10 pomembnih razlogov za poslušanje vašega notranjega glasu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 pomembnih razlogov za poslušanje vašega notranjega glasu

10 pomembnih razlogov za poslušanje vašega notranjega glasu

Brez dvoma ste slišali ljudi govoriti o notranji glas. Toda kaj je to?

Obstajata dve glasovi znotraj nas - tisti, ki dela za nas, in tisti, ki deluje proti nam. Glas, ki deluje proti nam nima naše najboljše interesi pri srcu. To nam pove, da ne bo kaj in nas ohranja obtičali na istem mestu. To nas opominja, da nismo dovolj dobri, da imamo veliko razlogov, da se bojijo - in ne veselo. To je glasen, medenine in zelo zahtevno.

Vaš notranji glas je precej drugačna. To je bolj zadržana in sestavi. To je miren, ampak ima namen in prepričanje. In da ve, kaj je najboljše za vas. Nikoli ne dvomi, niti ne izkoristimo negativnosti. Namesto, da želi spodbuditi, da si po svojih najboljših močeh, vas potiska na veličino in sreče. To ne naroči, ampak spodbuja.

load...

Za katerega koli razloga, čeprav mnogi od nas odločijo za prezreti svoj notranji glas. To je velika napaka, da bi se vam preprečujejo sprostitev svoj resnični potencial. Oglejmo bližje pogled na 10 pomembnih razlogov za poslušanje notranjega glasu.

Vaš Inner Voice ugasne polnilo

Vaš notranji glas lahko pomagal priti naravnost do točke. Kaj to pomeni, da je vaš notranji glas je namesto overthinking stvari, ali pretirano analiziranje kaj lahko zareže hrup in zajame točno, kako se resnično počutim o situaciji.

Bolj si prisluhnite svojemu notranjemu glasu, bolje bo dobil na izrezovanje polnilo in dobili pravico do točke. Po drugi strani pa se počutite tudi počutim veliko o tem, sebe in svoje sposobnosti, da bi odločitev.

load...

Vaš notranji glas vas varuje

Nevarnosti so povsod. Ali je neznanec prosil, da te povabim na pijačo ali nevihta se začenja na pivo, se soočamo vsi odločajo, ali naj ostanejo ali teči.

Živali poslušati njihov notranji glas, ko se jim pove, da je zmanjkalo mesta pred cunami udari. To je zato, ker vedo, njihov notranji glas jih ščiti, zato bi bilo neumno, da ga ignorirajo.

Lep vas varuje - vendar le, če poslušate.

Vaš Inner Voice Odpravi anksioznost

Vsi se soočamo z izzivi in ​​ovire v življenju. Poslušam svoj notranji glas, ne bo jih odstranite. Kaj bo to odpravila, vendar pa je anksioznost in angst, ki pogosto spremlja izziv.

Ljudje, ki poslušajo njihov notranji glas in pustite, da jih vodi ni več skrbi o odločitvah. So prepričani, da bo jutri dobil razporejene jutri. Kaj se bo zgodilo zdaj, je danes.

Vaš notranji glas vodi in si sledijo - in ne obratno. Ko začnete zavedati tega, bo tesnoba postala stvar preteklosti.

Vaš Inner Voice You Gets Out Of Trouble

Vsi smo bili v primerih, ko nekaj ne počutijo čisto v redu. Tak položaj si naši možgani gredo v overdrive, saj začne boriti s problemom, ki poskušajo težko najti rešitev. To poskuša, da bi dobili občutek za reakcijo, da se počuti, morate biti ob, in poskuša najti pozitivne poti iz nje.

Naš notranji glas je tisto, kar se zanašamo na sebe ven iz teh težavnih razmerah, in to nam lahko celo preprečili znašli v takšnih položajih na prvem mestu. Ne skrbite manjka na nekaj, še posebej, če je menil, da je potencialno ribica položaj na prvem mestu. Poslušajte svoj notranji glas in se izognili položaju.

Vaš notranji glas vam pokaže svoj pravi namen

Fortune res prednost pogumni in pogumni so tisti, ki poslušajo njihov notranji glas.

Obstajajo tudi drugi glasovi govoriti z vami, vendar pa nimajo svoje najboljše interese na srcu. Želijo si, da visi nazaj, ostanejo v okviru svojega območja udobja in strahu življenja. To ni razkrila, da vas vaš pravi namen v življenju, saj je glas sam nima namena.

Vaš notranji glas, vendar pa želi, kaj je najboljše za vas. Poleg tega je vedno razkriva, da vam vaš pravi namen - kot tudi kateri poti naj skupaj hoditi.

To vam bo pomagalo, če želite izvedeti več o sebi 

Vaš notranji glas vas res pozna bolje kot veste sami. Dejansko, koliko nas zares vedeti sebe? Ko lahko poslušate na napačen glas in da bi napačne odločitve, boste borijo, da nikoli zares vedeti sami.

Bolj si prisluhnite svojemu notranjemu glasu, bolj boste vedeli o sebi. Odkrili boste, kako v trenutku odločilno odločitev brez zadržkov, kot tudi manjše odločitve brez zapravljanja časa. Boste raste tudi zaupanje in se naučiti zaupati sami več.

Vaš notranji glas je moralna

Se spomniš, ko si bil otrok in naredil kaj narobe? Vedel si, da boš zamočil in svoj instinkt, ki si priznati, da starši in učitelji.

To je zato, ker je vaš notranji glas moralno in vam bo vedno povedal, da stori pravo stvar.

To vam bo pomagal da bo bolj udobno s seboj

Ni vse nas bo priznal, da se udobno s tem, kdo smo. Ko smo zapustili hišo, smo nositi maske, tako da nam ne bo treba dati svoje prave sebe na zaslonu.

To je pogosto zato, ker se ne upošteva našega notranjega glasu. S sodelovanjem in poslušanje notranjega glasu na dnevni osnovi, boste lahko izvedeli več o sebi - in bo nato rastejo bolj udobno v svoji koži.

Ne pozabite, da vaja dela mojstra, in le z večkratnim poslušanjem svoj notranji glas lahko dobili boljši občutek za to, kaj si ti srečen. Poslušanje napačen glas nenehno vodi do napačnih odločitev, ki vam jemljejo bolj stran od sebe, in posledično knock vaše zaupanje.

Tune v vaš notranji glas vsak dan in pustite, da vas vodi. Zaupajte v to, da se dogaja, da vam pokažemo uspešno in uspešno življenje.

Vaš notranji glas vam prihrani čas

Slika scene: Imaš veliko odločitev, da, tisti, ki je potencialno življenje spreminja. Tvoj prijatelj je dal priložnost, da sočasno našel zagon z njimi, vendar je kljub temu, kako privlačna je to, da nisi prepričan. Torej, prosite svojega prijatelja za nekaj časa, da pride do odločitve.

Dnevi zapadejo v tednih in še vedno ne bo vaš um. To je zato, ker si ne dovolite, vaš notranji glas slišal.

Vaš notranji glas vedno vedeli, kaj je pravi za vas. S poslušanjem z njim in sprejemanju svoje mnenje, si lahko prihranite veliko časa.

Vaš notranji glas ima vedno prav

Preprosto povedano, vaša intuicija ni nikoli narobe. Morda ne počutim prav v času, vendar pa ima svoje dolgoročne interese na srcu.

load...