10 preprostih nasvetov za ženske o tem, kako se počutite privlačne in samozavestne | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 preprostih nasvetov za ženske o tem, kako se počutite privlačne in samozavestne

10 preprostih nasvetov za ženske o tem, kako se počutite privlačne in samozavestne

Biti privlačne in žensko začne od znotraj vas, je o tem, kako se počutiš in kako prepričani ste v sebi, bolj kot se je o tem, kako ste videti na zunaj. Če se vam zdi privlačna in zaželena, potem pa bo. Torej, preberite deset nasvetov in ugotovite, kako lahko počutijo bolj ženstvena, lepa in privlačna:

1. Obleka tako, kot želite, da se počutijo

Naš prvi namig o tem, kako se počutijo privlačne in samozavestne je izbrala obleko, ki se boste počutili ženstveno in privlačno, vendar nosijo oblačila, ki se boste počutili udobno preveč. Eksperimentirajte z garderobo in nositi tisto, zaradi česar se počutiš privlačno in samozavestno, vendar ne neprijetno, da se vse sešteje k splošni lepe slike, ki jih projiciramo.

2. Nosite dober parfum

Drug velik namig o tem, kako se počutijo privlačne in samozavestne je, da nosijo veliko parfum. Ko vonj dobro, se počutite dobro in veliko vonj vas bodo opazili. Uporaba dišeče telo losjoni in vlažilci in si privoščite nekaj fine parfume, boste veseli, da ste naredili.

load...

3. Uživajte se z očmi, ki so jih fantje

Poskusi, da ne bo v zadregi, ko je fant vas preveri ven, on ni vzel na znanje svojih napak, on vas občudujejo! Več o tem, da je všeč, ko ljudje mečejo pogled, to je kompliment, tako da ga Lokali in občutek privlačna!

4. Ne izogibati stiku z očmi

Naslednji namig o tem, kako se počutijo privlačne in samozavestne, je bilo krepko. Tvoje oči so lepe, in očesni stik s fantom, se boste počutili privlačne preveč. Lahko prevzamejo nadzor nad pogovorom s svojimi očmi, zato ga Probosti z nasmehom in pogledati globoko v oči, boste imeli ga zasvojen!

5. Nosite privlačno spodnje perilo (nihče ne bo videl, a veš)

Kaj nosite pod vašo obleko je prav tako pomembno, kako se počutiš, kot tisto, kar nosite na zunanji strani. Čutna, svileno perilo lahko vaš skrivnost, vendar se boste počutili vse bolj ženstveno in privlačno za to nosi.

load...

6. Razvajajte

Še en dober predlog, kako se počutijo privlačne in samozavestne, je, da si zdravljenje rdečo preprogo in si privoščite masažno dan. Ko veš, da je vse popolno, od glave do prste, se boste počutili kot dama in se boste počutili bolj samozavestni o sebi preveč.

7. Vaja in dobili fit

Delo ven ne gre le za hujšanje, vam bo dal tudi več zaupanja in izboljšati svojo držo preveč. Če menite, da fit in videti dobro, se boste tudi počutili privlačno in bolj privlačna.

8. Practice

Naslednji dober nasvet o tem, kako se počutijo privlačne in samozavestne je preprosto vaditi. Vaja dela mojstra in najboljši način, da svoje ženskimi čari je z nekaj spogleduje. Nekaj ​​zabave in flirt, ko boste dobili priložnost; svetloba spogleduje bodo izboljšali svoje "Coquet" sposobnosti in da se boste počutili odlično.

9. Osredotočite se na svoje najboljše lastnosti

Če si kaj, boste ugotovili, da se osredotočite na negativne stvari o sebi. Izklopite, da samostojno kritizirali glas v notranjosti glave in namesto tega osredotočiti na tisto, kar veste, da je veliko o vas, to je še en čudovit namig o tem, kako se počutijo privlačne in samozavestne. Morate zaupanje, predvsem pa, da lahko žensko in privlačna stran od vas prišel ven.

10. Bodi ponosen na to, kdo ste

Kako biti privlačna in samozavestni? Verjeli ste že! Če ste sami povedali, da ste privlačni in žensko, nato pa bo. Lahko poskusite vse trike v knjigi, ampak bottom line je, da je vse v tvoji glavi. Dekleta so pogosto muči dvom vase in da samo naredi stvari še slabše. Ste privlačne in žensko! Moraš verjeti, to je vse.

Katere so vaše najljubše nasvetov o tem, kako prepričani, ženstveno in privlačno?

Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...