10 neverjetnih inspirativnih citatov o resnični ljubezni | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 neverjetnih inspirativnih citatov o resnični ljubezni

10 neverjetnih inspirativnih citatov o resnični ljubezni

Prava ljubezen je eden od najmočnejših čustev na svetu, če ne celo najmočnejši. Ljubezen je lahko osvojiti vse, in to je ključnega pomena, da ne samo izgradnjo odnosov, ampak tudi v miru in harmoniji po vsem svetu.

Včasih, čeprav smo se tako obtičali pri opravilih z dneva v dan življenja, da smo pozabili, kako ljubiti. Pozabimo vse o moči in ljubezni, in kako lahko spremenimo svoje življenje na bolje.

Ljubezen je večna, in je bilo čutiti že tisoče let. Naši predniki so ga čutil in čutimo danes. Če imate občutek ljubil do zdaj in bi radi, da imajo na občutek za toliko časa, kolikor je to mogoče, ali če iščete inspirativno pick-me-up, kot je svet okoli vas počuti, kot da je to pozabil, kako ljubiti, pa si oglejte 10 naših najljubših citatov o ljubezni.

load...

"Ljubezen se začne mask, da se bojimo da ne moremo živeti brez, in vedo, da ne moremo živeti v njem."

     - James Baldwin

Ko smo se družiti z ljudmi, ki jim ne zaupate, smo pripravljeni našo obrambo. Mi delujejo del, nositi masko, ker se bojimo, da so sami. To je, kot da bi sami nas ranljiv in odprt za napad, ali celo posmeha.

Ko smo zaljubljeni, vendar pa menimo, da na enostavnost z drugo osebo, da smo odstranili naše maske. Mi jim zaupam brezpogojno, in smo sposobni biti sami okoli njih. Pretveza se nadomesti z iskrenostjo, obotavljanja, ki ga predanosti.

"Ljubite sebe najprej in vse, kar spada v linijo. Res je, da ljubiti sebe, da bi dobili kaj narediti na tem svetu. "

     - Lucille Ball

Prava ljubezen se začne z vami.

load...

Če ne ljubiš sebe, bo vse v vašem življenju trpi. Vaše delo bo trpel, vaši osebni odnosi trpijo, in vaše ljubezensko življenje bo neobstoječa.

Če želite, da nekdo drug v svojem srcu, morate najprej ljubiti sebe. Privoščite si toplo, bodite prijazni do sebe, in zgraditi svoj občutek samozavesti. Zaslužiš si. Šele potem lahko pride do prave ljubezni.

"Prava ljubezen je vedeti napake oseba je, in jih ljubiti še bolj za njih."

     - Anon

To je še ena od čudovitih citatov o resnični ljubezni. Ko iščete malo zabave, da ni napak posameznikove ste zaskrbljeni; hočeš samo videti svoje pozitivne. Ti si samo iščejo pravočasno.

Ko si zaljubljen, pa boste objemu osebo, od glave do pete. Ste izvedeli o svojih napak in jih imate radi, ker ste oba gola človeška bitja, ki imajo vprašanjih, madeže, slabosti in ki bi napake.

"Ljubim te ne zato, ker o tem, kdo ste, ampak zato, ker o tem, kdo sem jaz, ko sem s teboj."

     - Roy Croft

To je ena od naših najljubših citatov o resnični ljubezni vseh časov. Roy Croft res govori univerzalno resnico, ko pravi, da je prava ljubezen tista, ki nas naredi boljše ljudi.

Ko smo sami in nihče ne mara, da nismo sami. Lahko bi postala mračna, muhasta, in bomo morda zdravljenje ljudi z nespoštovanjem. Mi sovražim sebe.

Ko smo zaljubljeni, čeprav smo postali boljši ljudje. Kje, ko smo videli samo temo na svetu, zdaj vidimo svetlobo. Kje, ko smo naleteli, zdaj hodi z zaupanjem. To je zato, ker je naša ljubezen nas naredi močnejše in nam pomaga, da raste. Spominja nas, da je dobrota v svetu in da smo del nje.

