10 navdihov, ki vam pomagajo doseči življenjske cilje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 navdihov, ki vam pomagajo doseči življenjske cilje

10 navdihov, ki vam pomagajo doseči življenjske cilje

Vsi imamo življenjske cilje. Nekateri izmed nas ima večje cilje kot drugi. Na primer, nekateri pa, da je njihov cilj, da ostanejo fit in zdrav, drugi želijo živeti v Hollywood Hills.

Toda medtem ko določanje življenjskih ciljev je ena stvar, dejansko doseženi jih je še v celoti. Koliko od nas, lahko rečemo, da smo na pravi poti k doseganju naših ciljev? In koliko od nas so precej odkrito kilometrov stran od njih dosegli?

Dosegli svoje življenjske cilje bi bilo dovolj za dokončanje svoje življenje. Če ste odločeni, da ne samo to, pa si oglejte na 10 navdihujočih nasvetov, ki lahko pomagajo.

load...

Bodite predani

Nihče kdor dosegli svoje cilje, to storili, ne da bi storila. Preprosto povedano, ne morete doseči vse, kar resnično želite v življenju, razen če je vaše vse dal.

Vaš življenjski cilji zaslužijo vsaj od vas srčno predanost, želje in odločnosti. Če ste se borijo s tem postopkom, bi bilo, da vaši cilji morali poteg. Konec koncev, če je življenjski cilj ni vredno stori, da je res pravi cilj? Za vas, da se zavežejo 100% v nekaj, cilj mora biti smiselna.

Spremljajte svoj napredek

Pomembno je, da si zapišete svoje cilje na papirju, tako da boste vedeli, kaj si cilj, in kaj morate storiti. Ampak kot del procesa, bi morali slediti tudi svoj napredek.

load...

Sledenje svoj napredek b, ki lahko naredi z uporabo ciljno sledenje list. Druga možnost je, lahko prenesete in uporabite aplikacijo za upravljanje cilj, ali izvajati metodo svojem izboru.

Sledenje svoj napredek, ki vam pomaga ostati na pravi poti. To skrbi, da ste posodobili s tem, kje ste na, in vam omogoča, da vedo, koliko je treba še veliko storiti.

Prositi za pomoč

Tam se bo čas, ko ste prišli do pred ovirami pri uresničevanju svojih ciljev. Ti trenutki bo opredelil, kako uspešni ste pri izpolnjevanju vaših ciljev. Najenostavneje, ko se soočajo s tem, kar se zdi kot nemogoče ovire je, da zavijete desno okoli in se odreči.

Ampak veste, kaj je bolje? Prosi za nasvet o drugih! Morda ne veste, vendar ljudje lahko pomagajo doseči vaše cilje. Zakaj vse, kar sami, ko imaš prijatelje in družino, da pokličete na?

Ukrepajte

Kaj loči ljudi, ki so dosegli svoje cilje od tistih, ki ne je, da je nekdanji sprejela ukrepe, medtem ko je ta skupina ni storil.

Ne moreš čakati približno za stvari, da se zgodi. Ne moreš prepustite zatakne pri načrtovanju peklu, ne moreš naprej z izgovori, kot so "nimam časa ta teden."

Zdaj je čas. Če želite, da bi dosegli svoje cilje, ki jih preprosto morali ukrepati.

Povej ljudi

Ko sem želel izgubiti več teže in postati bolj zdravo, sem naredil veliko obvestilo o tem na Facebooku. Povedal sem vse, ki bi videli moj post, kaj so bili moji cilji in želel doseči. Zakaj? Ker pa me je odgovoren za drugega.

Kar sami odgovorni za ljudi, ki jih imate radi, je odličen način za doseganje vaših ciljev. Ko ljudem povedal, da ste storili nekaj, boste veliko bolj odločeni, da gredo tja in dejansko dosegli.

To ni enostavno delitev vaše zastojev, res. Vendar bo to spodbujajo svoje prijatelje in družino, da bi vam vzpodbudne besede, in da bo to pomagalo, da vas na pravi poti.

Break Them Up

Ena izmed najbolj pogostih razlogov ljudje ne bi dosegli svoje cilje, ker oni so le prevelika in nerealna. To se zgodi veliko življenjskih ciljev posebej; želimo, da stvari, kot so penthouses in jahte, vendar smo kmalu spoznali, da je za doseganje teh stvari je le, da bo treba preveč težko.

Iz tega razloga, to je dobra ideja, da bi prekinil svoj dolgoročni cilj v vrsto malih dolgoročnih ciljev, ki vam bo pomagal, da bi dosegli svoj cilj. V bistvu, če nastavite mejnike, ki so manjše cilje, ki jih je lažje doseči kot ogromen dolgoročni cilj.

Doseganje ciljev je maraton, ne šprint, in moraš vzeti otroka korake priti do konca.

Bodite Specifična

Če ste preprosto reči: "Oh, želim izgubiti nekaj teže!" Si pa preveč nejasen. Koliko je nekaj teže? In če hočeš, da jo izgubijo jih?

Da vam pomaga doseči vaše cilje, to je dobra ideja, da je veliko bolj natančen. Namesto da bi preprosto rekel, da želite shujšati, napišite koliko teže želite izgubiti in če jih.

Nastavitev rok vam jasnejšo cilj prizadevati. Brez datuma, to je težko ostati na pravi poti, saj lahko sami poveste "Oh, bom pa jutri ali naslednji teden."

Posledica tega je, da boste obdržali na dajanje stvari off.

Večkratni Mantras

Mantra je lahko nekaj tako preprostega, kot je "lahko naredim to, da lahko to storijo." Neverjetno močni stvari, mantre vam lahko pomagajo doseči vaše cilje.

Bodite pripravljeni trdo delati

Nihče, ki doseže katerikoli cilj je bilo enostavno. Vsakdo, ki je postavila življenjske cilje in šla ven in jih dosegli so morali trdo delati za to.

Slišite vse vrste krpe za bogastvo zgodbe ves čas. Jim Carrey je družina je bila tako slaba, ko je odraščal, da so vsi živeli v kombiju. Oprah Winfrey se je pojavilo z eno mamo v slabi soseski. Michael Jordan se je obrnil po njegovem šole Universitet košarkarski ekipi.

Da bi svojo usodo v svoje roke, morate biti pripravljeni, da se premaknete veliko umazanije. Tam se bodo ovire, ampak če hočeš to, moraš biti pripravljen na kvadratni do izzive.

Vizualizirati svoj cilj

Če vizualizirati nekaj, imate veliko boljše možnosti za dosego tega. Športniki in podjetniki to storili ves čas. Prav predstavljam, kako želijo stvari pan ven, saj jim daje psihološko prednost.

Na primer, bo nogometaš na predvečer finala predstavljam sam dviganje pokal. Podjetnik ustanavljanju podjetja bo slika je zmago nagrade.

Vizualizacijo uspeha vam daje veliko boljše možnosti za dejansko doseganje.

load...