10 preprostih nasvetov, kako naj ljudje všeč | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 preprostih nasvetov, kako naj ljudje všeč

10 preprostih nasvetov, kako naj ljudje všeč

Kako dobiti ljudi, da ti je všeč? Kako postati bolj privlačna? Nekateri ljudje pravijo, da jim je vseeno, če je ljudem všeč ali ne, ampak za večino to ne drži. Večina od nas želijo biti všeč, če menimo, da nismo sprejeli ali všeč, potem je to lahko zelo vznemirljivo. Ne moremo, seveda, bo všeč vsem, vendar smo lahko sprejmejo ukrepe, da bi sami bolj simpatična. Biti všeč je več, kot le dober bonus za ego, pa tudi zmanjšuje stres, povečuje naš občutek za dobro počutje in omogoča življenje na splošno lažje in bolj prijetno. Tukaj je deset preprostih načinov, da lahko dobiš več ljudi, da ti je všeč:

1. Bodi bolj vljuden, nikoli ne zapustijo svoje čudovite načine doma

Take besede so "prosim" in "hvala", nikoli ne gredo iz mode, vendar pa se pozabiti, v današnjem svetu je zaseden. To ne bo veliko truda, čeprav, da je vljuden in res ne zavzame veliko svojega časa. Torej, ne pozabite, vaš P in Q je, ko ste ven, pa še dolgo pot k sebi, se všeč.

2. Kako dobiti ljudi, da ti je všeč? Nasmeh!

Nasmejana je najenostavnejši način, da postane bolj simpatična. Pristen nasmeh bo tiste okoli vas srečnejši in tudi vi. Ljudje ne želijo, da se okoli drugih ljudi, ki gredo, da jih znižajo, tako da nasmeh in vam takoj postane nekdo, ki je drugi želijo, da se okoli.

load...

3. Privoščite drugim, kot bi želeli, da se obravnavajo

To je zelo enostavno pravilo slediti, če želite več prijateljev. Saj ne bi bilo všeč, če je nekdo nesramen do vas ali prezreti svoje probleme in potrebe, tako da ne stori drugim. Če daš ljudem okoli vas enako raven spoštovanja, ki bi si radi njih, da vam bodo seveda mislim nate, kot dopadljivi osebe.

4. Poslušaj; in biti dober v tem!

Biti dober poslušalec je še en velik namig o tem, kako dobiti ljudi, da ti je všeč. Dati ljudem priložnost, da se njihovo stališče ali njihove zgodbe so, in bodo želeli ponovno govoriti s tabo. Vsi imamo veliko stvari, ki jih želimo povedati, da imajo drugi priložnost za pogovor in na ta način boste izvedeli več preveč.

5. Vedno biti pošten, pregleden in res

Vedno je v vašem interesu, da sem iskren z ljudmi. Pravi prijatelj nikoli ne bi lagal in, če dobiš ugled za pripovedovanje zgodb, potem nihče ne bo nikoli verjel besedo povedati, ali želite, da se okoli vas. Odkritost vam daje pridih integritete, da bodo ljudje spoštujejo in zaupajo.

load...

6. Pravica znesek stiku z očmi nikoli ne boli, vendar ne pretiravajte!

Če menite, da ljudje ne maram, je mogoče, da ste pomotoma oddajajo napačne signale skozi govorico telesa. Če ste gledal off v vesolje, kot je nekdo govoriti z vami, potem iščete dolgčas, nepristranski in nesramen. Naredite primerno količino stik z očmi z ljudmi, ko govorijo, vendar ne stare! To je prav tako nesramen in celo nevarne.

7. Pokaži malo empatijo, sočutje

Biti sočuten in kaže iskreno sočutje je še en dober namig o tem, kako dobiti ljudi, da ti je všeč. Prikaz nekoga, da razumete, kako se počutijo, je odličen način, da se jim, da se segreje na vas. Preprosti stavki kot "razumem" ali "Točno vem, kako se počutiš", omogoča, da oseba, ki ve, da ste na skupne in to dokazuje, da ste nekdo, ki jih je mogoče govoriti.

8. Ponudba za pomoč, radodarni, kažejo, prijaznost

Ponudbe za pomoč, še tako majhna, bo tudi pomagalo, da bi ljudje, kot si ti. Pokaži malo dobrote, ki jih ponujajo, naj enega od svojih težkih vrečk, vprašal, če hočejo na kavo, ko greš za eno ali ponuja nekoga dvigalo v avtu. Te majhne stvari stalo nič in vam ne bo v napoto, vendar pa bodo cenili in se spomnil.

9. Hvalite, laskajo in kompliment ljudem; Vedno to iskreno, iz srca!

Vsakdo ima rad, da je treba pohvaliti, zato ne pozabite povedati, kdo, kako velika je njihova nova knjiga, kako lepo je svojo novo obleko ali kako velik je njihova nova pričeska videti. Če kompliment je resnično, bo druga oseba, ki je vesel, da ste opazili, in počaščen, da ti ni vseeno.

10. Govorica telesa trik, ki deluje: rahlo nagnite glavo, ko govorimo

Še en jezik tip telesa, kako dobiti ljudi, da ti je všeč, je, da ne izgleda preveč samozavestna in dominantna v pogovoru. Rahlo nagibanje glavo na eni strani kaže na osebo, ki vas zanima, kaj pravijo in izgleda manj agresiven, kot se sooča nekdo kvadrat naprej. Učinek te poze je utemeljen v znanosti, kot takrat, ko nagnete glavo, ga izpostavljate vratu in arterijah v osebnost in jim pove, da niste ven na boj, si želijo biti prijatelji.

Kako dobiti ljudi, da ti je všeč? Ali imate druge nasvete deliti?

load...