10 pogostih razlogov, zakaj ljudje starajo predčasno | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 pogostih razlogov, zakaj ljudje starajo predčasno

10 pogostih razlogov, zakaj ljudje starajo predčasno

Staranje je nekaj, da nihče od nas ne more izogniti vedno, vendar pa je precej čudno, kako nekateri ljudje se zdi, da se starajo veliko hitreje kot drugi. Nekaj ​​od tega je do genetike, in tam ni veliko vsakdo lahko storite za to, vendar je veliko tega, kar si nekateri ljudje starajo hitreje kot druge, je do svoje izbire življenjskega stila, in stvari, ki so v celoti izogniti. Če ne želite, da je eden od tistih ljudi, ki so videti deset let starejši, kot v resnici so, preberite deset razlogov, zakaj nekateri ljudje starost prezgodaj.

1. Stres

Ljudje, ki živijo z visoko stopnjo stresa v svojem življenju, so ena skupina ljudi, ki se nagibajo k videti veliko starejši, kot so v resnici. Če se vam zdi, kot da se prevažajo okoli težo sveta na svojih ramenih, boste videti, kot da preveč! Stres bo pokazal v obraz, z nastopom skrbi linij, in se bo pokazal na način hoje in na način, ki ga imajo sami.

2. Kajenje

Tako kot vse druge zdravstvene probleme, ki jih je treba skrbeti, če kadite, bo kajenje tudi, da ste starosti veliko hitreje. Kajenje bo povzročilo linije in gube, da se tvori v koži in bo razbarvajo zobe in morda celo gnilobe. Kajenje prikrajša svoje telo s kisikom in da bo vplivala na vašo kožo, mišice in vsak organ v telesu. Vztrajno kašelj, ki imajo veliko kadilcev ne bo izgledaš mlajši bodisi.

load...

3. Slaba prehrana

Če živite off hitro hrano in ne jedo dovolj sadja in zelenjave, boste l starostno hitreje. Sadje in zelenjava vsebujeta antioksidante, ki boj proti oksidativni stres. Oksidativni stres razgrajuje kolagen in elastin v koži in da bo povzročila povešanje in gube. Sadje in zelenjava vsebuje tudi veliko vitaminov in mineralov, da vaše telo potrebuje, da se obnovi.

4. Preveč izpostavljenost soncu

Izpostavljenost soncu je pomemben dejavnik v prezgodnje staranje. Ocenjuje se, da je 70% staranja kože nastane zaradi sončne svetlobe, zato si vzemite odmor v senci včasih in vedno nosite zaščito pred soncem. Sončna svetloba razgrajuje kolagen v koži in bo pospešila proces staranja.

5. Pomanjkanje spanja

Ko si spal, vaši možgani sproži sproščanje rastnih hormonov v telesu, kar je tisto, kar naredi svoje tkiv se obnovi. Če pogosto ne dobijo dovolj spanja, vaše telo ne bo imel dovolj časa za dokončanje tega procesa obnavljanja in da bo pokazal v svoji koži. Pomanjkanje spanja se bo tudi samo da boste videti utrujen, kar bo samo po sebi, da boste videti starejši.

load...

6. Alkohol

Pitje preveč alkohola redno vam bo postaralo preveč. Prekomerno pitje te dehidrira, in bo to povzročilo tudi strupene razčlenitev kožnih celic. Rezultat, ki je dolgočasno, brez življenja išče kože in zgodnji pojav gubic in gub. Pitje alkohola lahko povzroči tudi rdečico videz na licih in nosu.

7. Mežikanje

Koža okrog oči je zelo tanka in, če ne boste poskrbeli za svoj vid in moraš mežika videti stvari, lahko hitro pride do gubic okrog oči. Če potrebujete očal, ki jih nosijo, ker če ne, boste kmalu razvila kontrolno napravo linij. Redna uporaba kreme za oči pomaga preprečiti proge, ki sestavljajo okoli oči.

8. Sladkor

Boste že vedeli, da bo preveč sladkorja, da daš na maso, vendar ste vedeli, da pospeši proces staranja, kot tudi? Ko jeste veliko sladkorja, vaš krvni sladkor dvigne in da lahko povzroči stanje, znano kot Glycation, ki bi škodovala kolagena v koži in lahko pripelje do mlahave in gube.

9. Groba milo

Umivanju obraza z ostro milom lahko postavite let na vas. Ostre mila, ki so običajno alkalno, razčleniti kislo zaščitno plast olja na kožo. Sčasoma, da bo izsušijo kožo in gube se bo oblikoval. To je veliko bolje za vašo kožo, če uporabite nežen, PH nevtralen, čistilo in ne umijte obraz prepogosto, bodisi, ker da je preveč lahko povzroči prezgodnje staranje.

10. Odnos

Vaš um igra pomembno vlogo pri staranju, kot tudi. Morda ne boste mogli zadržati proces staranja s samo misli, vendar ni dvoma, da je, če mislite, da mladi in ti delujejo mladi, boste videti mlajši. Pozitiven odnos je verjetno pomeni, da bo ostal aktiven, boste še naprej skrbeti zase, in boste srečni. Vsi, ki bodo dodali do precej mlajši vas je videti.

load...