10 preprostih nasvetov o tem, kako se usposobiti za srečo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 preprostih nasvetov o tem, kako se usposobiti za srečo

10 preprostih nasvetov o tem, kako se usposobiti za srečo

Nekaj ​​let nazaj sem bil v večji rut. Imel sem nekaj stvari, ki me malo srečen naredili; Živel sem v mojem najljubšem mestu, in sem imel dobro službo, da sem užival.

Vendar je bilo veliko preveč stvari, ki so me povlečete navzdol. Za začetek, nisem počutim, kot da je šlo povsod v življenju. Počutil sem se, kot da sem bil stagnira, da je življenje me je mimo. Nisem bil na počitnicah že več kot pet let, in sem bil z enim predolgo.

Ampak sem ugotovil, da bi lahko vse te stvari enostavno spremeniti, če bi preprosto sprejela bolj pozitivno, srečnejše stališče.

Konec koncev, se vse začne s srečo. Ko ste zadovoljni, da ste v boljšem položaju, da gredo ven in doseganje stvari.

Sreča ni nekaj, kar je težko dobiti, in to tudi ne bi smelo biti nekaj, kar moramo počakati, da pridejo k nam. Poleg tega, življenje ne gre za zmago ves čas. Tam se bo čas, ko ste izgubili, in da bodo dnevi, ko se stvari pač ne gredo svojo pot. Vendar je pomembno, da vlak si srečen, tako da, tudi če imate slab dan, boste našli žarke sonca, ki vam omogočajo, da glavo gor.

load...

Če pa srečnejši je eden od vaših sklepov letos, tukaj je 10 preprostih nasvetov o tem, kako se vlak da bi bila srečna.

Privoščite si nekaj, da se veselim

Kadarkoli sem vprašal ljudi, kaj bi bi jih z veseljem, so zelo redko reči "ob nekaj veselim." Toda, ko sem to omenil na njih, njihove oči polepšajo in se strinjajo, da imajo nekaj, da se veselim, da je res as.

Vsak dan, da si nekaj, da se veselim, da v večernih urah. To bi bilo nekaj tako majhen kot kos čokoladne torte, ali pa bi se zvečer ven v kino. Zaslužiš si.

Cut Out kratkotrajno obravnava

Kdaj imeli slab teden, ki vas je usmerjeno na več kot nekaj kozarcev vina? vse, kar imamo. Včasih sem slediti plapolajo vrstic s fantom z nekaj kozarcev vino, da bi sam bolje počutil.

load...

Nisem počutim bolje - vendar le začasno. Naslednje jutro, vedno sem se zbudil z glavobolom in celotne obremenitve grenkih obžalovanja. Dejansko sem se vedno počutil slabše po priboljšek.

Namesto, da se zdravljenje z "vesti", ko se počutite modro, saj je vzrok za vašo srečo.

Preživite preudarno

Kot kratkoročne vesti, nakupovanje je pogost način, da sami počutijo bolje, kadar smo imeli slab teden. Seveda, nakup novih vrhovi in ​​čevlje nas osrečuje - vendar le za nekaj časa.

Seveda, lahko porabi denar prinese srečo, vendar je pomembno, da ste ga porabili pametno. Na primer, da porabijo veliko denarja za zdravo hrano, ker vem, da je moja prehrana bistveno za moje dolgotrajne sreče.

Drugi porabili svoj denar za svoje strasti, medtem ko ga vlaga zato, ker jim to daje občutek finančne varnosti, in s tem sreče.

Ne bojte se, da delajo napake

Kdaj premagal sebe, ker si naredil nekaj narobe? Res imajo. Ampak jaz več ne!

Sčasoma sem ugotovil, da je v redu, da delajo napake. Konec koncev, so tudi največji ljudje na planetu ni na nekaj.

Napake nas učijo, kako, da ne bo nekaj narediti. Dokler se učiti iz svojih napak, smo popolnoma v redu. Sprejmite svoje napake in jih uporabiti za izboljšanje.

