10 navad, ki jih morate znebiti, če želite več uživati ​​v življenju | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 navad, ki jih morate znebiti, če želite več uživati ​​v življenju

10 navad, ki jih morate znebiti, če želite več uživati ​​v življenju

"Zelo malo je potrebno, da bi srečno življenje; je vse v sebi, v svojem načinu razmišljanja. "

     - Mark Avrelij

Vsi si želimo, da bi večina našega življenja in dobili najboljše od njega, včasih pa so slabe navade, ki nas držijo nazaj. Če se počutite, kot da ste res ne maksimiranju svojo srečo v tem trenutku, pa si oglejte na 10 navad, ki jih potrebujete za jarku, da bi uživali življenje več.

load...

Socialna Overload Media

To je zelo enostavno, da se zbudiš zjutraj in preverite Facebook posodobitve, preden ste jih celo odprla oči.

To je nato enostavno ponovno preveriti pet minut kasneje, kot je kava zavre.

Ste veseli, ker je nekdo objavil nov status.

Ta vzorec kaže, da se ponovi čez dan, do točke, ko ste ugotovili, da se zdi, večino časa se porabi nespametno listanju vaše platform družabnih medijev, ki prazen komentarje, je videti na fotografijah, ki bi si ljubosumen, in čaka, da vidim, kako veliko je všeč vaše stanje nivoju.

load...

Socialni mediji lahko enostavno prevzeti svojega življenja; vas odvrača od dela, vas postavlja v slabo voljo, če ste videli nekaj, kar vas annoys, in vzame svoj fokus. Če želite uživati ​​svoje življenje, morate bodisi omejiti svoj čas, porabljen na socialnih medijih, ali pa pobegniti v celoti onemogočite profile.

Zaradi bojazni, da stvari bo kaj narobe

Zaradi bojazni, da bo šlo kaj narobe kadarkoli zdaj lahko privede do tesnobe in, na koncu, da se napadi panike.

Strah zamrznjen, ne izpolnjujejo svoj potencial. Mi nekaj korakov nazaj in se umakniti v naše cone udobja.

Stvar je v tem, da boste delali napake. Ampak tako bodo vsi. Napake nam pomagajo, da se naučijo in raste, in da so tisto, kar se utrdi položaj uspešnih ljudi. Življenje je prekratko, da bi skrbeti za stvari, ves čas; pojdi ven in to storite.

Večopravilnost

Ženske radi trdijo, da lahko multitask bolje kot moški, ampak resnica je, da nihče od nas sta povezani na več opravil hkrati. Seveda, se zdi, kot da ste sposobni opravljati 3 nalog hkrati, vendar ne boste izpolni vsako nalogo posebej dobro. Boste delaš ravno dovolj o tem, da jih dobijo čez črto, vendar je kakovost ne bo zelo visoka.

Poleg tega lahko večopravilnost privede do stresa. Poskus, da bi dobili nekaj nalog preko črte hkrati vas postavi pod ogromnim pritiskom in pritiskom, in to lahko privede do nered mislih. Uživajte življenje s poenostavitvijo svoje metode in se osredotoča le na eno stvar naenkrat.

Poskus, da bi dosegli popolnost

V idealnem svetu, bi bili vsi radi, da bi bil popoln. Bi si vsi želeli, da bi lahko dokončati svoje naloge, tako da ni nobenih madežev.

Toda popolnost ni res mogoče, vsaj ne ves čas. Prizadevanje za popolnost le te postavlja pod pritiskom in je lahko pustil občutek je poudaril. Poleg tega so perfekcionisti nikoli ne bodo zadovoljni in bodo vedno našli napake. To lahko privede do delovnih več ur, s čimer je več truda, kot ste fizično in psihično sposoben, in lahko spodkopljejo vaše osebno življenje.

Pozornost do detajlov je dober, vendar pa je treba znižati svojih meril malo. Dati napor v, vendar pa si ne nastavite nerealne cilje. Nehaj biti številka 1 in namesto tega se usede za dobro opravljeno delo.

