10 odličnih načinov za učenje več o vaši osebnosti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 odličnih načinov za učenje več o vaši osebnosti

10 odličnih načinov za učenje več o vaši osebnosti

Veliko nas je, da smo dobri sodniki značaja, ki sami obkrožajo s pravimi vrste ljudi. Mi lahko mislite tudi vemo našu znotraj in zunaj, pa tudi tisto, kar naredi naš najboljši prijatelj klopi.

Toda koliko sploh vemo o sebi in naše lastne osebnosti?

Spoznavanje drugih ljudi, je nekaj, kar smo vsi naučili, da to od zelo mladih letih. Dejstvo je, od trenutka, ko vstopijo v predvajanje pero v vrtcu, smo v stiku z drugimi ljudmi in učenje o njih.

load...

Ampak zelo redko pa vzamemo čas, da razumejo več o sebi. Ali vemo, kaj naše temeljne vrednote? Kako dobro v resnici vemo sami?

Oglejmo si na 10 veliko načinov, da izveste več o vaši osebnosti.

Razumeti, kaj vaši Temeljne vrednote so

Ko ne razumejo, kakšne so vaše ključne vrednote, je lahko enostavno odneslo skozi življenjske počne stvari, ki jih navidezno nasprotujejo, kdo ste. Morda en teden si obrača navzdol mesa v restavraciji, ker ste videli članek o mučenja živali, samo da bi jedli zrezek naslednji teden, ker ", ampak zrezek dober okus."

load...

Spoznavanje moralne kode, ki vam bo pomagal, da boljše odločitve, ki izboljšajo vaše življenje in vas vodijo prizadeva za jasnejšo namen.

Imajo razmišljati o tem, kakšne so vaše top sedem ključnih vrednosti in jih zapišite na list papirja. Preživite nekaj časa počne to zato, ker so temeljne vrednote, kar vodi pogovore in vsakodnevnih odločitvah. Imajo razmišljati o stvareh, kot so varnost, celovitost, predanost, modrosti, sočutja, zabave, osebni razvoj, in tako naprej.

Temeljne vrednote so tisto, kar preprečuje eno osebo od vstopa v življenje kriminala, ali vzdržijo afero. Pomembno je, da veš, kaj je tvoje, je tako, da si nikoli ujet v situaciji, ko boste morali narediti kompromis raje ne bi.

Odkrijte svoje sanje

Naše sanje so tisto, kar ustvarja našo prihodnost. Brez naših sanj, se znajdemo stiskali v sanje drugih ljudi.

Sanje so namenjeni nam pomagajo graditi življenje želimo graditi, namesto, da bi nekdo drug graditi svoje.

Vaše sanje so prav tako pomembna kot vsak drug in so vredni preganja.

Ampak najprej morate vedeti, kakšne so vaše sanje so, tako da boste lahko izvedeli več o vaši osebnosti.

Če je, na primer, hočeš biti glasbenik, je preveč specifična, da rečeš "Hočem biti v bendu." Kaj instrument želiš naučiti? Kakšno pasu ne želite biti? Koliko ur na teden, kar potrebujete, da se zavežejo k učenju?

Zapišite 100 Vprašanja

100 vprašanj sliši veliko, vendar lahko to stori tok zavesti slog, tako da samo pour iz tebe.

Vzemite svinčnik in papir in si zapišite 100 vprašanj, ki so pomembna za vas. To je lahko karkoli, od "kaj bi jaz z veseljem zdaj", da "se bom osredotočil na svoje zdravje malo več?"

Kakšne so vaše Likes & mara

Ali res veste, kaj vam je všeč in? To je preprosto vprašanje, ampak če veš, odgovore, ki jih morda ne bo 100% prepričan, s tem, kdo ste.

Na primer, lahko si misliš, da kot take in take stvari, ampak to je zdaj čas, da se vprašamo, ali vam je všeč nekaj, samo zato, ker je priljubljen ali zato, ker vaši prijatelji všeč, preveč.

Ko sem bil mlajši, sem se, da sem rad šel ven pitje vsak konec tedna. Sčasoma sem ugotovil, da nisem. Ne več. Ampak zato, ker je moj najboljši prijatelj še vedno želel nekdo iti ven z njo, sem še nekaj časa, dokler sem moral ustaviti, ker me je oddaljila od kdo sem v resnici.

