10 psiholoških življenjskih hack, ki lahko izboljšajo vaše življenje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 psiholoških življenjskih hack, ki lahko izboljšajo vaše življenje

10 psiholoških življenjskih hack, ki lahko izboljšajo vaše življenje

Kako skozi življenje brez prask, je nemogoče. Vsi smo prišli do pred ovirami in testiranje situacijah, in ne vedno pridejo ven na vrhu. Včasih smo zmagali in včasih izgubimo. To je samo način, kako je življenje.

Toda čeprav moraš vzeti neobdelan z gladko, obstajajo nekatere psihološke trike, ki jih lahko izvedete, da vam malo rob med potencialno težje trenutke.

Včasih so ti triki zgladiti grobo stvari skupaj, da bi vaše življenje bolj jasno, bolj učinkovito in na splošno bolje.

Ukvarjanje z življenjem na vsakodnevno ni vedno enostavno, in morate vaš razum o vas, včasih celo, da se skozi dan Scot-free. Če se vam zdi, kot da bi lahko naredil z nekaj roko pomoči zdaj, tukaj je 10 psihološke žaga, ki lahko izboljšajo vaše življenje.

load...

Če ne boste dobili odgovor, ki ga Want, poglej v oči Nekdo

To postane malce nadležno, da imajo, da prosi nekoga, da ponovi nekaj, ker si ga nisem razumel prvič okoli.

"Ali lahko ponovite, prosim?"

Še posebej, če se počutite, kot da bi morali razumeti, kaj so pravkar rekel, da vas, morda nujno počutili kot jih prosi, da ponovno Stavek je.

Namesto tega jih neposredno pogledati v oči. To je iztočnico za-vrst, ki jih postavlja pod pritiskom bi natančno o tem, kaj se pravkar rekel. Ne rečem nič, samo da jim sporočite ne verbalno, ki si želijo boljšo razlago.

load...

Bodite čim prijetnejše v vsaki situaciji

Ko smo neprijetno v socialni položaj, smo dobili živčni in ugotovili, da je zelo težko biti sami. Zakaj je to? To je zato, ker so naši možgani žično, da nas varujejo pred izpostavljenostjo, in storiti, zato se je odločil, da je lahko bodisi boj ali poletijo.

In vse prepogosto traja let.

Da bi to preprečili zgodilo, je pomembno, da poskusite, da se počutijo prijetno v vseh socialnih razmer.

Kako? Preprosto jih tricking svoje možgane v razmišljanju, da pozna skupno neznanci. Deluje, kot da so si vaši prijatelji bo lažje za vas, da se sprostite okoli njih.

Ostani Miren Ko je sogovornik Kako Tense

Vsi smo bili v stresnih situacijah, kjer se druga oseba izgubila svojo kul. Začnejo vpiti, Nagovarati z rokami, in bang na mizi.

Viharna situacije, kot je ta, ni lepo, da dela, vendar pa so še toliko bolj nestanovitne, če kompliment svoj izbruh jeze s podobnim enega od naših.

Namesto reagirajo jezno, da je veliko bolje, da ostanejo mirni in razsodni. Sčasoma bo druga oseba prišla do svoje čute in ogledalo si pomirjujoč vedenje in telesno govorico. Lahko tudi opravičiti in prositi za odpuščanje.

Če potrebujete nekaj, pojasnite, zakaj rabiš nekaj

Raziskave so pokazale, da so ljudje bolj verjetno, da bi nekdo drug, če so glede na razlog, zakaj bi morali pomagati.

Na primer, če si vprašal kup ljudi potrpežljivo stojijo v vrsti, če si lahko skok v ospredje, oni malo verjetno, da bi vas v razen če jim razložite, zakaj morate korak.

Pa zraven agresor

Vas prosim, da bi sedel zraven agresorja verjetno zveni malce strašljivo.

"Si nor? Kaj pa, če so odgrizniti glavo? "

Toda to psihološko kramp je dejansko veliko manj nora kot zdi na prvi pogled.

Če greste na sestanek katere koli vrste, če veste, da boste agresivna oseba, ki je verjetno, da se bo razstrelil v enem od svojih običajnih izbruhov, ne sedi tako daleč, kot je mogoče od njih - sedi zraven njih.

Zakaj? Ker napadalci, kot imajo širok privez; jim daje veliko prostora, v katerem naj bi napad.

Sedi poleg njih omejuje njihovo gibanje, in jih hrani občutek utesnjen. Lahko bi preprečili izbruh.

Vprašajte "Kako?" In ne "zakaj"

Recimo, da tvoj prijatelj pove, da se počutite strašno depresivni v tem trenutku. Če jih vprašal, zakaj se počutite tako nizka, bodo verjetno vam dolgo daha pojasnilo, da ne pomaga niti od vas, za izboljšanje njihovega položaja.

Toda z vprašanjem, kako bi lahko izboljšali svoj položaj, se vam prihrani veliko časa in ob pravih korakov naprej, da jim pomaga, da pozitivne spremembe.

Zapišite ime vsakogar

Socialni metulji so zelo dobro spomnimo, vsakdo ime v sobi, ker vedo, kako koristno bo to.

Obstaja namreč nekaj ljudi, ki vstopijo v vsako situacijo - naj bo to nočni klub ali dogodek mreženje - ki bi točko prosi vse, za svoje ime, preden ga zapomniti.

Zakaj? Najprej, to je odličen način, da se uvaja z nekom in dajanje v najem jih ve, kdo ste in kaj počnete.

Drugič, da si vsi počutijo na enostavnost z vami.

Tretjič, odpira možnosti pogovorov kasneje v noč. Oni že vedo, kdo ste, tako da ni potrebno, da je vsaka nerodnost.

Daj Nekdo Validation

Če želite zmagati nekoga krog, ali na splošno samo želim, da bi jih počutijo pomembne, jim veliko potrditve. To lahko storite tako, da aktivno poslušanje z njimi, jim postavljajo vprašanja, ki se nanašajo na to, kar so rekli, in ponavljanje stvari, ki so navedene.

Praksa Pozornost

Pozornost pomeni živeti v sedanjem trenutku. To pomeni, da se odpovemo koli misli o preteklosti ali prihodnosti, s poudarkom na tukaj in zdaj.

To je zelo koristno, ker so veliko preveč od nas, ki stalno živijo v preteklosti ali prihodnosti, preveč daleč od sedanjosti, da a) izkoristiti za to, in b) cenim.

Ne razmišljaj o tem, kaj bi lahko šlo narobe v prihodnosti. Nanašajo se samo s tem, kar se dogaja zdaj. Ozrite se okoli sebe in ceniti vse, kar se dogaja. Vse absorbirajo. Ceni to. Bodite pozorni, kako se počutiš.

Ali Nekdo uslugo

Če je nekdo v vašem življenju, ki vam ni všeč, ampak je res treba, da se skupaj s če ste uživali uspeh (na primer delovni kolega), naj bi jim naredil uslugo.

Zakaj? Ker raziskave so pokazale, da ko bomo nekomu uslugo, smo se sami v čevlje. Videti stvari iz njihovega vidika ustvari empatijo in čustveno vez.

load...