Odlašanje

Vsi vemo, da je odlašanje res slabo za nas in škodljiva za naš uspeh in osebne sreče, vendar smo vsi še vedno odlašajo. In če želite uživati ​​v življenju več, se boste morali prenehati odlašanje.

Moraš se zagrabiti jih je scruff vašega vratu in uporabljajo nekaj discipline. Morate ukrepati, da spremembe, in dal truda v.

Prenos nekaj off do naslednjega dne se bo vse samo še težje in bolj strašnejši. To bo visi nad vami ves dan in noč kot temno senco, in boste morali združiti s tistimi drugih stvari, ki jih je treba storiti jutri. Get storiti danes, kaj je treba storiti danes, in se boste počutili veliko bolje.

Izogibanje spremembe

Seveda, lahko sprememba strašljivo. Sprememba pomeni, da moramo zapustiti našo cono udobja; to lahko pomeni, da moramo spremeniti kariero, spremeniti naš način življenja, ali celo spremeniti našo lokacijo.

Ampak, da je odporen na spremembo bi bilo tisto, kar se vam preprečuje, da uživajo svoje življenje. Medtem ko vaši prijatelji vnaša spremembe v svojem življenju, ki se gibljejo na nove države, poskuša nova delovna mesta, ki vstopajo zanimive nove odnose, si lahko ogledate le na enviously in želim si imel pogum, ki ga opravljajo.

Sprememba, čeprav malo zastrašujoče na prvi, ni tako grozno. Pomaga nam raste, in je ključnega pomena za naš skupni sreči.

Poslušanje do negativnih mnenj

Nihče od nas so vsi otoki; ne, človek je socialno bitje, ki potrebuje človeško interakcijo. Od drugih, bomo lahko izvedeli veliko uporabnih stvari. Ljudje nam koristi tudi čustveno, in lahko celo, da nas sodijo v ljubezni z njimi.

Ampak okolici se z negativnimi mnenji je slaba navada morate izgubiti. Morda ne veste, vendar smo, vse nas, lahko vplivajo na ljudi, ki jih družim z večino. Če so vaši prijatelji downbeat in imajo pesimističen pogled na življenje, da se dogaja, da vpliva na način menite o stvareh.

Stanovanje v preteklost

Vsi imamo spomine, ki jih cenijo. Če pogledamo nazaj na naše spomine lahko dvigne naše žganja, ko smo potrti, in jih lahko prinese nasmeh na obrazu.

Ampak vsi imamo slabe spomine preveč, in jih podoživljajo pogosto bo le svoj um proč od sedanjosti.

Porabi preveč časa v preteklosti, ne bo pomagal premakniti naprej, in to bo ublažilo vaše vsakodnevne aktivnosti. Za močnejši, bolj zdravi ste, boste morali izpustiti slabih spominov.

Primerjava sebe z drugimi

Ena od negativnih vidikov socialnih medijev je, da smo včasih se prijavite in dobili ljubosumen, ko smo videli kdo je videti bolje kot sebe, bolje od nas samih.

Mi nepravično sebe primerjati z njimi in njihovimi standardi, in se sprašujem, zakaj nismo tako dobri, kot jih.

To nas ustavi uživajo naše življenje, in se lahko celo, da nas slabo. Namesto primerjavo svoj avto, svoje delo, svojo hišo in vaš pogled na druge ljudi, se osredotočite na svoje prednosti, bodite prijazni do drugih, biti hvaležen za to, kar imate, in spoznali, da je v resnici, mnogi ljudje so verjetno sami primerjajo z vami - in si zmago.

Poskus kupiti Sreča

Mnogi od nas privošči terapijo drobno in nato vsakih zdaj, verjame, da splurging denar v nekaj estetsko predmetov bo nas počutijo bolje.

Lahko tudi narediti, vendar le za kratek čas. Namesto da zapravljajo ves svoj težko prisluženi denar v časovnih postavk, poskusite najti druge bolj nagrajevanje udejstvovanje, ki bodo vodili k dolgoročnemu sreče. Ti lahko vključujejo prostovoljno delo, kar nekaj, pomagati drugim, ali pa gre za dolgo, slikovit sprehod.

Kakšni so vaši nasveti o tem, kako uživati ​​življenje več?

load...