10 razlogov, da se spustite in začnete uživati ​​v svojem življenju | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 razlogov, da se spustite in začnete uživati ​​v svojem življenju

10 razlogov, da se spustite in začnete uživati ​​v svojem življenju

Vsi imamo spomine iz preteklosti; nekateri so dobri in drugi, bi lahko bilo slabo. Visi na teh spominov ni slaba stvar sama po sebi, če pa zaključek, ki živijo v preteklosti, potem vas bo obteži. Ne morete spremeniti stvari, ki so se zgodile na vas, tako da boste lahko tudi izpustil, tako da tukaj so deset razlogov, zakaj naj bi izpustil, nato pa lahko začnete spet uživati ​​svoje življenje v celoti.

1. Življenje je življenje in to je za življenje zdaj

Življenje je dragocena dobrina, ki preveč nas je samoumevno. Če ne bi večina danes, do takrat, ko začne živeti svoje življenje, je lahko že prepozno. Stanovanje v preteklosti je jalovo vaja, ste zapravljaš svoj čas, zato naj gredo in začnite uživati ​​v sedanji trenutek.

2. Pusti preteklost in se boste počutili brezplačno

Če nosite preteklost okrog z vami, da je tako kot imajo velik vpliv visi okoli ramena. Ko se sprejme odločitev, da se razbremeni teže, se boste počutili svobodni in pripravljeni sprejeti na svetu!

load...

3. Boste začeli, da boljše odločitve

Vsi smo se učiti iz svojih napak in da je, kako rastemo kot ljudje. Če živite v preteklosti, čeprav, potem ste lahko omahujejo pri pravih odločitev, saj boste bojijo, da se bo preteklost ponovila. Opuščanje je kot obrnil novo stran in vam omogoča, da sprejemajo odločitve, ki temeljijo na dejstvih in ne na strah iz preteklosti.

4. Morda ne boste mogli slediti svojim sanjam

Če imate eno nogo v preteklosti, nato pa, da se bo, da ste prenehali po svoje sanje preveč. Opuščanje vam bo dala svobodo opravljanja nove interese in za razvoj novih strasti. Pozabil, kaj se je zgodilo prej in poskusiti nekaj novega, je lahko neverjetno osvobajajoč in razburljivo doživetje.

5. Boste mogli ceniti vsak dan več

Opuščanje vam bo prostora, da bi lahko videli, kaj je bolj jasno dogaja okoli vas danes. Ti bodo lahko uživali majhne užitke v življenju, ki ga verjetno ne prejemajo sedaj, ker je tvoja glava zakopana v preteklosti.

load...

6. Dobiš le eno razpoko na to stvar imenovano življenje

Ne samo, da dobiš samo eno življenje, si le dobil tudi eden vsak dan v tem življenju. To pomeni, da če ste porabili danes potekajo nazaj svoje misli iz preteklosti, je ta dan padel in bil izgubljen. Spusti in boste lahko dobili nekaj iz vsak dan.

7. Boste mogli uresničiti svoj polni potencial

Visi na preteklosti, bo tudi vas ovirale pri delu. Morda ste izpustili na promocijah, ali nimajo poguma, da bi šel v novo službo. Stanovanja v preteklosti lahko vas je strah prihodnosti, zato naj gredo in da boste lahko dosegli veliko več.

8. Naučili se boste odpuščanje, ki je zelo osvobajajoče izkušnje 

Izpustiti iz preteklosti lahko pomeni, da se morate naučiti, kako odpuščati in da ne bo slaba stvar. To je mogoče odpustiti nekoga, ki vas je poškodoval, ali odpustiti sami, ampak tako ali tako, ko ste odpuščeni, boste lahko, da se premaknete naprej.

9. Svet se je preselil na, in zato bi morali

Karkoli že je, da ga držite na, zelo verjetno, da so vsi ostali pozabili vse o tem! Saj ne bi bila prva oseba, ki je izoblikovano s krivdo o nečem, da nihče drug še spomnite.

10. Praksa uživajo Ulagivati ​​in boste love it!

Življenje je res prekratko, da bi se skrbi v preteklosti ves čas in kot "jutri nikoli ne pride", danes pa je tisto, kar bi moral biti osredotočen na. To traja nekaj vaje, da se naučijo umetnosti živi za danes; torej prej boste začeli, prej boste dobili tam.

Ali imate druge nasvete o tem, kako naj gredo in kako začeti uživati ​​svoje življenje?

load...