10 pomembnih odločitev, ki jih srečni ljudje naredijo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 pomembnih odločitev, ki jih srečni ljudje naredijo

10 pomembnih odločitev, ki jih srečni ljudje naredijo

Verjetno ste že slišali, da je biti srečna izbira, ki ste jih naredili. No, to je res, ampak to je le prva faza. Ko ste se odločili, da želite biti srečni, potem boste morali, da se odločitve, ki bodo dejansko prideš tja. Tukaj so deset odločb, ki so srečni ljudje, ki bodo odločitve, da bomo lahko vsi sprejmejo, da bi nas z veseljem:

1. Verjamejo v "nemogoče". Se odločijo, da sledijo svojim sanjam

Lahko, če želite, prezrete svoje sanje in verjamem, da se nikoli ne uresničijo. Srečen človek, čeprav, se odloči, da verjamejo v svoje sanje in jih upoštevajte. Prav tako se ne boji, da sanje, da je navidez nemogoče, se lahko zgodi.

2. Ti odločijo, da ne vidim težav, vidijo namesto nova vrata ali priložnosti

Srečni ljudje odpravili besedo "problem" za njihovo besedišča. Namesto tega vidijo izzive ali priložnosti. Se odločijo za ogled pozitivni v vsaki situaciji in se veselim, da se odpre nova vrata možnosti.

load...

3. Govorijo le dobro drugih

Iskanje krivde z drugimi ljudmi in hudobna je preprosta izbira, vendar ne bo človek srečen. Vesel oseba odloči, da si za dobro drugih ljudi, in ko ga ne najde, samo ne reči ničesar o njih, in ne Govorice o njih niti.

4. Se odločijo sprejeti, kar se ne da spremeniti, vendar so vedno lahko videli luč na koncu tunela

Vesel oseba ne jezen in zagrenjen, ko stvari ne gredo svojo pot. Vedo, da lahko pride do vzpone in padce v življenju in se odločijo, da sprejmejo, da kot dejstvo, vendar pa vedno lahko videli luč na koncu tunela.

5 so zbudili zgodaj zjutraj

Večina od nas dobili možnost izbire, včasih, bodisi ostati v postelji uro dlje, ali vstati zgodaj zjutraj. Soočajo s to izbiro, bo srečna oseba odloči, da bi dobili iz postelje. Obstaja dejansko nekaj znanost za to izbiro, saj redno vzorec spanja stabilizira ritmov vašega telesa in vam bo pomagal postaviti na miren razpoloženje.

load...

6. Izberejo reči "hvala"

Srečni ljudje odločijo, da je najboljše, kar imajo. So hvaležni za majhne stvari v življenju in potem lahko čez luno, ko se nekaj fantastično zgodi z njimi.

7. So skrbno izbrati svoje prijatelje

Ljudje, ki želijo, da bi bil srečen odločijo, da se obdajajo z veselimi, navdihujoče in pozitivnih ljudi. Vedo, da je beda lov, tako da ne bodo želeli biti v družbi pesimisti in negativnih ljudi. (Vas prosimo, da preberete članek o 10 vrstah ljudi, da iz svojega življenja tukaj).

8. Se odločijo, da ne izpolni svoje življenje z navlake

Srečni ljudje vedo, da bo preveč stvari in nepotrebne navlake jih povlecite samo navzdol in jih poudarimo. Se odločijo, da poenostavi njihovo živo, kolikor je to mogoče, in kupujejo samo stvari, ki jih res potrebujejo.

9. Se odločijo, da, ko se lahko

Dajanje je lahko koristno tako za darovalca, saj je sprejemnik in da je zato srečni ljudje so tisti, ki so se odločili, da je radodaren, ko se lahko. Pomagati drugim ljudem lahko neverjeten učinek na svojem razpoloženju in nas opominja, kako srečni smo, da bi lahko dal.

10. Izberejo dobro jesti

Dvojno slanina cheeseburger, sledi vedro sladoleda, lahko tvoja ideja nebes, vendar pa se boste počutili, počasno in znižajo svoje razpoloženje. Zato bodo srečni ljudje vedno izberejo zdravo možnost v meniju.

11. Se odločijo narediti stvari, ki bi jih z veseljem

Srečni ljudje so se odločila, da bo z veseljem in bodo aktivno iščejo stvari, ki vedo bodo pomagali, da ostanejo na ta način. Zavzamejo hobije, ki jih izvaja in jih ven in se družijo. Ti so se odločili, da svojo srečo prednostna naloga.

Ali želite deliti nekaj drugih nasvetov o tem, kako biti srečnejši?

load...