10 nasvetov za srečno življenje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 nasvetov za srečno življenje

10 nasvetov za srečno življenje

1) Naučite se ljubiti sebe, saj je zdravo self-ljubezni in samospoštovanja začne ljubezen in spoštovanje do drugih. Tudi Sveto pismo pravi: "Ljubi svojega bližnjega kakor samega sebe." (Mt 22:39)

2) Druga zelo pomembna stvar na seznamu nasvetov za srečno življenje je - stop skrbi, kaj drugi mislijo, še posebej, če jih dajo na vas oznake, ki vam niso všeč ali če so poskušali, da bi vam dol. Prezreti vse tiste. Seveda, sprejeti spodbude in očarljiv zaupanje v vas, od ljudi, ki ljubijo in skrbi zate, ampak nikoli ne poskušajo prosim vsakogar.

3) Naučite se poslušati glas svoje duše ali svojo intuicijo. To se mi je zgodilo že večkrat, ko, na primer, pred tem nekaj moj "notranji glas" (ali intuicija) mi je povedal, na pravi način, da ga (sem nekako vedel, v notranjosti) narediti, vendar sem trmasto nadaljeval, da gredo svojo pot in tako, da je veliko več časa, da dosežejo svoj cilj. Zdaj vem, kako pomembno je, da poslušate nežno šepetanje moje duše.

load...

4) Nikoli ne kritizirajo druge ljudi, čeprav je skušnjava, da bi to zelo veliko! Kritika in sodeč je negativna energija, lahko povzroči le negativne občutke in prinašajo škodo vašemu notranjo harmonijo. Prav tako ne pozabite, to je samo tvoje mnenje, ki je lahko napaka.

5) Pustite preteklost za sabo. To ni enostavno za napredovanje v življenju, ki ga nosi težko breme preteklosti zlomljenega srca in spomine težkih razmerah. Osvobodite se te nepotrebne obremenitve. Začnite svoje življenje na novo, kot da gre za povsem novo belo platno in lahko ustvarite lepo in srečno mojstrovina po vaši izbiri. Raztovarjanje težkega in prekomerno prtljago pred svojo hišo, življenje in dušo - metati vse nepotrebne, je lahko stara oblačila, knjige, čustva in spomine... Stvari, ki ti tehtajo navzdol.

6) Get navdušena nad življenjem in imejte otroško čudo. Pričakujejo nič manj kot najboljše iz svojega življenja. Verjemi v čudeže in predvideti neverjetne stvari, da pridejo. Imajo velik odnos za doseganje večje višin in videli življenje z očmi-široko čudno, kot ste, ko ste bili otrok! Tudi Sveto pismo pravi: "Naj otroci pridejo k meni ne jih ne ustavi za nebeško kraljestvo pripada tistim, ki so kot teh otrok.!." (Matej 19:14) vedeti, da ste vredni veliko stvari!

load...

7) Humor, smeh in pozitivna naravnanost. Naučite se pogosto smejijo in živijo na pozitiven. Kaj se lahko osredotočite na - raste, zato se osredotočajo na velike in pozitivne stvari, ne pa za svoje napake in neuspehe. Preštejte svoje blagoslove in ne svoje nesrečo. Takole bo vaše življenje cveti od sreče in veselja!

8) vedeti, kaj hočeš. Vzemite si čas, da ugotovimo, svoje cilje na vseh področjih življenja, kot to pomnožimo vaše možnosti, da bi dobili točno tisto, kar želite. To je tako kot pri taksi in rekel vozniku: ". Vzemi me v New Yorku" Voznik lahko vam pade na katerem koli področju New Yorka, in to verjetno ne bo kraj, da vam bo všeč. Ampak, če bi ti povedal, točno ime ulice in številko, s katero bi dobili točno tam, kjer želite biti. Biti natančni pri izbiranju vaše življenjske cilje, je zelo pomembno.

9) Živi v tem trenutku. To je eden od najpomembnejših ključev za srečno življenje. Preteklost je izginila, prihodnosti še ni tu, je edini trenutek, ko res je "zdaj". Torej, uživaj!

10) Delež dobrota z drugimi ljudmi. Najlepši grad na svetu ne prinaša nobenega veselja, če nimate osebo, ki jo delite z. Izmenjava in daje dobroto drugim prinaša pravi občutek zadovoljstva in sreče. Delite svoj čas, deliti svojo ljubezen, pomagati drugim ljudem in se boste počutili srečnejše.

Končajmo z nekaj močnih citatov:

"Lahko Google za odgovor. Lahko Google za kolega. Lahko Google za kariero. Toda ne moreš Google izbiro, kaj je v tvojem srcu, strasti, ki vas dviga proti nebu." - Plumeri

"Zapomnite si, ne moreš plezati po lestvi uspeha z rokami v žepih." - Schwarzenegger

"Nič ni res čez vse do trenutka, ko nehaj." - Dyson

"Veš, to je zelo preprost. Ne moreš dati veliko škatlo v majhno škatlo. No, da ne more dati polno življenje v malem sanjskem polje." - Zerhouni

Upam, da si ugotovila, da ti nasveti spodbudno in koristno. Kakšna so vaša pravila za srečno življenje? Prosimo, delite svoje misli z menoj v razdelku komentarje.

load...