10 nasvetov za ženske o tem, kako biti bolj ženstven, očarljiv in privlačen | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 nasvetov za ženske o tem, kako biti bolj ženstven, očarljiv in privlačen

10 nasvetov za ženske o tem, kako biti bolj ženstven, očarljiv in privlačen

Kaj naredi ženska privlačna? Časi se spreminjajo in manire, stilov, okusov, moda in odnosi spreminjajo z njimi. Temeljne vrednote pravi dama, da moški radi in občudovali toliko pa ne. Še bolj očarljiva, privlačna in ženstvena, kot ste že, z upoštevanjem teh preprostih nasvetov o tem, kako je dama. To je lastnost, da so vsi moški obožujejo!

1. Počasi na ličila

Ne pretiravajte ličila, je v celoti daje napačen vtis. Naj vaša naravna ženska lepota naredite govoril za vas, ne pa si težko temelje in svetlo šminko. Naravni videz je v vsakem primeru, saj če je bil kdaj ven!

2. Ohranite Dekorum

Ne izgubite živce in lash ven, da ni ladylike stvar, da se delaš. Naj bo vaš miren in boste sposobni obvladovati stvari bolje in boste naleteli kot veliko bolj ženstvena.

load...

3. Razmislite o položaju

Sit naravnost, hodi visok in boste videti veliko bolj elegantno. Vzdrževanje dober, pokončen, držo bo izgledaš samozavestni in ladylike. Prav tako je dobro za hrbet, tako da ne boste dobili godrnjav nazaj bolečine preveč.

4. Bodite vljudni

Ne uporabljajte kletvic, ne kričati, ampak uporabite inteligenco in modrost, da se vaše točke čez, ne pa nastavitev glasnosti! Ne pozabite tudi, da je vaš ženski nasmeh orožje in da bodo dosegli veliko več, kot pa nesramen volja.

5. Vzemite si čas in se elegantno

Grace gre z roko v roki z ženskosti. Če ste nekdo, ki nenehno se zaleti v stvari ali kapljice stvari, potem je zelo verjetno, da ste ne samo vzeli čas. Počasi se malo, pa ne mudi, in se osredotočiti na čemer je ljubek.

load...

6. Pokaži spoštovanje in upoštevanje

Če obstaja en sam način, ki kaže, da ste dama, potem je pokazati spoštovanje do sebe in drugih. Spoštovanje in čast mnenj in prepričanj drugih ljudi, tako kot ne spoštujejo svoje, in drugi ljudje vam bo pokazal, upoštevanje in spoštovanje preveč.

7. Vam ni treba, da postanejo raketni znanstvenik, vendar morate razviti žeja po znanju

Zanimati, kaj se dogaja v svetu in razviti volje za učenje. Saj ni treba, da postanejo raketni znanstvenik, ampak bi mogli pokazati razumevanje, kaj se dogaja v svetu, lahko dodate samo na svojo žensko spletk in privlačnosti.

8. Bodite odprti in prijazni

Življenje je zapleteno dovolj, tako lep in šarmanten kakovosti, da je biti preprost in iskren. To je zelo osvežujoča govoriti nekoga, ki nima ničesar skrivati ​​in bo zagotovo dodate na svoj ženstvenost.

9. Ne gre prenizka z nizkim rezom

Pustite nekaj domišljije, ko obleko gor; da je veliko močnejši, kot da bi vse, kar je na odprtem zaslonu. Subtilna znesek cepitve ali nogi, je veliko bolj privlačna za moške, kot preveč, in manj bo pustil svoj ladylike sliko nedotaknjeno.

10. Ne pozabite, kaj bi vaša babica mislim

Stvari se spreminjajo in stvari premakniti naprej, če pa boste morali lekcijo v čar in ženskosti, potem pa pomislite, kaj bi vaša babica storiti. Spoznanja se vedno lahko naučimo iz preteklosti in morda, samo morda, bi lahko vsi naučiti, kako biti dame, ki jih je videti v preteklost...

Ali imate druge nasvete o tem, kako biti bolj ženstvena, privlačna in očarljiva?

Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

Ostanite srečni!

load...