10 preprostih nasvetov o tem, kako se počutite manj nerodno na zabavah | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 preprostih nasvetov o tem, kako se počutite manj nerodno na zabavah

10 preprostih nasvetov o tem, kako se počutite manj nerodno na zabavah

Stranke naj bi bilo zabavno, vendar je za mnoge ljudi, stranke so stvar za bati, saj jih čutijo tako nerodno in neprijetno. Strah, da so v sobo, polno tujcev je bolj pogosto, kot si morda mislite, vendar je mogoče premagati. Če ste eden izmed tistih boji strank, nato pa preberite te deset preprostih nasvetov o tem, kako premagati ta strah in se počutijo manj nerodno na družabnih dogodkih:

1. Ne poskušajte tako težko

Poskusite se sprostiti, ne sebe ne pritiskajte premočno in biti samo ti. Overthinking razmere in skrbi preveč o vtis, da si bo dala bo samo vam še bolj živčen. Če ne morete najti pogovor z eno osebo, potem pa naprej in preprosto vzeti vsak trenutek, saj prihaja.

2. Smile

Ne stati v kotu sobe s prekrižanimi rokami in mrk na obrazu. Nasmeh in sprejme odprto držo, z rameni nazaj in rokami ob telesu. Na ta način se vam zdi, da so bolj odprti in prijazni ljudje bodo bolj pripravljeni, da vas pristop.

load...

3. Nositi obleko, ki vam ustreza

Naj vas ne premami v nošenje izdelovalcev oblačil, ki jih ne udobno. Kolebanje precariously na petah, ki se jih ne uporabljajo za nošenje, ali imajo stalno potegnite rob svoje krilo dol, ker je krajši, kot bi si res želel, je ne bo, da se boste počutili udobno sploh.

4. Bodite pozorni na sorodnih duhov

Saj ne bo edina oseba na zabavi občutek, kako delate, zato pazi za druge. Tudi oni so verjetno iskali, da bi našli nekoga za pogovor ena proti ena, tako da lahko pomagajo postaviti drug drugemu v obraz.

5. To je povsem sprejemljivo, da se pridružijo v pogovorih nekoga drugega

To je družbeno sprejemljivo, na zabavi, da poskusite in pridružijo skupinski pogovor ali poskus, da začne pogovor s popolnim tujcem. Nekatere skupine morda že globoko v razpravi, vendar to zagotovo ni nesramen, da poskusite in se pridruži.

load...

6. Pojdite s prijateljem

Če veste, da vam ne bo vedel kdo drug na zabavo, nato pa ob prijatelj z vami bodo stvari veliko lažje. Ti lahko delujejo kot vašo podporo in vaše krilni človek, vendar ne preživijo ves svoj čas z njimi, ali pa ne bo izpolnila nikomur novo.

7. Nimate biti nor stranka živali

Ne dobijo obesil na prepričanju, da imajo dober čas na zabavi, morate biti nora zabava žival, ki je središče vse pozornosti. Večina ljudi so popolnoma vsebine tiho govoril z majhno skupino prijateljev in samo eno ali dve osebi, ki jih ne poznajo. Pravzaprav so tako kot vi.

8. Ne overanalyse pogovorov

Ljudje se ne bo obesil off vsako vašo besedo ali vas soditi na zabavi; so samo tam za kramljanje. Ne overthink vse, kar rečete, niti poskusiti in iskati neke vrste reakcijo od ljudi, saj bo to samo, da se počutite bolj sramežljiv in neroden.

9. Vprašajte veliko vprašanj

Prosi ljudi, vprašanje je najlažji način, da začnete pogovor. Ljudje samo radi govorijo o sebi in svojih odgovorov bi lahko privedlo do bolj zanimiv pogovor. Lahko bi jih vprašal, kaj delajo za življenje, kje so dobili to lep obleko ali so znana gostitelja za dolgo.

10. Pomislite vzor

Če ne sram ali nerodno nato poskusite in mislim, prijatelja ali slave, ki je bolj odhodne in si predstavljati, kako bi se ukvarjajo s položajem. To se ne bo spremenilo, kdo ste, vendar pa vam bo pomagal z nekaj idej, kaj naj rečem in kako se obnašajo.

Kako premagati sramežljivost in socialne anksioznosti? Ali imate druge nasvete o tem, kako se počutijo manj nerodno na zabavah?

load...