10 nasvetov za življenje v trenutku in uživajte v življenju več | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 nasvetov za življenje v trenutku in uživajte v življenju več

10 nasvetov za življenje v trenutku in uživajte v življenju več

Kolikokrat so vaši prijatelji, ki ste povedali, da ustaviti zaskrbljujoče o stvareh in da samo živimo v tem trenutku?

Lani je bilo rečeno, da je to veliko.

"Preveč te skrbi," moji prijatelji bi rekel, da me.

"Ti načrt preveč," je nekaj drugega sem slišal veliko.

So imeli prav. Medtem ko moji prijatelji so bili uživajo trenutek in ob življenje, kot je prišel, sem bil zaljubljen v moji glavi predstavljam prihodnjih dogodkov. Kot filmskih hitro naprej, da sem se odpeljal v prihodnost.

load...

Medtem ko živi v prihodnje dobro, včasih pa tudi vas ustavi ceniti sedanji trenutek. Ste izpustili na lepoto v jutranjem vetriču ali vonju daffodil v poletnih mesecih. In to so stvari, ki so tako posebnega pri življenju.

Pred nekaj meseci, sem začel vaditi pozornost. In to je spremenilo moje življenje. Nič več ne živim v prihodnje; Namesto, živim v tem trenutku in uživati ​​v življenju, saj prihaja.

Če želite, da storijo enako, tukaj je 10 nasvetov za življenje v trenutku in uživati ​​svoje življenje veliko več.

Ne Multitask

"Tisti, ki lovi dva zajce lovi nič."

     - Konfucij 

Vedno zgleda res impresivno, ko boste videli nekoga multitasking. Zdi se, kot da so si zmago na življenje. Morda je vklopljenih dama v vaši pisarni, ki lahko telefonske klice, medtem ko vnos podatkov in zaključna off svoje kosilo ob istem času. Ona je zelo produktivno, zelo učinkovita in ona zmago.

load...

Resnica je, čeprav, da je večopravilnost dejansko vas postavi na skrivanje v nič. Namesto zmago na vseh nalog, a časa časa, ste dejansko zmago na nič.

To je nemogoče, da iz 100% truda v vsako nalogo, da si potrkal off, medtem ko delaš nekaj drugega. In ti zagotovo ne živijo v trenutku in uživati ​​življenje. Namesto, da boste na koncu pregori.

Nasmeh!

Kako lahko uživali svoje življenje bolj, če ne nasmeh? Preprost odgovor je, da ne moreš.

Nasmejana takoj postavlja svoje duhove s promocijo vaše razpoloženje. Začnite vsak dan z nasmehom in boste presenečeni nad tem, kako bolje vse čuti.

Ne Rush svoje naloge

Se spomniš, ko si bil otrok in tvoja mama klicala na igranje nogometa s prijatelji, ker je bil čas za večerjo? Ti so bili ob tako zabavno, da boste želeli, da ostanejo zunaj. Ampak tvoja mama je vztrajala: To je bil čas za večerjo.

In tako se prepričajte, da niste zamudili ničesar, si pohlepno požrla večerjo v 5 minut ravno pred guzzling svojega soda in dirke nazaj na prostem.

Tudi kot smo dobili starejši, še vedno čarovnik skozi življenje, kot je ta, ker je vedno nekaj drugega storiti.

Smo hitenja skozi našo večerjo, ker smo morali priti nazaj v našo mizo, ali pa zato, ker je film prihaja na.

Mi hiteti pod tušem, ker smo izgubili občutek za čas in naš dan nas čaka.

Hitenje skozi življenje, kot to pomeni, da ste zamudili toliko za to. Upočasni. Vzemi si čas. Bodite namerno z vsem, kar počnete.

Get Yourself službo te ljubim

"Kako lahko uživam svoje življenje, ko sem preživela 8 ur na dan zaljubljen v službo sovražim?"

To je pogosto vprašanje. Če ste zapravljaš toliko svojega življenja na delovnem mestu, ki je kar si nesrečen, da je čas, da poskusite spremembo kariere. Narediti posel, ki ga dejansko radi vas bo preprečilo, ki živijo v prihodnosti, in to vam bo pomagal ceniti vsak trenutek.

Ne razmišljati o prihodnosti

Kar bo pa bo. Prav?

Prav.

Ampak tako mnogi od nas, da bomo lahko spremenili prihodnost, ki obseden nad njim. Mislimo, da o njej ves dan in vso noč, in nas ustavi dejansko živijo svoje življenje in uživa ničesar.

Vsakič, ko začnete razmišljati o prihodnosti, snap od njega in se osredotočiti na sedanjost. Lahko naredite nekaj, da bo vaš um off svoje misli s štetjem penijev ali peskanje ven svojo glasbo.

Stori vse, kar je potrebno, da se pripelje nazaj v trenutku.

Odpusti ljudje v vaši preteklosti

Kot tudi razmišljanje naprej v prihodnost, ko gledam nazaj na preteklost z zamer, grenkobe in obžalovanjem tudi vas ustavi iz življenja v tem trenutku.

Torej traja nekaj tim odpustiti tistim, ki so prizadeti in vas prečkal v preteklosti, in korak naprej. Če ne naprej, bo del tebe vedno zaljubljen, kjer je ne bi smelo biti - in to bo vplivalo na vaše razpoloženje na slabše.

Posekali vaših seznam opravkov

Nekateri ljudje živijo zelo Grozničav življenje. Morda preživijo zjutraj kar zajtrk za svojo družino, preden s prijateljem za kosilo. Potem je začelo z igro kroglo, preden se je hitro telefoniranje stranko. Potem je čas, da naredite nekaj prostovoljno delo v večernih urah pred naslovom v bar, da naredite nekaj mreženje.

Oni se ne ustavijo pred spanjem ne. Namesto, da bi dobili nekaj prepotrebno počitek, so ogenj off, nekaj e-pošte in se več klicev.

Polnjenje dan z nalogami zagotoviti, skrbi, da ste na prste, vendar pa vas ustavi iz uživati ​​življenje. Namesto da bi rekel, da vse, zmanjšati si nekaj napet in trim določitvi vaš seznam opravil.

Bodi prijazen do drugih

Vsak teden, opraviti nekaj naključnih dejanja prijaznosti, da pomagajo drugim. Presenečeni boste, koliko več pozornosti daš na druge ljudi, in kako njihovo trpljenje (in s pomočjo svoje stiske) pomaga živeti v tem trenutku.

Preživite nekaj minut Vsak dan nič ne delaš

Če je ideja o tem sploh nič vas moti, res treba počasi stvari navzdol in traja nekaj prepotrebne time-out.

Sedenje v tišini in nič ne delaš sploh je najboljši način, da pozornost. Kot sedite, boste začeli zavedati svojih misli. Ampak ne osredotočajo na njih, in ne skušajo izmisliti nove. Namesto tega, samo z njimi seznanjeni in čakati, da skozi vas.

Osredotočite se na svoje dihanje. Naj vaše misli drift v in iz oseke in pretoka zavesti.

Še posebej, če ste Worrier kot sem bil, vadil pozornost, kot je to odličen način za priznanje svoje tesnobe misli, preden dajanje v najem jih skozi vas.

Bodite pozorni na majhne stvari

Ti so obdani z majhnimi čudeži, ki omogočajo življenje tako velika. Zdaj je čas, da začne ceniti, ki so jih opazili in je hvaležen za njih.

Uživajte jedo sladoled na toplem poletja dan. Cenim utrl požar na mrzlo zimo zvečer. Okusite mehurčke v kadi.

load...