10 razlike med uspešnim in neuspešnim | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 razlike med uspešnim in neuspešnim

10 razlike med uspešnim in neuspešnim

Kako biti uspešen oseba? Kakšne so navade uspešnih ljudi? Kakšna je razlika med uspešno osebo in neuspešno, razen dejstva, da je en velik uspeh, drugi pa je ne? Uspeh se ne meri le v smislu denarja in premoženja, lahko pomeni različne stvari različnim ljudem, vendar so vsi ljudje, ki dosegajo uspehe na svojih izbranih področjih pa imajo stvari v skupni. Da bi uspeh, morate razviti neko miselnost in tukaj so deset razlik, ki jih boste našli med uspešnimi in neuspešnimi ljudmi:

1. Uspešni ljudje sprejemajo spremembe, ki jih ne vodijo iz nje

Sprememba je naravni del življenja in nekaj, ki jih ne moremo nadzorovati. Uspešni ljudje pozdravljajo spremembe kot priložnost in izziv, medtem ko neuspešni ljudje skrivajo in teče iz njega.

2. Uspešni ljudje ne prašič središču zanimanja, ki jih delijo slavo

Uspešni ljudje ne poteptali več kot drugim in sprejmejo vse zasluge zase. Oni razumejo prednosti timskega dela in so več kot pripravljeni dati kredit za druge ljudi, še posebej, če je zasluga.

load...

3. Uspešni ljudje deliti skrivnosti njihovega uspeha

Če ste resnično uspešni, potem ne bo strah deliti podrobnosti o tem, kako si je uspeh sebe. Boste ugotovili, da so ljudje, ki so v resnici dosegli svoje cilje vesel, da povedo, kaj so se naučili, ker nimajo ničesar bati malo konkurence.

4. Uspešni ljudje naučijo iz svojih napak in jih poskušajo, da jih nikoli ne ponovi

Učenje iz svojih napak, je pomemben del, da so uspešni. Nihče ne more dobiti vse, kar je prav, ves čas, vendar uspešni ljudje samo napako enkrat, in ne ponavljati.

5. Uspešni ljudje so neprestano lačni znanja; se ne domneva, da se je vse vedeti

Uspešen oseba ne predpostavlja, da vedo vse; so nenehno iščejo, da se naučijo novih znanj in spretnosti. Uspešni ljudje in veliki uspehom sprejeti, da bo vedno nekdo, ki ve več, kot oni, in si prizadevajo, da se učijo od te osebe, ki jih ne boljše.

load...

6. Uspešni ljudje ne skrivajo pred kruto resnic

Skrivanje iz dejstev, ne pomeni, da ta dejstva oditi, zavira le neizogibna. Uspešen oseba ve, da če obstaja problem, potem je treba lotiti z glavo. To je edini način, da se bo rešen.

7. Uspešni ljudje lastnik do okvare, se ne krivijo druge

Držite roko, če se zmotite, da je tisto, kar uspešni ljudje. To je enostavno pot ven, kriv nekdo drug, za stvari, ki gredo narobe, vendar pa je potrebno resnično pogum, da prizna, da je tvoja krivda.

8. Uspešni ljudje odpusti, vedo, da je holding zamere pomena

"Odpusti in pozabi" bi bilo vodilo uspešnega osebe, kot so razumeli, da se nima smisla imajo zamere. "Naprej in navzgor," bi bil še en moto, da bodo razumeli, kot da res nima smisla se zadržuje, samo zato, ker je nekdo pustil na cedilu.

9. Uspešni ljudje gledajo na dolgoročne cilje in ne opazijo kratkoročno kolcanje 

Ne glej nazaj, da ti bo dober v vsem; Veselim se dolgoročnih ciljev, namesto, da je, če je prihodnost. Uspešni ljudje imajo dolgoročni načrt, ki se ne bo slepem tiru s kratkoročnimi kolcanje.

10. Uspešni ljudje imajo načrt in ne tja, kjer piha veter

Ljudje, ki uspejo imeti načrt, kam želijo iti. Tam lahko obvozi na poti, vendar vedo, če je njihov končni cilj leži. Neuspešni ljudje so bolj verjetno, da spremenijo svoj cilj, v skladu s katero smer veter piha na dan.

Kakšne so druge razlike med uspešno osebo in neuspešno?

Vas prosimo, da delite svoje misli in nasvete motivacije v komentar oddelku spodaj.

load...