10 nasvetov o tem, kako živeti življenje brez obžalovanja | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 nasvetov o tem, kako živeti življenje brez obžalovanja

10 nasvetov o tem, kako živeti življenje brez obžalovanja

Ste se kdaj spraševali, kako so nekateri ljudje se zdi, da gredo skozi življenje brez obžalovanja? No, to ni, da ti ljudje, ki ne dela napak; to je, da ne živijo na teh napak, niti ne dovolite, da vplivajo na njihovo življenje. Ob ne obžaluje pomeni sprejeti, kdo ste in da je, kar se je zgodilo, se je zgodilo; tako da se glasi teh deset načinov, ki jih je lahko več kot teh drugih ljudi in živijo svoje življenje ne bo žal.

1. Ne bojte se biti drugačen

Revel, kdo ste in svojo individualnost in nikoli ne bo strah, da govorijo svoj um. Vsi smo edinstveni ljudje in delamo stvari svojo pot, tako da smo lahko ponosni na to, kdo ste in ne preživijo svoje življenje poskuša ustrezati.

2. Ne bojte se delati napake

Privoščite svoje napake, kot dragocene lekcije in stop gledamo na njih, kot neuspeh. To je preko svojih napak, da rastemo kot ljudje in nihče ne more iti skozi življenje, ne da bi nekaj napak na poti.

load...

3. Ne odvrne počne stvari danes

Saj poznate pregovor: "Nikoli odložiti na jutri, kar lahko storite danes". To seveda velja, če želite, da bi lahko živeli brez obžalovanja. Imejte pogum za stvari, ki jih želite, saj, tudi če ne delujejo, vsaj boste poskusili.

4. Ne ostati v strupenih razmerjih

Boste odpadkov veliko časa in jo boste žal, če boste ostali predolgo v odnosu, ki ga poznamo, ne bo deloval. Nikoli ne usede za drugi najboljši in nikoli sprejeti kakršno koli obliko zlorabe. Imate pravico biti srečni, zato ne usede za nič manj.

5. Ne bojte se ocenjuje

Ne dovolite, da vaš strah, kaj drugi ljudje mislijo držite nazaj, saj je edina oseba, ki jo morali odgovoriti, da si ti. Bodite nove izzive in dobrodošlo spremembo z odprtimi rokami. Če kdo ne boste sodili, potem je to njihova težava, ne tvoja.

load...

6. Preživite čas z ljudmi, ki jih imate radi

Vedno je čas, da se z ljudmi, ki so pomembna za vas. To je še posebej pomembno, če imate otroke, tako pa zaposleni, ki ga loviš svoje sanje, se prepričajte, da še nekaj časa z otroci. Ne ostati otrok za dolgo in njihovo odraščanje ni nekaj, kar bi radi zamudili.

7. Ne bojte se, da izrazite svoje občutke

Ena od največjih obžaluje, lahko jih je obžaloval, da se ni nikoli povedal, nekoga, ki jih ljubijo. Nikoli ne bo strah, da naj ljudje vedo, svoje občutke in nikoli ne pusti prepozno, ali pa, da bi lahko postal nekaj, kar je morda žal, za vedno.

8. Sledite svojemu srcu

Včasih tvoje srce ve najbolje, zato bi morali slediti, tudi če logika pravi, da ne bi smeli slediti posebno pot; da bi se lahko, ker ste ga overanalysing. Vaš gut občutek in vaša intuicija je verjetno, če tvoje srce res leži, to zaupanje v te občutke, in ne bojte se, da se nekatera tveganja.

9. Uživajte kaj imate

Ne pozabite tudi, ceniti, kar imate, in da večina od tega. Vsakdo ima stvari, ki so samoumevne, in lahko obžalujemo, ki so to storili. Bodite hvaležni za dobre stvari, ki jih imate svoje življenje, da večina od njih, in ne pozabite, da reči "hvala" za njih preveč.

10. Živite za danes

Ljudje, ki imajo ne obžaluje, so tisti, ki živijo življenje, za danes, da ne živijo v preteklosti in jih ne bodo ovirale. Zato so hvaležni za vsak dan in živijo vsak dan v celoti.

Kako živeti življenje ne bo žal? Kakšni so vaši nasveti?

load...