10 navdihujočih citatov za svetlejši dan | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 navdihujočih citatov za svetlejši dan

10 navdihujočih citatov za svetlejši dan

Včasih moramo vsi pick me zjutraj. Ni važno, kako uspešni ste in koliko denarja imaš, včasih je težko najti motivacijo, da začnete nov dan.

Saj veš, kako to gre: zbudiš na napačni strani postelje, pred odprtjem svoje Krmeljiv oči na e-pošto od svojega šefa sprašuje, če lahko delajo več ur zvečer. Potem ste razporedili v kuhinjo, opeklina svoj jezik v vročo kavo, preden ugotovite, da ni tople vode, ko se stuširam.

In potem je čas, da se zatakne v jutranjem prometu. Urgh.

Pot začnete dan določa ton. Če ga začeti na pravi način, bo preostanek dneva bilo čudovito.

Spravi se na slab začetek, vendar pa ste lahko prepričani, da bo preostanek dneva en dolg boj.

Da bi se prepričali, da je vsak dan svetlo, branje inspirativno kotacije zjutraj je odlična ideja. Inspirativno kotacije lahko motivirajo in vas poplav s svetlostjo, dvignite žganja, tudi če se ne počutite na vaš najboljši. Če ste v potrebujejo nekaj navdiha zjutraj, tukaj so iz top 10 najljubših:

load...

"Sem zamudil več kot 9000 posnetkov v moji karieri. Izgubil sem skoraj 300 Gams. 26 krat sem bil zaupan igro zmagovalni strel in zgrešil. Sem uspela znova in znova v mojem življenju. In to je razlog, zakaj sem v zrak. "

     - Michael Jordan

Michael Jordan je najbolj znan NBA sin. Tudi ljudje, ki ne gledajo košarko natančno vedo, kdo je in kaj je storil v življenju. Ne tako dolgo nazaj, je postal prvi NBA milijarder, in zdaj v lasti Charlotte Hornets.

load...

Kljub slavi, in kljub dejstvu, da je legenda po vsem svetu, Michael Jordan ni tako nezmotljiv, kot si morda mislite. Dejstvo je, da je tako kot človeku, kot ste vi. In tako kot ti, on naredi napake. On ne zdaj in potem.

To je v redu, da ne. Ključno je, da ste videli neuspeh kot priložnost za učenje in narediti bolje naslednjič okoli. To je vse o tem, kako ravnati z njim.

"Najboljše in najlepše stvari na svetu ne moremo videti niti dotaknila. - biti morajo čutiti s srcem"

     - Helen Keller

Kaj je vaše srce vam povedal danes? Poslušajte svojo melodijo, poslušaj, kaj hoče - in za enkrat, za njo. To ve, kako, da vam polepšajo dan.

"Topel nasmeh je univerzalni jezik prijaznost."

     - Wiliam Arthur Ward

Nasmeh in svet bo nazaj na vas. Nič ne dvigne svoje žgane pijače več kot nasmehom. To naredi siv dan, modra in vas napolni z sijaj in pozitivnost.

"Dvajset let od sedaj boste bolj razočaran nad stvari, ki jih ni storil, kot v tiste, ki jih je naredil, tako vrgel off bowlines, Odpluli iz varnega pristana, ujamejo pasati v svoja jadra. Raziščite, sanje, odkriti. "

     - Mark Twain

To je odličen citat sem prebral, vsakič, ko sem se soočajo s potencialno življenjsko spreminjajoče odločbe. Ne vem o tebi, ampak mi najbolj siva dnevi so tiste, kjer sem umaknil iz tveganih potez, igral je varna in je ostala na istem mestu - in kasneje obžaloval.

Ko sem prevzeti tveganja, moj dan je desetkrat svetlejši.

"Um je vse. Kaj mislite, da ste postali. "

     - Buddha

Buda je bil eden najpametnejših ljudi so, da je kdaj živel. Ta citat povzema, kako lahko naše razpoloženje vpliva iz čustva in stanje duha - in s tem tudi način naš dan solin ven.

Um in telo sta povezana. Če si povedal, da si ne more nekaj narediti, ga ne bo naredil.

Nasprotno, če vam povem, vaš um, da lahko to storite, boste to storili!

To je vse o dajanje um nad zadevo. Če živijo na negativne stvari, bo vaše življenje bo preplavljen z negativnosti. Če pa vadite pozitivnega duševnega odnos, bo vaš dan tako veliko svetlejši.

Poskusi!

"Ne morem spremeniti smeri vetra, vendar sem lahko prilagodite svoje jadra, da se vedno doseže svoj cilj."

     - James Dean

Dobim obupani, moji prijatelji pravijo, te tri besede, da me:

"Kaj je smisel?"

Oni vprašati, kadar menijo, da je nesmiselno, da se še da naredite nekaj. Konec koncev, bogovi so proti njim.

To preprosto ni res. Medtem ko so stvari, ki jih ne more spremeniti, obstaja veliko stvari, ki jih lahko spremenite. Če ne morete dobiti službo danes, ker MS Excel je ni na sklop strokovnih znanj naučiti Excel jutri. Naredite spremembe, ki jih lahko naredijo.

"Osemdeset odstotkov uspeha kaže navzgor."

     - Woody Allen

Woody Allen je ameriški komik, ki na videz naredi šale o vsem. Ampak pravijo, da je za vsakim šalo element resnice, in Allen je mojster razkrivajo resnico stvari.

In on je popolnoma prav o uspehu.

Edina razlika med zelo uspešne ženske, kot so Oprah Winfrey in sebe, je, da je Oprah je ukrepal. Odločila se je njeno življenje ni bilo dovolj dobro in kaj je morala spremeniti. Torej, se je pojavil. Bila je na pol poti je že!

Ni talent, ki obstaja, ki ga ne more imeti. Svet je tam, če hočeš - ste pravkar moraš pokažejo, darn it!

"Začni s tem, kar je potrebno; potem to, kar je možno; in nenadoma delaš nemogoče. "

     - Frančišek Asiški

Naredite majhne cilje, ki vam pomagajo, da dosežejo svoj večji cilj. Ali ne kotičke in zmotno verjamejo, bi morali imeti možnost, da imajo vse naenkrat. Vzemite si čas in se dodatne izboljšave. Sčasoma, boste dobili tam.

"Praksa prijaznost ves dan vsem in boste spoznali, da ste že v nebesih zdaj."

     - Jack Kerouac

Prakticiranje prijaznost do drugih, ne samo, da jih z veseljem - to naredi si srečen, preveč.

"Če ne bo svoje načrte, bo nekdo drug dal v njihovo."

     - Tony Robbins

Anthony Robbins je javni govorec, psiholog in motivator in je udaril v mesto toliko s to ponudbo, ki sem jo na koncu rokopisa na listu papirja, ko sem bil star 21 let in ga pripnete na moji steni. Čeprav sem od leta preselil hišo, še vedno imam ta citat pripet na moji steni.

To je tako na mestu. Če ne boste dobili korak za danes in da svoje življenjske načrte, boš sleepwalk v nekoga drugega načrta.

Vedno bo družica in nikoli nevesta. Boste vedno bi nekdo drug denar, medtem ko se borijo za plačilo računov.

Polepšajte si dan z ustvarjanjem cilje in načrte. Privoščite si nekaj, da dela za in odmor iz primeža drugih. Te bomo morali naučiti, kako uspeti brez tebe.

load...