10 preprostih načinov, kako olajšati vaše življenje in vaše srce postati srečnejše | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 preprostih načinov, kako olajšati vaše življenje in vaše srce postati srečnejše

10 preprostih načinov, kako olajšati vaše življenje in vaše srce postati srečnejše

Oh, za preprosto življenje! Mnogi od nas hrepenijo za preprostejše življenje, še tako malo nas storiti ničesar o tem. Namesto tega smo se kopičijo na pritiske in delajo sami v spin, ki poskušajo narediti nemogoče dolg seznam stvari, ki smo jih zadali, in zapuščajo ni časa sploh za preprostih užitkov v življenju. Moderno življenje ni zapleten, samo da bo na ta način, tako da se glasi teh deset preprostih načinov, da vaše življenje lažje in boste našli veliko več sreče v srcu tudi:

1. Ne kupujejo tisto, kar si ne more privoščiti

Ena od največjih vzrokov za stres in zapletov v našem življenju, je naše finance. Dan za dnem nas mika, da z oglasi za poceni in prosti kredit, in smo zavedeni v nakup stvari, ki jih ne morejo privoščiti. Lahko naredite svoje življenje vraga je veliko lažje z varčevanjem denarja za stvari, ki jih želite, in ne gre za "kupi zdaj plačati pozneje" opcijo.

2. De-nered vaš dom in da bo prijetno mesto, da se

Vodenje vaš dom urejen in dajanje stvari nazaj, od koder so prišli, bo vaše življenje veliko lažje. Uporaba malo organizacije življenja doma in vodenje stvari urejeno vas bo preprečilo izgubo stvari in prepreči da bi morali delati stvari v zadnjem trenutku.

load...

3. Slim navzdol svojih obveznosti

Oglejte si svoj dnevni urnik in se vprašajte, kaj je res, da je treba storiti. Prednost naloge in naj vas ne skrbi, če je nekaj manj pomembnih tistih ne dobijo dela. Ena stvar, ki mora biti vedno na seznamu je že nekaj časa zase in za svoje najdražje, tako da, če to ne obstaja, morate jarku nekaj drugega in se prepričajte, da je.

4. Nastavite si razumne cilje

Življenje je kontinuirano delo v nastajanju, zato ne pričakujte, da se danes vse narediti. Naučite se sprejeti, da če nekaj, kar ni mogoče storiti danes, nato pa ga ni mogoče storiti, in ne dovolite, da drugi ljudje vas potisnite v stvari. Poskrbite, da ne obljubljajo nemogoče, da sebi ali drugim ljudem, in življenje bo veliko lažje.

5. Poudarek na rezultatih

Biti zaposlen ne bo zagotovila z izpopolnjeno dan, vendar pridobivanje stvari narediti in bo naredil. Bodite dober pogled na delovna mesta, ki jih morate storiti, in se vprašajte, če so res potrebni in kaj boste dosegli tako, da jih delaš. Če ste vedno čist avto v petek, ali je to potrebno ali ne, zakaj ste vedno očistiti avto na petek?

load...

6. Stop skrbi za stvari, ki jih ne morete spremeniti

Ali nekaj o stvareh, ki jih lahko nadzirate in ne skrbeti, tiste, ki jih ne more. Včasih se dogajajo slabe stvari, ki jih lahko storite ničesar, tako da, če se osredotočite svoje misli na stvari, ki jih lahko spremenite, boste veliko srečnejši.

7. Stop išče popolnost

Življenje ni popoln, nismo popolni in stvari, ki jih počnemo, ni treba biti popoln niti. Pomislite na to, kot da bi iz pregleda. Ali je bolje opraviti izpit z oceno B, ali pa je bolje, da v celoti ne, saj ste porabili preveč časa na prvo vprašanje, trudijo, da bi bilo popolno?

8. Pojdite spat pravočasno in določiti meje za delo, počitek in igro

Ti si odrasel, tako da lahko v posteljo, če vam je všeč, kajne? Narobe! Bivanje do pol noči do konca en projekt se boste utrujeni za dokončanje projektov, ki smo jih za jutri samo. Ne boste mogli dobiti tiste druge projekte narediti bolj učinkovito, tako da veš kaj? Boste morali delati pozno jutri preveč. Nastavitev meje za delo, počitek in igro, ter ohraniti življenjsko preprosta.

9. Ne bojte se, da zaprete

Vsi veliki motivacijski govorniki vam bo povedal, da so zmagovalci ne nehal, ampak ali to pomeni, da so vsi zmagovalci srečni? Če je nekaj v vašem življenju vam povzroča preveč stresa in kar si nesrečen, potem kaj je smisel? Držite svoje roke in rekel: "Jaz tega ne more storiti", je lahko znak moči, tolkel svojo glavo po nepotrebnem pred zid je znak šibkosti.

10. Ali stvari, ki so vam všeč

Če delaš nekaj, da boste uživali, nato pa, da stvar je enostavna. Poskusite uporabljajo, da bi vse, kar počnete, vključno s svojo službo in druge stvari, ki zasedajo svoj čas. Ne delati posel, ki ga sovražim, samo zato, ker denar je dober ali kdo pričakuje, da jo narediš, so stvari, ki jih z veseljem, potem življenje bo enostavno.

Ali imate druge nasvete o tem, kako da bo vaše življenje lažje in vaše srce srečnejši?

Vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...