog Day je, nesrečen vremenar Phil Connors je precej, da se znova, ko je bil prisiljen živeti na isti dan znova in znova. Eden od načinov, v katerem je na novo izumilo sam in tresljaje vse, kar zna, je z učenjem veliko novih znanj.

Lahko se učijo karkoli hočeš, pa naj gre za instrument, kako slikati, kodiranje in tako naprej.

Pusti svoje prijatelje Behind

Ta je težka nasvet za nekatere ljudi, da bi zato, ker je vložena zoper vse svoje predsodke o selitvi na. Še več, vse se sliši malo kruto.

Ampak včasih, ne naši prijatelji ne imamo najboljše namene pri srcu. Imajo svoje najboljše namene pri srcu.

Na primer, ko sem bil v moji sredi dvajsetih, sem se odločil, da bom odreči pitje, ker me je ustavil pred produktivna in si prizadevajo za odličnost. Moji prijatelji -, ki so že dobili vse, kar so želeli v življenju - mi je povedal, da ni tako neumno. Poskušali so me prepričali, da pitje z njimi ob koncu tedna.

Spoznal sem, če sem bom samo zato, zaradi česar so srečni, vendar sem potreboval, da sem srečna.

Če vaši prijatelji ne spodbujajo svoje načrte za spremembe, ki jih je treba bodisi prepričati, da stori - ali korak naprej od njih v celoti. Včasih je potrebna popolna prekinitev.

Naučite se, kako Fail

Odpira novo poglavje je kamnita cesta, in ne bo napak na poti. Ampak to je pomembno, da se spomnite, da je povsem v redu, da ne.

Vsakdo, ki je kdaj dobil kjerkoli v življenju je narejene napake, od najboljših podjetnikov na vrh športne zvezde. Ključno je, da ste videli neuspeh kot učitelj, se učiti iz svojih napak in bolje naslednjič.

Se določi

Če je oseba, ki se izumljanju, da ne more biti nobenih kompromisov. Ne moreš doseči prepad le izognejo temu, in rekel: "No, lahko bi spremenili malo se mi zdi."

Namišljenega mora biti vse ali nič stvar. Kot tak, morate odločenost, da na bo, tudi ko se zdi, je verjetnost, da se zloži proti tebi.

To je tako kot Tommy Lasorda dejal: ". Razlika med nemogoče in možnih leži v določanju osebe"

Če želite odpreti novo poglavje, ki jih je treba določiti, da se vidi skozi desno do konca.

Spremenite svoje miselnosti

Končno, vaše največje ovire zdaj je tvoj način razmišljanja. Nekateri smo preveč strah, da bi spremembe, ker "Jaz tega ne more storiti," medtem ko vprašati ", ampak kaj je smisel?"

Še huje, nekateri so le preveč udobno zdaj celo začeli.

Ampak, če si res želite, da bi spremembe, je čas, da rewire svoje možgane, tako da vam objem vnovičnega odkrivanja in plug polno paro naprej. Sprememba ni tako čudno - v resnici, lahko dejansko precej neverjetno.

load...