10 nasvetov o tem, kako začeti verjeti vase spet | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 nasvetov o tem, kako začeti verjeti vase spet

10 nasvetov o tem, kako začeti verjeti vase spet

Mi vsi izkušnje slabosti in razočaranja v življenju in da lahko resnično knock vse samozavest, da iz tebe. Nekateri ljudje se zdi, lahko vojaka na pri soočanju s stisko, medtem ko se stvari na srcu in začeli odreči, vendar smo vsi sposobni obnovi našo samozavest in učenje, da verjamemo vase spet, če vemo, kako to storiti ga. To je dokazano dejstvo, da so ljudje, ki uspejo v življenju ljudi, ki verjamejo v sebi, tako da se glasi teh deset nasvetov, kako lahko začnete verjeti vase znova.

1. Razumem, da se lahko naučite, da verjamejo vase znova

Vaša samozavest in vaša samozavest ni nekaj, kar se ne da spremeniti. Povsem naravno je, da, ko ste vzeli sušilnega, boste postali bolj previdni in so neodločene o čemer več nobene nevarnosti. Ne pozabite pa, da je to samo vi, ki ima na tem pomanjkanje vere v sebe, in se lahko spremeni, da se malo po malo, in spet svoje samozavesti.

2. Govori se nazaj v lastno prepričanje

Vzpostaviti svoj "lahko-do" odnos, najprej sami povedali, da lahko to storite. Naši možgani se lahko programirajo s tem, kar mi je povedal in, če si povedal, dovolj časa, da si ne verjamejo vase, bodo vaši možgani ujeti na hitro in začeti verjeti, kaj je povedal.

load...

3. Sprejmi, kjer ste na zdaj

Še en nasvet o tem, kako verjeti vase spet je preprost: preden lahko premikate naprej v življenju, boste morali sprejeti, če ste v tem trenutku. Če ste pred kratkim doživeli zlom v razmerju, finančno katastrofo, ali celo Težaven izgubo, potem boste morali sprijazniti s tem, kje je tvoje življenje zdaj, preden lahko začnete graditi svoje novo življenje. V nasprotnem primeru boste uporabili vso svojo energijo poskuša spremeniti nespremenljivo, in ne boste imeli časa za obnovo vaše samozavesti.

4. Naredite dva seznama

Boste morali ustaviti negativne misli o sebi gredo po glavi in ​​jih nadomestiti z nekaj pozitivnih ukrepov. Torej, naš naslednji namig o tem, kako verjeti vase spet začeti z izdelavo seznama stvari, ki ste jih dosegli v svojem življenju in težavah, ki ste se srečujejo in premagati. Sedaj, ko se počutite malo bolj pozitivno, da drugi seznam, kaj želite doseči zdaj, in kako boste to storiti. Videti dva seznama pred vami, v črni in beli barvi, vas bo spomnil na to, kaj ste sposobni in kam greš zraven.

5. Oprostite sebe

Kako verjeti vase spet? Odpusti si! Vsi delamo napake v življenju, tako da prenehajte premagal sami do okoli tvoje. Ne moreš spremeniti preteklosti, tako da nima smisla stanovanja v njej. Namesto, odpustiti sebi za vse, kar se je zgodilo, in začeli, da se osredotoči na prihodnost.

load...

6. Bodite na nove izzive

Bodite na nove izzive in se lahko dokaže, da se koliko lahko doseže. Kako se počutite danes, je bila opredeljena s preteklih dogodkov in drugih ljudi, tako da si nekaj novih izkušenj, tako da lahko na novo opredeliti, kako misliš o sebi. Le nekaj hitrih zmag in bi lahko bila na dobri poti, da verjame v sebi znova.

7. Ne pustite, neuspešni vas odvrne poskuša

Kot ste začeli obnoviti svojo samozavest, bo prišlo do nazadovanja na poti. Torej še en namig o tem, kako verjeti vase spet ne pustiti eno ali dve malo kolcanje, da misliš, da je vse narobe, in ne dovolite, da bi si nehal težaven. Samozavest ni zgrajena čez noč, tako da ga čas in da bo prišel.

8. Določite sami dosegljivi, kratkoročni cilji

Varen način, da dent vaš self-prepričanje je, da sami določijo nerealne cilje. Morda veste, kje želite, da na dolgi rok, vendar pa si je zastavila cilj doseči z majhnimi koraki, ki vas bo na to končni cilj. Na ta način, boste imeli veliko zmag za praznovanje na poti, in da vam bo pomagal ponovno zgraditi svojo samozavest.

9. Stop se v primerjavi z drugimi ljudmi

Naslednji pomemben nasvet o tem, kako verjeti vase spet ustaviti se v primerjavi z drugimi ljudmi. Edina oseba, ki ima pravico soditi si si ti, da nehaj biti nekdo drug. Že ne bo nekdo, ki ima boljši avto od tebe, več denarja od tebe in bolje garderobo, kot si lahko privoščite. Edina stvar, ki zares šteje, je svoje lastne osebne cilje, ne poskuša obdržati gor z nekom.

10. Keep napreduje v svojem tempu

Martin Luther King je dejal: "Če ne morete leteti, potem teči, če ne morete zagnati, nato peš, če ne more hoditi, potem plazijo, ampak karkoli narediš moraš premikati naprej." Včasih je življenje samo ohranja na valjanje in nimate nadzora nad njim na vse. Najboljša stvar je, je, da vse od sebe, in tako dolgo, kot delaš, da lahko verjameš vase. Vaše najboljše je dovolj dobro!

Kako zgraditi samozavest? Kako verjeti vase spet? Kateri so vaši najboljši nasveti?

Ostanite srečni!

load...