Definiranje vam je všeč in ni enostavno in je lahko res odpre oči. Lahko, na primer, se lahko odloči, da si dejansko všeč otroške tuši in ne boš šel na naslednjo vašega prijatelja.

Pomembno je, da ste prezreti zunanje reference pri ustvarjanju tega seznama in se osredotočiti na to, kaj vam je všeč in ne marajo. Ne razmišljam o drugih ljudeh in dodati nekaj, kar "všeč" seznama, ker je prijatelj ljubi, ko jo ljubim.

Kako drugi ljudje dojemajo vas?

Čeprav je to zagotovo ni pomembno, da je naša osebnost oblikujejo, kaj drugi ljudje mislijo o nas, lahko svoje mnenje o nas včasih bližje resnici, kot je naša, je od nas samih.

Težko je biti objektiven o sebi, da si vzamete nekaj trenutkov, da razmišljajo o tem, kaj so drugi je rekel o tebi. Ali so vam povedali, da imate nežen osebnost, ali pa so predlagali dobiš razrede upravljanja jeza? Ali ste neposredno z ljudmi in dobili tisto, kar želite, ali pa so ti posredni in vedno pridejo drugi najboljši kot rezultat?

Vprašajte se, kdo si zdaj

Kje si na v življenju prav zdaj, in kdo si ti? Ali ste ista oseba, s katero je bilo pred petimi, desetimi leti, ali pa so ti zdaj drugače? Morda nekatere vidike vaše osebnosti, so isti, drugi pa so se spremenili?

Spomnim se veliko ponudbo prijatelj, ki ga nisem videl že več kot deset let, je dejal, da mi je na naše srečanje:

"V nekaterih pogledih, se je veliko spremenilo, ampak tudi na druge načine se ni nič spremenilo na vseh."

Sem razmišljal o svojem življenju in spoznal citat velja za mene, preveč. Bil sem starejši in bolj izkušeni, vendar sem še vedno ohranil nekaj mojih mladostnih muhe, sanj in immaturities.

Kaj imate radi?

Kako pogosto res vzeti čas, da odkrijete, kaj pravzaprav tisto, kar nas veseli?

Zdaj je čas za vas, da se svinčnik in papir in zapišete seznam 10 stvari, ki bi vam srečnejši kot karkoli drugega. Pišejo o vsem, kar vam prinaša veselje, ali gre za nogometno tekmo ali gredo ven pitje s prijatelji.

Mogoče je malo stvari, kot je sladoled po dolgem, izčrpno dan v službi, ali pa boste dobili veselje od večjih stvari, kot so tropske počitnice.

Ali ste srečni v vaši karieri?

Tam je prišel čas, ko sem spoznal, da sem v napačnem delovnem mestu. Sem bil v njej 10 let in vedno mislil, da je, da bo moje delo za vse življenje.

Samo, nisem pričakoval mojo osebnost spremeniti na način, je to storila.

Če je vaša naloga je, v nasprotju z vašo osebnost prav zdaj, menijo, kakšno delo bi bilo bolj primerno. To vam bo dala dodaten vpogled v to, kdo ste.

Pisati dnevnik

Leonardo Da Vinci je bil slovi revija, vratar, ki je bil vedno pisati stvari navzdol v zvezke, da bi lahko razumeli več o svetu -, temveč tudi o sebi.

Iz tega razloga, predlagam, da vlagajo v reviji za vaše misli. Ta dnevnik z vami hraniti ves čas, tako da lahko zapišete stvari navzdol, kadar kaj pride k vam.

Ni pomembno, o organizaciji (Leonardo je super neorganiziran); tisto, kar je več, je, da ste za snemanje svoje misli. Sčasoma, si lahko ogledate prek njih in prepoznati vzorce, ki vam bo pomagal, da odkrijete več o vaši osebnosti.

Zanesite se na sebi za en teden

Nazadnje, ko smo popolnoma samozadostni, smo izvedeli še veliko več o tem, kdo v resnici smo. Odločite se za en teden prevzemanje odgovornosti za vse, od proračuna, da bi svoje odločitve na delovnem mestu.

load...