10 novoletnih resolucij, ki bodo vaše življenje spremenile bolje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 novoletnih resolucij, ki bodo vaše življenje spremenile bolje

10 novoletnih resolucij, ki bodo vaše življenje spremenile bolje

Tam bo veliko ljudi, ki sklepe novoletnih letos. Nekateri ljudje se držijo z njimi in mnogi ne bo, ampak nekaj ljudi bo sklepe, ki res ne spreminjajo svoje življenje. Ti ljudje se ne bo cilj, da padec velikost obleko ali jesti manj čokolade; bodo iskali, da bi obljube sebi, da bo prinesla resnične spremembe v svojem življenju. Torej, če želite, da novoletno resolucijo letos, da bo razliko, da si na teh desetih resolucij, ki bo spremenila vaše življenje na bolje.

1. Začnite poslušati svoje telo

Vaše telo je zelo dobro obvladajo, kaj morate storiti, in vam povedal, kaj potrebujete, če le bi dejansko poslušati, kaj se poskušam povedati. Ti bi shujšati, če ste jedli le takrat, ko ste bili lačni in ste prenehali jesti, ko ste polni. Saj ne bi dobili tako utrujeni, če ste pili vodo, ko ste žejni, in noge ne boli toliko, če imaš več gibanja. Poslušajte svoje telo in izvedeti, kaj se ti in ne boste imeli, da bi toliko resolucij novoletnih naslednje leto.

2. Watch manj TV

Televizija je največji pogovor morilec in čas odpadne je, da se zavežejo, da gledajo manj od tega naslednje leto in lahko narediti nekaj velikih sprememb v vašem življenju. Za začetek, boste lahko, da govori več s svojim partnerjem in okrepiti svoj odnos. Lahko bi porabili več časa s svojimi otroki, več vadbe, ali prebral nekaj dobrih knjig. Pustite TV ugasnjen bolj pogosto in ste se čudil, vse stvari, ki se jih je mogoče storiti.

load...

3. Pridobite več spanja

Pomanjkanje spanja lahko povzroči, da bi dobili razdražljiv, na teži, da naredi manj produktivni čez dan, in to lahko vodi v depresijo in tesnobo. Pojdi v posteljo malo prej, in si prizadevati, da bi dobili okoli osem ur spanja vsako noč. Opazili boste, da se jih veliko več storiti čez dan in se boste počutili bolj energična in srečnejši preveč.

4. Zmanjšajte kofein

Kofein je močan stimulans in to je zasvojenost preveč, tako da sklep o zmanjšati števila skodelic in kavo, ki jo pijejo in energetskih napitkov preveč. Kofein vam le začasen dvig in preveč kofeina vas bo živčnosti in povzročajo tesnobo. Če omejite kofein, da samo dve skodelici kave na dan, se boste počutili bolje, podnevi in ​​lahko bolj trdno spal ponoči.

5. Stop, ki želi, da si nekdo drug

Obstaja veliko stvari, ki jih lahko storite, da spremenite svoje življenje, ampak preden kaj od tistih, ki jih je treba sprejeti, kdo ste. Lahko izboljšati sebe in si lahko prizadeva za izboljšanje svoje veliko, vendar pa je treba naučiti ljubiti, kdo ste in sprejeti oba svoje dobre lastnosti in svoje napake.

load...

6. Bodi bolj radoveden

Naredite resolucijo letos, da se naučijo nekaj novega vsak dan, tako o sebi in svetu okoli vas. Če vidiš kaj na TV, ki ga ne razumete, poglej ga na Googlu in izvedeli več o tem. Rezervirajte si v na poti, da se naučijo novih spretnosti in brati, brati, brati! Več boste izvedeli, bolj boste rastejo, in bolj boste razumeli. Prav tako boste ugotovili, da je več boste izvedeli, bolj boste želeli izvedeti več.

7. Stop jedo junk hrane

Ena od največjih stvari, ki jih lahko storite za povečanje vaše zdravje bi bilo, da bi resolucijo novoletno jesti manj nezdrave hrane. Hitra hrana, predelane hrane, in pripravljeni obroki, vsi vsebujejo več soli in sladkorja, kot ga potrebujete in manj prehrano kot sveža živila. Zmanjšati količino junk hrane, ki jo jemo, in se boste počutili veliko bolje v sebi in to vam bo pomagal živijo dlje preveč.

8. Okrepiti svoj "ne"

Resolucija drugega novoletni, ki bi lahko spremenili svoje življenje, je, da se naučijo, kako reči ne, bolj pogosto in resno. Ustvarjanje več časa za sebe, ki jih učijo, kako reči ne z drugimi ljudmi. Reši, da se podjetje in prevzeti nadzor nad lastnim življenjem.

9. Ignoriraj negativnih ljudi

Obkrožite se s pozitivnimi ljudmi in da zavestno odločitev, da ne bo sprejela nobenega obvestila na vseh negativnih. Če imate sanje, ali prepričanje, potem vztrajati pri tem, in ne dovolite, drugi ljudje vas odvrne.

10. Čas, da na voljo za vadbo

Vaja se lahko izboljša vaše razpoloženje, da ste bolj samozavestni in, seveda, da boste fit in obdržati vaše telo deluje pravilno. Če mislite, da nimate časa za vadbo, obljubim si, da vam bo ta čas. To bo trajalo le pol ure vadbe na dan za vse razlike v vašem življenju.

Kaj resolucij vaše novoletne?

load...