10 neverjetnih prednosti pisanja hvaležnega časopisa | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 neverjetnih prednosti pisanja hvaležnega časopisa

10 neverjetnih prednosti pisanja hvaležnega časopisa

Kot greste skozi dan, obstaja veliko pozitivnih in očarljiv stvari se zgodi, da vas, vendar vam pogosto jih ne spomnim in včasih sploh ne opazijo. To je "Zato vodenje hvaležnosti dnevnik lahko tako očarljiv za ljudi, saj omogoča nehate in opazili stvari, ki jih je lahko hvaležen. To je preprosta in lahka stvar, saj traja le nekaj minut svojega časa, vendar je lahko tako koristno. Tukaj je deset veliko razlogov, zakaj bi morali pisati svojo hvaležnost dnevnik in koristi, ki jih bodo pridobili s to početje.

1. Si lahko preko slabe stvari

Negativne stvari, ki se zgodijo v enem dnevu, so tisti, ki se držijo v tvoji glavi in ​​se lahko pogosto potisne pozitivne stvari iz glave. Vzemite si čas za tiho sedi in napišite dobre stvari, ki se ti je zgodilo, čeprav, in ne samo, da jih spomnite, vendar pa bo prav tako v ospredje.

2. Pisanje svojo hvaležnost dnevnik bo vaše življenje v perspektivi

Spomnite se, kaj moraš biti hvaležen za bo tudi pomagalo ohraniti stvari v perspektivi za vas. To vas bo ustavil fiksirno na nekaj težav na dan in vam pomaga uravnotežiti z dobrimi stvarmi.

load...

3. To bo vlak vaš um, da bi našli dobre stvari

Raziskovalci so dokazali, da bo vodenje hvaležnosti dnevnik dejansko vlak vaš um iskati pozitivne stvari v svojem življenju. V samo nekaj tednih, bo vaš nezavedni um začeli iskati pozitivne in boste začeli, da koristi od splošno bolj pozitiven pogled.

4. Bo Pisanje hvaležnosti dnevnik, da boste manj materialistično

Veliko stvari, ki jih imamo, da smo lahko hvaležni za stroškovno popolnoma nič. Vodenje hvaležnosti dnevnik vam bo pomagal videti, tako da bo manj skrbi z materialnimi stvarmi, da imajo drugi ljudje in boste postali bolj zadovoljni s stvari, ki jih imate.

5. Boste spali bolj razumno

Izkazalo se je, da je tisto, kar v tvoji glavi, tik preden greš spat, bo vplivala, kaj si sanjal. Torej, če ne želite, da se zbudiš v noči, ko je imel slabe sanje, si zapišite vse svoje pozitivne misli v dnevnik, tik pred spanjem. Boste dobili boljši spanec in vaše pozitivna čustva so bo okrepila, medtem ko si spal.

load...

6. To bo povečalo vašo samozavest

Vodenje hvaležnosti dnevnik se bo spremenila tudi svoje dojemanje sebe. Ko se zavedaš, da imate stvari, biti hvaležen za in vaš pogled na življenje se začne, da postane bolj pozitiven, boste začeli, da imajo boljše misli o sebi preveč. Videli boste, da ljudje pridejo na vašo pomoč in ne lepih stvari za vas in da bo povečala svojo samozavest.

7. Boste postali manj self-centered

Hvaležnost revija bo tudi misliš, da si več o drugih ljudeh in jih cenijo. Veliko tega, kar moramo biti hvaležni za prihaja od drugih. To je lahko v obliki pomoči in nasvet od prijatelja, da nasmehom od neznanec na ulici. Vse to vam bo pomagal, da se zavedaš, da s preprostimi, lepe geste, ki jih lahko naredi veliko razliko, da nekdo drug je dan preveč.

8. Postali boste bolj simpatična oseba

Hvaležnost nas naredi bolj zaupljivi in ​​ceni drugih ljudi in da bo vam veliko bolj pristopen in simpatično osebo. Konec koncev, bi ti naredil uslugo za nekoga, ki ni nikoli pravi "hvala"?

9. Hvaležnost je dobro za vaše zdravje preveč

Hvaležnost ni mogoče čudežno ozdravi bolezni, vendar pa lahko pomaga pri spodbujanju dobrega zdravja. Ob pozitivno duševno odnos zmanjšuje stres in krepi imunski sistem in ga bo tudi, da ste bolj sposobni mentalno soočiti z boleznijo.

10. Ti bodo srečnejši

Končni rezultat vseh teh subtilne spremembe, da je hvaležnost revija prinaša, je, da si bo srečnejši oseba. Boste pridobili bolj pozitiven pogled, boste manj skrbi o nepomembnih stvareh, in vaše splošno razpoloženje se bo spremenilo na bolje. Samo, da mislijo, da lahko dobite vse, ki jih pravkar zapisala nekaj vrstic hvaležnosti vsak dan.

Ali veste, nekatere druge ugodnosti pisanju hvaležnosti dnevnik?

load...