10 neverjetnih citatov, ki vas bodo motivirali, da sledite svojim sanjam | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 neverjetnih citatov, ki vas bodo motivirali, da sledite svojim sanjam

10 neverjetnih citatov, ki vas bodo motivirali, da sledite svojim sanjam

Po svoje sanje ni nikoli lahka pot, da sledijo in ne bo veliko ovir na poti. Takrat boste morda morali malo spodbude za opravljanje in da se držijo s svojim načrtom. Ko ste zelo zaposlen s svojim vsakdanjem življenju, je lahko hitro ujamejo v rutino in dovolite, da vaše sanje vzeti nazaj sedeža do konca svojega življenja, potem pa tvegajo še nikoli poskusili. Vsak velik dosežek se začne s sanjami, vendar je dosegel z vztrajnostjo, tako da se glasi teh deset neverjetne ponudbe, ki bodo navdihnili, da sledijo svojim sanjam.

1. "Nikoli ne bo sram! Tukaj je nekaj, ki jo bo imel proti tebi, vendar niso vredni moti s." - JK Rowling.

Vedno bo nekdo, ki bo poskušal prepričati, da so vaše sanje niso dosegljivi. Ti bodo z veseljem vam povem, da nimate kaj je potrebno, ali pa, da bi morali dobiti svoje noge nazaj na zemljo. Prezreti teh ljudi, so verjetno ljubosumni samo svoje ambicije in sanje vseeno.

2. "Ne morem si predstavljati, oseba postane uspeh, ki ne daje to igro življenja vse, kar je že dobil." - Walter Cronkite.

To pa je ravno govoril s človekom, ki je bila nekoč znana kot najbolj zaupanja vredno človeka v Ameriki. Vsakdo ima lahko sanje, vendar, če ne mu dati vse od sebe, ali si dal gor, ko bo dobil malo težko, si enostavno ne more nikoli uspeti. Ji daje vse, kar imaš, je, kako se sanje spremenijo v resničnost.

load...

3. "Ko pridete oviro, ga spremeniti v priložnost." - Mary Kay Ash

Mary Kay Ash, ustanovitelj Mary Kay Cosmetics, skoraj obupal in se upokojil, ko so jo spregledali za napredovanje na delovnem mestu, vendar se je odločila, da sledijo svojim sanjam in to je sama namesto. Ko boste to storili soočanju z izzivi na tej poti, izpolnjujejo jim na glavo. Ti vam lahko naučil nekaj dragocenih lekcij, ali vas celo postavila na bolj uspešno pot.

4. "Človek, ki premika gore začne z izvajanjem stran kamenčke." - Konfucij

To je še ena od čudovitih sledijo svojim sanjam narekovajih. Moraš nekje začeti in vaše sanje ne bo mogoče doseči čez noč, če pa vztrajati, boste dobili tam na koncu. Ta ponudba je za vse tiste ljudi, ki so mislili: "Nikoli ne bom prišel tja", ali "bo trajalo predolgo". Lahko izpolnite samo vsako vožnjo, en majhen korak naenkrat.

5. "Naša največja slabost je v obupal. Najbolj določen način za uspeh je, da vedno poskusiti še enkrat." -Thomas Edison

To slediti svojim sanjam citat prihaja iz človeka, ki je izumil električno žarnico, vendar ste vedeli, da je izumil tudi slikovno kamero gibanja, na fonograf in je bil prvi izumitelj zaposliti idejo masovne proizvodnje? Ta človek je sanje, dobesedno spremenila svet, zato je treba paziti, da njegove besede. Če ne bi bilo vse tako prvič, nato pa ga še ena iti, ker bo naslednjič, ko okoli vas bolje pripravljeni.

load...

6. "Ne pozabite, da proslavimo mejnike, kot ste pripravili za na pot naprej." - Nelson Mandela.

To je zelo pametno svetovanje za vsakogar, ki je po njihovem sanje. Pomembno je, da praznujemo vse manjših dosežkov na poti. Da vas motivira, da gredo za naslednji cilj in služi, da vas spomnim, da, čeprav lahko traja nekaj časa, da dosežejo končni cilj, ki ga napreduje proti njej.

7. "Sledi svoji intuiciji, poslušanje vaših sanj, svoj notranji glas, da vas vodi." - Katori Hall

Katori Hall je dramatik in novinar, in je bila prva črne ženske so, da je dobil Oliver nagrado za najboljši novi igri leta 2017. Kaj ji pravi, tukaj je to res. Sanje niso vedno popolnoma smiselno in čisti logiki lahko narekujejo, da sploh ne poskusite, včasih pa pač moral slediti, kaj počuti prav za vas in zaupanje v svoj občutkih.

8. "Da bi dosegli velike stvari, morate načrt in ni čisto dovolj časa." - Leonard Bernstein

Ameriški skladatelj, ki je verjetno najbolj znan kot avtor glasbe iz glasbenega Westside Story prinaša dve točki v enega v tej čudoviti ponudbo. Ne, ne moreš slediti sanje brez načrta, in če si preveč pozorno na to, verjetno nimajo dovolj časa, da to storite. Ne pustite, da vas odvrne, čeprav, ker so bile vse velike stvari, ki so bile dosežene v svetu storiti v omejenem časovnem obdobju.

9. "Edine meje zame so tisti, polagam na sebi. Lahko bi moje lastne sanje. «- Shelly Wu

Res je sicer, da je tisto, kar se ustavi večina ljudi po svoje sanje svoje self-dvoma. Premisli; Kaj se vam ustavi doseči vaše ambicije? Ali je to res, ker je to nemogoče sanje, ali je to zato, ker nimate dovolj vere vase?

10. "Moraš sanje, preden lahko svoje sanje." - APJ Abdul Kalam

Nikoli ne bo strah, da sanje, to je tisto, kar lahko navdih vas, da največ iz življenja in, če imate sanje, po njej in bi se vaše vse v njej. Naša sposobnost, da sanje je tisto, kar nas tako drugačen od vseh drugih bitij na planetu s. To je tisto, kar nam daje pogon, da bi se stvari zgodijo.

Katere so vaše najljubše sledijo svojim sanjam citati?

load...