10 popolnih odgovorov, da bi nekoga, ki te bo sramoval zaradi prekomerne teže | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 popolnih odgovorov, da bi nekoga, ki te bo sramoval zaradi prekomerne teže

10 popolnih odgovorov, da bi nekoga, ki te bo sramoval zaradi prekomerne teže

Zdi se, da je nekakšen trend v teh dneh, to je, ko ljudje namenoma poskusil, da bi druga oseba sram svojega telesa, tako imenovani "body ponižujoča". To je lahko usmerjeno na tanke ljudi, ali prekomerno telesno težo ljudi, in to je grdo, kruto in brezsrčni muha, ki je namenjen bogat in slaven, tako kot je namenjena navadnim ljudem. Če boste kdaj znajdete cilj teh pripomb, nato pa ne pozabite, da so ljudje, ki pravijo, te stvari, ki bi morale biti sram, ne vas. Če imate pogum za njihovo uporabo, tukaj je deset super odzivi na ogenj nazaj na nekoga, ki skuša v sramoto vam za prekomerno telesno težo.

1. Samo smeh

Ljudje, ki stvari, kot je ta, so pogosto le razkazuje pred svojimi prijatelji, tako da je najboljša stvar je, da ni niti dignify svoj komentar z odzivom. Te se trudijo, da bi dobili odziv iz tebe, tako da samo smejal nazaj na njih in hoje.

2. "Ja, in ti manjka notranjo lepoto, vendar sem lahko dieto"

Nekateri ljudje bi rekli, da nikoli ne smeš iskati konfrontaciji, ampak včasih je nekaj le treba povedati. Povejte jim, da so popolnoma prav, ampak lahko bi bilo drugače, če ste se odločili, da bo, in jih spomniti, da ni ničesar, kar bi lahko storili, da določijo svoje težave. Okus lastne medicine morda celo dobro za njih.

load...

3. "Jaz lahko velik, vendar ne bom spal sam nocoj!"

Obstaja veliko fantov tam zunaj, ki imajo radi velike punce, kaj je tam treba sramovati? Možnosti so, da je to ime klicatelja, ki je osamljen, ali se ne bi čutili potrebo, da poberem na nekoga drugega. Lahko bi dobili srečo s tem odzivom in res zadel živec. Zdaj, ne bi bilo to sladko maščevanje!

4. "Nisem slišal tvoj fant kartonom sinoči"

Moraš imeti nekaj steklenico vleči tole off, ampak bo v redu in to je pravi "nazaj na ya" odziv na maščobe sramu komentarja. Ponavadi je v negotovih ljudi, ki se zatekajo k žaljive komentarje o drugih ljudeh, zakaj ne sejati nekaj seme dvoma v svojih glavah, so ga zaslužijo.

5. "Veš kaj, jaz sem tudi zdrav, srečen in vsebine"

Nekateri ljudje mislijo, da samo zato, ker ste prekomerno telesno težo, morate biti nesrečen o tem, da jim povem, da ste zadovoljni in popolnoma zadovoljni z načinom ste in jih ravno na to. Edina oseba, morate odgovoriti, je, sami, ne pa nekateri nevedni, kruti neznanec Hurling žalitve na vas.

load...

6. "Res bi morali nehati govoriti zase"

Pravzaprav je zelo malo ljudi, so, tako imenovani, idealno težo za svojo višino, tako vroče, nazaj s tem komentarjem in boste verjetno imeli osebo, se preverjanje v ogledalu, ko pridejo domov.

7. "Raje bi maščobe kot neumno"

Neumno je verjetno ena izmed lepših besed, ki bi lahko mislijo, da opisuje ljudi, ki se norčujejo iz drugih, zaradi svojega videza, ampak neumno bo naredil trik za zdaj. Oseba, ki lahko gredo tako nizko, da se norčujejo iz nekoga, kaj bi lahko bil žaljiv način, je tip osebe, ki nima inteligence, da se počutijo dobro o sebi, v drugih, bolj konstruktivnih načinov.

8. ".in Imam dva otroka in je živel polno življenje. Kaj pa ti? "

Bodimo iskreni. Življenje pa svoj davek na telesu, če ste živeli polno življenje, in da ni nič, da bi se morali sramovati. Tam je bil v zadnjem času trend na social media straneh matere objavljate slike sebe v bikinijih, razkazuje svoje strij in rahlo povešena Tums. Več moči za njih, smo rekli!

9. "No opazila, vsaj ni nič narobe z vašimi očmi"

Daj jim nagrado za opazovanje in ne pretvarjati, da si ni tisto, kar so. Ne morem komentirati nič več, ko jih strinja in jim backhanded kompliment skupaj z njim. Če lahko dobite ton glasovno pravico, lahko celo kažejo, da so njihove oči so edina stvar, ki je v dobrem stanju.

10. "Joj, smo slab dan?"

No, boste morali žal za te uboge, zgrešene ljudi, ki se zatekajo k ime kliče. Konec koncev, morajo voditi precej vsakdanje in dolgočasno življenje, če je edini način, da se lahko zabavajo je poskusiti in boli nekoga drugega.

Kako ustaviti nasilje in telesa sramotenja? Kakšni so vaši nasveti?

load...