Stop si prizadevajo za najboljše

Raziskave kažejo, da so ljudje, ki vedno si prizadevajo za najboljše redko srečen. Zakaj? Ker oni so le redko zadovoljni.

Ko si prizadevamo za absolutno najboljši, ste se borijo, da bi vaš um se o nečem. In ko končno sprejeti odločitev, jo ponovi znova in znova v tvoji glavi, skrbi, da ste storili napačno stvar.

Če želite biti srečnejši, da je čas, da začnete postane tisto, kar je znano kot zadovoljevalca, ki je oseba, ki sprejme odločitev takoj, ko so naleteli na nekaj, kar ustreza njihovim najbolj osnovnih kriterijev.

Najti načine za Boost Your Energy

Skupna značilnost žalostno, navzdol na svoje pete ljudi, se sesedel ramena, otrpel jezik telesa in utrujenost.

Srečni ljudje, nasprotno, ponavadi premetavati, živahna in energična duše.

Če želite biti srečnejši, vam priporočam, da poiščejo načine za povečanje vaše energije. Lahko bi dobili več energije skozi vaše prehrane ali z vadbo. Kar dela za vas. Mogoče tako!

Ukrepajte!

Ali veste, kaj vas loči od uspešnih, srečnih ljudi? Talent?

Mogoče, vendar zagotovo ni zagotovo.

Ne, ena stvar, ki vas loči od uspešnih, srečnih ljudi je, da so bili prisiljeni ukrepati.

To je enostavno, da prevzame to srečo in uspeh (kar pogosto gredo z roko v roki) so prirojene, vendar niso. Namesto, ukrepanje je vzrok za uspeh. Torej, postaviti nekaj ciljev, da nekatere cilje, in začeli delati do njih. To bo vaše življenje smisel in, nenazadnje, nekaj sreče.

Sleep Več

Spanje je zelo pomembno za pomoč naš um in telo, da si opomore od prejšnjega dne. Ko ne bomo dobili dovolj spanja, lahko dohitijo nas čez čas, in to vpliva na naše razpoloženje na slabše. Pomisli nazaj v čas, ko ni dobil nobene v bližini, kjer dovolj spanja, preden pomemben dan v službi. Bili ste Pijan in razdražljivi, kajne?

Namesto da bi dobili nekaj odlomki spanja tu in tam, zakaj ne gredo v posteljo ob določenem času in dvig v določenem času?

Preživite časa z ljudmi, katerih podjetja uživate

Pravijo, da je samota igrišče Satana, in oni so gotovo prav. Več časa boste porabili sam s svojim lastnim umom, lahko bolj enostavno slab misli prikradejo v glavo.

Preživljanje časa z ljudmi, ki jih imate radi, je ključnega pomena za vašo srečo. Vaša družina in prijatelji vam lahko pomaga, da se počutijo bolje o življenju, in vam ne bo zapustil z vsemi obžaluje kasneje, da si ne preživijo dovolj časa z njimi, medtem ko so bili okrog.

Stop Zaskrbljujoči

Sliši se preprosto dovolj, ampak vsi vemo, da je prenehal skrbeti zelo težko stvar.

Če pa želite biti srečnejši, da je nujno potrebno, da jih preuči svoje skrbi in poskusite narediti nekaj o njih. Če so vaše skrbi produktivni, to pomeni, da so stvari, ki jih lahko storite, da zmanjšujejo dejavnike tveganja.

Na primer, če je eden od vaših skrbi, da lahko izgubijo na počitnicah, zmanjšati tveganje, ki ga nosi zemljevid z vami.

Bolj kot karkoli, čeprav, zaskrbljujoče pomeni, da živimo v prihodnosti. Namesto, morate poskusiti, da gredo s tokom, naj kar bo bo, in živijo trdno v sedanjosti. Uživaj v trenutku!

Kako postati srečen? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...