"Saj veš, da je ljubezen, ko je vse, kar želite, da bi oseba srečna, tudi če niste del njihove sreče."

     - Julia Roberts

To je eden izmed zelo lepih citatov o pravi ljubezni, ki ga Julia Roberts; in ona je prav, ko opozarja, da je prava ljubezen tista, ki nam povzroča, da želijo najboljše za nekoga, tudi če nismo del tega.

To je kot da je vodja ekipe: ko je ekipa uspešna, vendar niste, vaša ljubezen za vašo ekipo pomeni, da jih še vedno hvalijo kljub svoj slab nastop.

Torej, ko je oseba, ki jo ljubiš je delal dobro, vendar niste, še vedno cheerlead njihov uspeh.

In ko je oseba, ki jo radi preselili v življenju, stran od vas, še vedno želite, da naredi dobro v življenju, ker prava ljubezen nikoli ne umre.

"Jaz ti ne bi mogel povedati, če sem te ljubil prvi trenutek, ko sem te videl, ali če je bil drugi ali tretji ali četrti. Ampak se spomnim na prvi trenutek, ko sem pogledal hodiš k meni in spoznal, da nekako ostali svet je zdelo, da izginejo, ko sem bil z vami. "

- Cassandra Clare

To ni ravno vedno lahko opredeliti, kaj prava ljubezen je; to je čustvo, kar menimo, da je nedvomno močnejši od nas samih.

Čeprav je težko določiti, kaj je prav, in ko smo jo prvič začutil, če druga oseba pomeni toliko, da vam, da nič drugega ni pomembno, veste, da ste v ljubezni.

"On ni tvoj princ očarljiv, če ne boste vedeli, da ste njegova princesa."

     - Demi Lovato

Za pravo ljubezen v razcvetu, zahteva dva človeka; dve sorodne duše.

Prava ljubezen cveti v odnosu, kjer bi dve osebi storiti ničesar drug za drugega. Govorimo o vrsti odnosa, če vam povem, se vsak dan, koliko misliš, da med seboj. Se zbudiš in obvestite svojega partnerja, ki jih imate radi, in jih opozoril na to ljubezen, ko se vrnete domov iz službe. Oni storijo enako, preveč.

"Ne gre za pomanjkanje ljubezni, temveč pomanjkanje prijateljstva, ki omogoča nesrečen poroke."

     - Friedrich Nietzsche

Nietzsche naredi zelo ustrezne točke, da ljubezen sama po sebi ni dovolj za ohranitev zakonske zveze; potrebujete tudi prijateljstvo.

Vaš partner bi moral biti tvoj ljubimec, vendar pa mora biti tudi tvoj najboljši prijatelj.

"Ljubezen nikoli ne umre naravne smrti. Umre, ker ne vemo, kako napolniti svoj vir. Umre slepote in napak in izdajami. To umre zaradi bolezni in ran; umre od utrujenosti, od witherings, od tarnishings. "

     - Anais Nin

Prava ljubezen nikoli ne bo umrl, če boste še naprej jo vodi. Če boste še naprej zdraviti svojega partnerja v zvezi; in če da jih spominja na vaše ljubezni do njih in koliko vam pomenijo; in če boste obdržali odnos močne in sveže s tem nove stvari skupaj, se bo tvoja ljubezen je večna.

Če pa ste zanemarjajo odnos, bo vaša ljubezen počasi izginila.

"Res je ljubezenske zgodbe nikoli ne bo končnice."

      - Richard Bach

To je eden izmed kratkih in preprostih, a zelo globokih citatov o resnični ljubezni. Če negovati svojo ljubezen, je tvoja ljubezen, da ne bo nikoli konca...

Kateri so vaši najljubši citati o resnični ljubezni?

load...