10 razlogov, da spustite prijatelje, ki tehtajo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 razlogov, da spustite prijatelje, ki tehtajo

10 razlogov, da spustite prijatelje, ki tehtajo

Tako težko, kot je lahko sprejeti, ne vsi prijatelji so dobri za vas, in včasih moraš pustiti prijatelje, ki so vam pri vlečenju dol. Morda se sliši malo sebično, vendar to ni res, ker imamo odgovornost do sebe za lastno srečo, kot tudi odgovornost do drugih. Če imate prijatelja, ki vas drži nazaj, ali si za tehtanje navzdol, tukaj so deset razlogov, ki bi kazali, da boste morda morali sprejeti, da težke odločitve, da naj gredo.

1. Prijateljstvo je vse o njenih pogojih

Če se znajdete vedno počne kaj je tvoj prijatelj želi narediti in vam ne zdi, da lahko govorite, in prosim, da naredite stvari, ki jih želite storiti, potem je vaš prijatelj vas nadzoruje in da ni nikoli dober znak. Prijateljstva so dvosmerni stvar, ni enosmerna ulica.

2. Ko jo res potrebujejo, ona ni nikoli okrog

Dober prijatelj, ki vam bo pomagal skozi težke čase in se tam za vas, ko jo potrebujete. Če je vaš prijatelj zdi, da izhlapi, ko ste res potrebujejo njeno pomoč, vendar je še vedno pričakuje, da spusti vse, ko vas potrebuje, potem je to še en znak prijateljstva, ki je resno iz ravnotežja.

load...

3. Nikoli zares poslušati, kaj praviš

Ko ne moreš biti prepričan, če je oseba res pozoren na to, kar si rekel, potem se ta oseba ne bi dober prijatelj, da vas sploh. Verjetno eden izmed najbolj dragocenih stvari, ki jih lahko nekdo stori za prijatelja, je poslušati in biti dober zveneče plošče. Če nič drugega, je nespoštljivo, da ni pravilno poslušati prijatelja, in to kaže, da je ta oseba, ki ni v prijateljstvo resno.

4. So razreši svoje ideje

Prijatelj mora biti oseba, ki vas poziva, da dobro delati in slediti svojim sanjam. Ti morda ne strinjajo vedno z vami, in se včasih nekaj konstruktivni prispevek za vas, vendar pa nikoli ne bi samo zavrne svoje ideje iz rok. Prijatelj mora biti oseba, ki vam pomaga, da raste, se vam ne držite nazaj.

5. Ti so postali preveč lepljiva

Ko se vrti za kavo in ona vztraja, da boste ostali za vikend, potem je to prijatelj, ki je postala preveč odvisna od vas. Prijateljstvo ne sme se boste počutili, kot da so ujeti v nesrečnega zakona, vezan z lepljiva partnerja. Prijateljstvo mora biti bolj sproščeni kot to, in nikoli ne bi smeli čutiti pritiskom na ostal dlje, kot si resnično želite.

load...

6. Zaradi njih drama iz nič

Prijatelj, ki se zdi, da se lahko obrnejo na vas, kot silliest za majhne stvari, ni prijatelj sploh. Nekateri ljudje se zdi, da bi dobili svoje strele iz ustvarja argumente iz nič in lahko greš od tega, da je vaš najboljši prijatelj kdaj, da najhujša človeku živ, v ravnih desetih sekundah. Ta vrsta prijatelja, res je le preveč trdo delati, da bi prijateljstvo vredno.

7. Dobijo ljubosumen

Če imate prijatelja, ki dobi ljubosumen svoje fante, ali vaše druge prijateljice, potem pa smo dobili v svetovi resen problem tukaj! Nihče ne mara, da se počutijo, kot da ste bili po dampinških cenah, ali zapreti, vendar imate vso pravico, da gredo ven z drugimi ljudmi včasih. Če to zveni kot tvoj prijatelj, bi potem opuščamo zelo dobra ideja.

8. Oni nikoli imel denarja

Ta je zapleteno ena omenjam ne zveni res težko in sebičen. Seveda, morate pomagati prijatelju v stiski, ali plačati večji delež, ko so nekoliko primanjkuje denarja, vendar ne sme postati vašega prijatelja osebno prekoračitev! Če se zdi, kot da se uporabljajo za denar, potem bi bilo res prenehajo s posojanjem denarja, ali konča prijateljstvo takoj.

9. So demotivira vas

Nekateri ljudje radi delili svoje nezadovoljstvo, tako da njihovi prijatelji nesrečen. Govorimo o večni pesimist, ki vas bo odteče vseh vaših ambicij, motivacije in energije, preprosto zato, ker imajo sami nič. Če pustite vsako srečanje s prijateljem počuti popolnoma motivirani, da je še en zelo dober razlog za zmanjšanje svoje vezi z njimi.

10. Ti res ne marajo več

Lahko samo prerasel nekoga, in menijo, da je čas za korak naprej v drugo smer. Samo zato, ker veste oseba in ste bili prijatelji z njimi nekaj časa, to ne pomeni, da moraš biti dobra prijatelja za vedno. Zelo pomembno je, da smo vsi prijatelji, ki nas bodo navdihnili in s katerimi lahko delijo prijateljstvo enakopravno. To je lahko zelo težko potegniti stran od prijatelja, ki vas teži, ampak moraš narediti, kar je prav za vas, kot prijazno, kot si lahko

Kaj je resnično prijateljstvo za vas?

load...