10 prijetnih stvari v deževnih dneh | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 prijetnih stvari v deževnih dneh

10 prijetnih stvari v deževnih dneh

Pred nekaj leti sem se sovražim deževnih dni. Ko je vremenska napoved je dejal, da lahko pričakujemo dni - tednov - mokro vreme bi jo groza, še posebej, če je bil poletni čas. Dež bi samo dal tresljajev na vseh svojih zunanjih načrtov; Jaz ne bi mogla izpolniti moji prijatelji na pijačo v vrtu, gre za kopanje v jezeru, vožnjo s kolesom, ali pa glavo ven za piknik. In če poslušaš tiste, ki verjamejo, da je grožnja podnebnih sprememb zelo realna, lahko pričakujemo veliko bolj mokre prihodnjih dneh.

Ko sem začel, da sprejme, da bo deževne dni zgodilo, čeprav sem se ustavil najemnin mokro vreme pokvari svoje načrte, mi pošilja na izgubljen dan v zaprtih prostorih. Namesto tega sem začel uporabljati deževnih dni, ne kot oviro, ampak kot priložnost, da poskusite nekaj drugega. Torej, če ste kot jaz in se sprašujete, kaj za vraga lahko storite v zaprtih prostorih, na dan, ko je dež vas pripeljala preklicati vse svoje načrte, pa si oglejte na 10 prijetnih stvari za početi v deževnih dneh.

Film Popoldne

Morda boste želeli, da sprehod v mesto gledati film v kinu, ampak nenaden naliv vas je dvakrat premisliti. Hočeš iti in gledati najnovejše blockbuster, ampak ti zagotovo ne fancy dobili vnaprej namoči!

load...

Zakaj ne bi poskusili filmski maraton popoldne namesto tega? Vse, kar potrebujete, je televizija, DVD predvajalnik (ali Netflix!), Udoben kavč, kokice, pijačo in druge izbrane prigrizki in ste razvrščeni! Bivanje v na deževnem vremenu in gledanje filmov dogodivščine, je eden od najboljših načinov, da preživijo dan v zaprtih prostorih - v resnici, bi nekateri trdijo, da je to edini način, da preživijo dan v zaprtih prostorih!

Glejte YouTube televizija

To je še ena od velikih stvari za početi v deževnih dneh. Če se počutite malce čemeren, ker vreme je mračno, kakšen boljši način, da preživijo svoj dan, kot ga vzklikati sami z nekaj neumno video posnetkov YouTube?

Bodite Veliko nacionalnih akcijskih načrtov

Če ste bili živi svoje življenje non-stop v zadnjem času, bi verjetno morali biti hvaležni, da danes dežuje in si dejansko morali počasi stvari navzdol za najmanj en dan. Vaši načrti so bili preklicani, zakaj ne daste odmor po porabi dan ob veliko spal? Curl up v postelji, si privoščite nekaj lepih hrano in skodelic čaja, in biti hvaležni za ta dan off.

load...

Igrajte Nekatere družabne igre

Družabne igre se vrača, vendar oni ne samo za hipsters z ljubeznijo stvari vintage. Namesto, družabne igre so nekaj, kar bomo lahko vsi uživali, in da za veliko notranjo dejavnost, kadar je lije dol zunaj.

Prepričajte se, da imaš skrivno robo zabavne družabne igre spravljen za vsakič, ko dežuje, tako da lahko potegnite 'em ven in pit se pred prijatelji. Ure lahko enostavno whiled stran, kot ste izgubili vse svoje denar in premoženje na monopol, ali pa kričati, kdo ste popolnoma prepričani, da je morilec v Cluedo - samo, da se je narobe! (Še enkrat. Ali je to samo jaz ?!)

Preberi knjigo

Branje knjige je ena najboljših stvari za početi v deževnih dneh; ni čisto nič všeč, in to je dejansko eden od cosiest dejavnosti, ki jih lahko storite, ko je nevihta divja zunaj. Predstavljajte si prizor: Ti si sedel pred lit ogenj, noge počivajo udobno na stopala blatu; skodelico čaja, je na dlani na mizico in berete strani turner knjige, ki pomaga, da mine čas. Bi življenje obrnilo na bolje ?!

Če je knjiga, ki ste jih želeli prebrati, za dolgo časa, vendar ne na iskanje načinov za odlašanje branju, deževen dan vam predstavlja veliko priložnost, da se sprostite in prepustite besede nekoga drugega.

Igralne karte

Igre s kartami ne bi bilo treba biti tako resen in finančno ohromili kot poker in blackjack; so lahko tako zabavno kot Nastran ali celo trak snap! Torej imajo prijeten dan s svojimi prijatelji in igrajo celo vrsto zabavne igre s kartami.

Ali nekaj kuhanje!

Še posebej, če ste se opira na takeaways in predpakiranih mikrovalovnih obrokov pozno, kuhanje ni le ena od prijetne stvari za početi ob deževnih dneh - to je tudi produktivna stvar.

Če je mrzlo in mokro zunaj, kaj boljša stvar, kot kuhamo sami zimski topleje, ki vam bo pomagal, da vam polepšajo dan? Lahko prah ne sveže svoj predpasnik in kuhamo do svoj notranji vihar, ki ga porabi dan eksperimentirati z živili in ustvarjanje praznik. Lahko si privoščite tudi v nekaterih peko preveč in prišli do okusno sladico do konca. Odličen!

Bodite Bubble Bath

Oblaček kopeli je zadnji v našem seznamu prijetne stvari za početi v deževnih dneh, in toplina njem počuti desetkrat udobnejši, ko dežuje zunaj. Če je vreme mrzlo in mokro, lahko vsaj naredite sami bolje počutili ob globoko vpijejo in se spomnite, da ste dejansko v raju, in ne zunaj pridobivanje namočeno na kožo.

Zdrsa v mehurček kopel za nesrečen dan, je treba narediti prav, seveda; morate telo milo in dobro mešanico sladkorja, medu in jajčni beljak. Združite to z milom in vse vlijemo v kopeli, saj napolni z vodo. Jajčni beljak je kot nalašč za tiste, puhasto, dolgotrajnimi mehurčke, medtem ko bo dragi pomagali vašo kožo za zadrževanje vlage. Nebesa.

Tidy Your House

Pospravljanje svojo hišo le chore, če bi bilo naporno. Ampak, če je vreme popolnoma odvratne zunaj, zakaj ni urejeno hišo, medtem ko preostali večno hvaležen, da vsaj niste prostem bori elementov in, zelo verjetno, lov gripe?

Lahko, da je to predvsem dejavnost bolj zabavno s poslušanjem nekaj dobre glasbe ob istem času, kot tudi sami dajejo nagrado ob koncu dneva, kot je velik velik skledo sladoleda.

Mmmm, lahko imamo nekaj ?!

Priljubiti V Bed

Če ste vi in ​​vaš partner tako za dan in ne fancy tarifno na prostem v dežju (in kdo vam lahko kriv!), Potem kaj bolje stvar na deževne dni, kot privijte med seboj v postelji?

Za resnično izboljšanje dan v postelji, lahko naredite in jesti zajtrk v postelji, popivanje na polje določa, pitje koktajlov, in, seveda - poljub!

Katere so vaše najljubše stvari za početi ob deževnih dneh?

load...