10 pomembnih razlogov za redno sam čas | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 pomembnih razlogov za redno sam čas

10 pomembnih razlogov za redno sam čas

Nekateri ljudje vam bo povedal, da je samota igrišče Satana. In medtem ko je res, da lahko sam preveč časa s svojimi mislimi, da se počutite tesnobe ali depresivno, porabi kratka časovna obdobja, ki jih sami tu in tam je bistvenega pomena za boljše, bolj premišljen in produktivnega življenja.

Renesančni genij Leonardo Da Vinci je vedel zelo dobro, da je bistveno, da je sam preživel časovnih obdobjih. S tem mu je dal priložnost za delo na svojih misli in prišli do novih idej. Pomislite: Kdaj ste prišli s svojimi najboljšimi idejami? Medtem ko ste sami, ali pa ste obkroženi z drugimi ljudmi?

Na žalost, naši urniki so tako povsem poln leta 2017, da se zdi, da je težko dobiti stran od množice za nekaj. Ampak, če ste že sprašujem, kakšen učinek je ta, ki ima v svojem življenju, tukaj je 10 pomembnih razlogov, da imajo redne časa zase.

load...

Sam čas vam omogoča, da Počitek

Leta 2017, smo vsi širša kot kdajkoli prej. Če nam ne bo na delovnem mestu, smo v telovadnici. Če nismo tam, bomo videli prijatelje. Če nismo tam, mi pomaga mama in oče premakniti hišo. In tako naprej.

Nenehno pa na zahtevo vam lahko na prste, vendar ne naredi dobro za vaš um. Raziskave so pokazale, da smo veliko več možnosti, da bo bolj učinkovito, produktivno in daje boljše rezultate, če vzamemo time-out zdaj in potem počitek.

Polnjenje baterij je bistvenega pomena za ohranjanje svoje energetske ravni navzgor. Odstranite se od hrupa redno, da bi ohranila svoj um osredotočen.

Sam čas razbremeni

Vsakič, ko ste okoli drugih ljudi, je vedno neke vrste pritisk.

Če ste v službi, pa je pritisk za doseganje ciljev.

Če ste se družim s prijatelji v baru, je pritisk, da je družaben.

In tako naprej. Toda, ko ste nekaj časa sami, vse to pritisk je izklopljen. Delate lahko na lastne hitrosti in to točno tisto, kar želite.

Ti naučiti biti manj odvisni od drugih

Mnogi od nas se zanašajo na druge ljudi narediti stvari. Če smo priklicati prijatelju in ga prosite, če želijo, da gredo do trgovin, smo razočarani, ko pravijo, da ne morejo priti.

load...

V bistvu smo tako razočaran, da smo ostali v, preveč.

Ko nekaj časa sami, boste spoznali, da vam ni treba druge ljudi, da ste srečni. Tu lahko najdete svojo srečo s tem, da so neodvisni.

Sam čas vam pomaga najti Your Own Voice

Kadarkoli ste se družim s skupino, pa naj bo to na delovnem mestu ali v družbenem življenju, ste nagnjeni, da gredo s tokom in sledite svoje mnenje.

To je isto, ali ste del političnega gibanja ali športnega kluba. Vi ste del kolektiva. Nisi posameznika.

Ko boste vzeli nekaj časa, da preživijo sami, boste našli svoj glas.

Sam čas vam omogoča, da naredite več

Ali obstajajo stvari, ki ste bili, ki želijo, da bi dobili storiti za nekaj časa, ampak samo niso imeli časa, ker ste bili tako zaposleni z drugimi ljudmi? Poraba časa sami vam daje veliko priložnost, da dohitijo na teh projektih.

Poraba časa samo vam daje možnost, da seznam opravil in delo skozi to hitrostjo. Morda obstaja nekaj opravila si v resnici ne želijo storiti, ko pa je nihče okoli vas zmoti, lahko dobite jih naredili in nato naprej.

Življenje bo enostavnejši

Življenje ni bilo mišljeno, da se zapleteno, vendar smo vse to je tako.

Poraba nekaj časa sam vas bo spomnil, da je življenje lahko enostavno, če ga pusti. Življenje ni nujno, da bi živel na milijon kilometrov na uro. Ni nujno, da se obravnavajo kot rase ali konkurence, če je oseba, ki naredi največ stvari zmaga.

Enostavno je lahko lepa.

Sam čas vas sprošča

Če ste bili občutek napeti in razdražljivi v zadnjem času, saj so ljudje nadležno ste, boste morda morali malo samote.

Sam čas vas popelje stran od socialne arene za nekaj časa, tako da lahko pomiri in premisliti stvari. Preostala v gledališču sporov ves čas lahko vozi kdorkoli okoli ovinka, zato je dobro, da nekaj časa sama in pridobiti nov pogled na svet.

In, hej, nas ustavi, ki ima polno o javno zlom!

Sam čas Lets You Think Globoko

Se mi zdi, da je moja najbolj produktivni in moder misli prihaja iz mene, ko sem vzeti hodi sam. Jaz zagotovo ne kovance, modre misli, kadar sem porabi svoj čas okoli drugih ljudi!

Če imaš projekt, ki ga bi res želeli delati, kot je umetniško delo ali roman, samo preživeti nekaj časa vam bo pomagal, da dostop do vašega podzavest, kjer globoke in ustvarjalne misli sredstva. Si lahko pokrije le v tem vodnjaku magije, ko ste sami.

Alone Times pomaga vašemu razmerjih

Ko ste nenehno preživljati čas z drugimi ljudmi, je težko razlikovati med folk. Si precej družiti z nikomer in vsakogar, ker niste povsem prepričani, kaj želiš od življenja. Ti si socialna kameleon, ki se zabavajo z vsemi.

Ko nekaj časa sami, boste dobili priložnost, da korak nazaj in oceniti svoje odnose. Dobiš boljše razumevanje o tem, kdo si v resnici, in ki bi radi, da visi okoli s. Morda boste prišli do spoznanja, da nekateri vaši prijatelji samo niso pravi za vas.

Boste Still Have Fun!

Strah, da preživljam čas, ki ga sami pomeni, da boste imeli manj zabavali?

Napačna.

Greš v kino, ki jih sami morda zastrašujoče na prvi, še vedno pa boste uživali v filmu. Ali res potrebujete znanca z vaše strani, da bi se smejali komedijo ali čutiti napetost iz triler? Seveda ne!

Prav tako bo nakupovanje je prav tako zabavno. Samo ta čas, lahko greš na vseh trgovinah, ki jih želite iti in se izognili tiste, ki jih sovražijo, ki radi svoje prijatelje.

load...